Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører

Antal maskiner?

1/9
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. november 2022

5 facts om printere

Infographic’en i tal

Der er ikke så mange spændende ting at sige om en printer, selvom der faktisk findes mange informationer om dem rundt omkring. I dette blogindlæg har vi valgt at fokusere på 5 udvalgte facts om printere, som måske kan gøre dig lidt klogere på dette ofte oversete stykke hardware.

1. Printerfirmaernes globale markedsandele

Der er seks globale printerfirmaer, som sidder på det meste af printermarkedet, mens nogle få øvrige blot står for ca. 10 % af markedet. Af de største firmaer kan nævnes HP, som sidder på 39,6 % af markedet, Canon der har 21,4 %, Epson der har 13,2 % og Brothers der har 6,5 %.


2. Global indtjening for salg af printere i 2013

Der bliver solgt helt utroligt mange printere på globalt plan, og derfor tjener virksomheder som dem ovenfor, også rigtig mange penge på at sælge både printere og blækpatroner. Globale printervirksomheder tjente således hele 95,5 mia. kr. på inkjetprintere, 162,6 mia. kr. på laserprintere og 53,6 mia. kr. på blækpatroner i 2013.


3. Hvert år bliver 350 mio. blækpatroner ikke genbrugt

Hvert eneste år smides mindst 350 mio. blækpatroner ud i stedet for at blive genbrugt. Dette er et enormt højt tal, især fordi blækpatroner uden problemer kan bruges 3-4 gange. USA står for 120 mio. af de udsmidte blækpatroner, mens Storbritannien står for 55 mio. og resten af verden smider hele 175 mio. blækpatroner ud, i stedet for at genbruge dem.


4. Hvert år stiger antallet af ikke-genbrugte blækpatroner

Jo flere printere og kopimaskiner der sælges, jo flere blækpatroner sælges der også. Desværre er det ikke alle blækpatronerne der genbruges efter endt brug, og jo flere blækpatroner der sælges, jo flere er der også som ikke genbruges. Antallet af ikke-genbrugt blækpatroner stiger kraftigt fra år til år, og fra 2011 til 2012 og fra 2012 til 2013 steg antallet årligt med 12 %.


5. I alt blev der solgt over 106 mio. printere på globalt plan i 2013

I 2013 blev der solgt over 106 mio. printere på globalt plan, hvoraf de fleste højst sandsynlig har været printere til kontor og virksomheder.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?