Eventplanlægning

Sammenlign pris og kvalitet på eventplanlægning - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 40% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3

Få op til 4 tilbud her

Event - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører

Det tager under et minut!

Antal deltagere?

Det tager under et minut!

Info om eventplanlægning

Står din virksomhed og skal holde en større fest i nærmeste fremtid? En vellykket fest kræver en struktureret og kreativ eventplanlægning og en kompetent gennemførelse, hvilket er grunden til, at flere og flere virksomheder samarbejder med professionelle omkring eventplanlægning. Der findes bureauer og firmaer, som er specialiserede inden for eventplanlægning, og som tilbyder assistance til dit event, ligemeget om det drejer sig om ti eller 10.000 gæster. Professionelle eventplanlæggere kan bl.a. hjælpe dig med at organisere, udføre og rydde op. 

Din fest, dine ønsker

Et event skal være en festdag, som skal kunne nydes af alle, også af festplanlæggeren og værten. Dog er det svært at tage det roligt og nyde festen, hvis man samtidig skal have sved på panden over, om hovedretten når at blive færdig til tiden, om bandet er ankommet og parat til at træde på scenen, eller om festudvalget nu også har husket alle de små detaljer.

Hvorfor ikke overlade den slags til professionelle og i stedet læne sig tilbage og nyde slagets gang? Professionelle eventplanlæggere varetager alt fra udviklingen af det kreative koncept, til udformning og afvikling af dit arrangement. Dit arrangement er en festdag, som du skal kunne nyde, og der er således god grund til at involvere et team af kompetente eventplanlæggere i processen og således sikre en positiv oplevelse for alle, fra start til slut. Ved at få professionel assistance til eventplanlægning sikrer du det bedst mulige resultat for dig og dine gæster.

Eventplanlaegning af mad til fest

Eventplanlægning til firmafester

De to klassiske firmafester i løbet af et kalenderår er julefrokosten og sommerfesten. Dertil kommer jubilæumsfester, gallafester, produktevents, årsmøder, teambuildingkurser, m.m. Hvordan disse arrangementer afholdes varierer ift. firmaets størrelse og ambitionsniveau. Fælles for samtlige former for events er dog, at eventplanlægning er med til at få programmets forskellige punkter til at flyde sammen og få eventet til at gå op i en højere enhed.

For mange firmaer er især julefrokosten et prestigeprojekt, hvor der både skal præsenteres en gourmetmiddag og et sprudlende underholdningsprogram, som både kan imponere ansatte og eksterne samarbejdspartnere. En stor julefrokost benyttes af mange større virksomheder som en mulighed for at profilere virksomhedens strålende ansigt udadtil, og her er et imponerende program samt en professionel og struktureret afvikling vigtige. Planlægningen af et stort firmaevent er mere omfattende end mange tror. Eventbureauer koncentrerer sig om det de er bedst til, og det samme gør virksomheder, når de hyrer professionelle eventplanlæggere.

Skal I bruge eventplanlægning?

Du kan bruge eventplanlægning til en bred vifte af arrangementer, lige meget om du afholder et lille eller et meget stort arrangement, hvor flere hundrede eller tusinde gæster deltager. Eventplanlægning kan f.eks. bruges, når du skal holde fest for hele firmaet og når du blot sender en enkelt afdeling på teambuilding.

Eventplanlægning anvendes derudover ved offentlig lancering af nye produkter, messer, konferencer, etc. Typisk indledes samarbejdet omkring eventplanlægningen med en analyse af kundens ønsker, ideer og behov mht. det kommende arrangement. Herefter udarbejdes konceptet for eventet. På den måde sikres der, at dine ressourcer anvendes på den mest hensigtsfulde måde. 

Professionelle eventplanlæggere vil til enhver tid kunne tilrettelægge præcis den slags arrangement I ønsker. Eventbureauer har de fornødne samarbejdspartnere inden for de brancher der er involveret i dit arrangement, og vil således kunne levere "hele pakken", ligemeget hvor omfattende det må være.

Planlaegning af event

Hvorfor vælge hjælp til eventplanlægning?

Et firmaarrangement er en festdag, og med professionel eventplanlægning sikrer du, at dit arrangement kommer til at fungere optimalt, fra konceptudvikling til udførelse. Et stort arrangement er omfattende, og med eventplanlægning sikrer du, at alle detaljer mht. afviklingen er velovervejede.

Du kan både vælge, at lade et bureau eller et firma stå for hele eventplanlægningen eller blot for en del af processen. Vælger du f.eks at bruge et eventbureau som kreativ sparringspartner til ideudviklingen, er dette muligt. Ønsker du derimod at holde et helt ekstraordinært event, kan du være helt sikker på, at et bureau kan håndtere hele eventplanlægningen.

Et bureau kan bl.a. designe en stilfuld indpakning til dit arrangement i form af det helt rigtige interiør, som udgør prikken over i´et til dit arrangement. Derudover er store konferencer, produktpræsentationer og teambuilding-events nogle af de arrangementer, hvor eventplanlægning typisk anvendes.

Sådan forløber samarbejdet omkring eventplanlægning

Som regel ser planlægningsprocessen således ud:

  1. Afdækkelse af dine behov - Bureauet analyserer jeres behov og ønsker i forbindelse med det konkrete arrangement.
  2. Ideudvikling - Når jeres behov og ideer er analyseret, tages der udgangspunkt i disse til udvikling af et konkret koncept.
  3. Planlægning - Eventfirmaet laver en plan for hvordan konceptet omsættes.
  4. Eksekvering - Selve festdagen er selvfølgelig højdepunktet i processen for alle parter.
  5. Evaluering - Efter arrangementet er afholdt, evaluerer eventfirmaet eventplanlægningen.

Kontrakt på eventplanlægning

Hvad koster eventplanlægning?

Prisen på eventplanlægning varierer alt efter hvad dine ønsker mht. arrangementet er, og hvor stor en del af eventplanlægningen du behøver hjælp til. Ved at overlade eventplanlægningen til en professionel samarbejdspartner, sparer i tid, energi og interne lønninger. I kan bruge tiden på at drive virksomhed og overlade eventplanlægningen til professionelle.

Hvad end jeres behov er, vil professionelle eventplanlæggere kunne designe den helt rigtige løsning til jeres arrangement og omsætte denne på festdagen. Hvis jeres virksomhed skal arrangere et event i fremtiden, og hvis I ønsker at gøre brug af professionel eventplanlægning, kan I udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vil herefter hjælpe jer med at formidle kontakten til præcis det eventfirma, der matcher planlægningen af jeres event bedst.