Alarmer

Sammenlign pris og kvalitet på alarmer - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 40% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3

Få op til 4 tilbud her

Alarmsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører

Det tager under et minut!

I hvilken ejendomstype ønskes installation?

Det tager under et minut!

Info om alarmer

Forskellige typer alarmer

Der findes mange forskellige former for alarmer, som alle har deres formål. De fleste alarmer er tilpasset specifikke typer beboelse, hvilket betyder, at ikke alle alarmer er ens, selvom de ligeledes har mange ens træk. Forskellen findes primært i styresystemerne og de forskellige former for tilbehør, som kan tilkøbes. 

Alarm med kodelås til private

De mest almindelige typer kan findes herunder:

Privatalarmer er alarmer, som fås med eller uden et abonnement. Hvis man benytter et abonnement, kan alarmen tilkobles direkte til firmaet, som man har købt alarmen hos. Derudover modtager man ofte også direkte besked via sms eller lignende, omkring indbruddet.

Hvis man ikke har et tilkøbt abonnement, er alarmens eneste effektive træk at den larmer, hvilket desværre ikke altid er nok til at skræmme tyve væk, hvis der hverken er naboer eller andre mennesker i nærheden. 

Husalarmer henvender sig, som navnet antyder, til huse, og den egner sig derfor ikke til lejligheder eller lignende. Derudover er denne type alarm dog ikke meget anderledes i forhold til andre alarmer.

Boligalarmer er en alarm, som henvender sig til alle typer beboelse, om det så er huse, lejligheder eller simple værelser i et bofællesskab. Denne type alarm kan fås med eller uden abonnement.

Hjemmealarmer er meget lig privatalarmer, selvom denne primært henvender sig til hjemmet, hvilket betyder, at denne løsning kan skræddersys til lige dit hjem. Denne type alarm kommer ligeledes med eller uden abonnement.