Adgangskontrol

Sammenlign pris og kvalitet på adgangskontrol - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Adgangskontrol - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken slags adgangskontrol ønskes?

Det tager under et minut!

Info om adgangskontrol

Mange virksomheder har brug for at medarbejdere kan komme og gå som de vil - også udenfor virksomhedens arbejdstider. Det kan skyldes hensynet til rengørings- eller kantinepersonale, medarbejdernes mulighed for afvikling af overarbejde eller noget helt tredje. Hvad end grunden herfor er, er det vigtigt, at sikkerheden trods medarbejdertrafik er i højsædet i de bygninger, der tilhører din virksomhed. På den måde sikrer du dels dine værdigenstande såsom computere, telefoner m.m., dels et trygt arbejdsmiljø hvor uvedkommende ikke har adgang til din virksomheds bygninger.

En af måderne hvorpå du kan sikre dette, er med et adgangskontrolsystem. Det giver dig fuldt overblik over og sikkerhed for, hvem der kommer og går, hvornår og hvor, idet det er dig alene, der bestemmer, hvem der skal have adgang. På denne måde hindrer du effektivt uvedkommende i at få adgang til din virksomhed.

Hvorfor skal du vælge et adgangskontrolsystem?

adgangskontrol til butik med fingeraftrykNår du vælger at investere i et adgangskontrolsystem, investerer du i et system, der har stort fokus på håndtering af sikkerhed. Som nævnt har du fuldt overblik over hvem der kommer og går, og ikke mindst hvornår de gør det. Det sikrer dig fuld kontrol med bygningerne i din virksomhed, uden at du selv skal tjekke det fysisk.

Samtidig er et adgangskontrolsystem også utrolig brugervenligt, idet du og dine medarbejdere kun skal indlæse fx et nøglekort eller en adgangsbrik, når I møder ind om morgenen, og om aftenen, når I tager hjem igen. Oftest placeres der en læser ved fx døre, porte, bom-anlæg eller elevatorer, så det bliver en naturlig del af jeres daglige rutine at indlæse jeres unikke ID-kort/brik.

Et adgangskontrolsystem er også en god løsning, hvis du har brug for fleksibilitet i din virksomhed. Det kan måske skyldes, at din virksomhed ikke har en reception, der kan sidde og lukke folk ind, men det kan også være, at receptionen i din virksomhed lukker tidligt, selvom der egentlig stadig er behov for, at der er nogen der kan lukke konsulenter eller leverandører ind.

Ved at installere et adgangskontrolsystem bliver dette mere fleksibelt for dig, idet du fx kan lave gæsteadgangskort. Et adgangskontrolsystem er også meget praktisk, hvis der er flekstider i din virksomhed. Dine medarbejdere er således ikke begrænset af, at der skal være nogen i virksomhedens bygninger før de kan komme ind, eller de skal gå på et bestemt tidspunkt. Til gengæld får dine medarbejdere med et adgangskontrolsystem frihed til at komme og gå, som det passer dem - selvfølgelig i tråd med din virksomheds retningslinjer. Samtidig slipper du for at bekymre dig om din virksomheds sikkerhed.

Med et adgangskontrolsystem får du således:

  • En fleksibel løsning, som kan installeres alt efter dine krav og behov
  • Fuld kontrol over hvem der kommer og forlader bygningerne i din virksomhed, og på hvilke tidspunkter
  • Større frihed og fleksibilitet, idet både du og dine medarbejdere kan komme og gå, når det passer jer uden hensyn til virksomhedens åbningstider
  • Stor sikkerhed, idet udefrakommende ikke vil have mulighed for at komme ind i din virksomheds bygninger, ligesom en alarm oftest udløses, hvis dørene ikke lukkes korrekt

Hvordan fungerer et adgangskontrolsystem?

Kort fortalt går et adgangskontrolsystem ud på, at ingen får adgang til din virksomhed, før adgangskontrolsystemet har genkendt vedkommende, der forsøger at få adgang til din virksomhed. Adgang vil kun ske via gyldig identifikation, som er unik for hver enkelt medarbejder.

Denne identifikation kan fx ske ved at indlæse et nøglekort eller en adgangsbrik ved indgangsdøren. Herefter vil adgangskontrolsystemet automatisk kontrollere, om vedkommende har fået din tilladelse til at opholde sig på det pågældende sted på det pågældende tidspunkt. Alt afhængigt af dine bestemmelser, giver adgangskontrolsystemet enten vedkommende adgang til din virksomhed eller nægter det.

Adgangskontrol bomsystem til omraader

Hvilket sikkerhedsniveau har du brug for?

Når du har installeret et adgangskontrolsystem, kan du og dine medarbejdere kun få adgang til din virksomhed gennem identifikation. Det kan fx ske ved at indlæse et nøglekort eller en adgangsbrik ved indgangsdøren. På nøglekort eller brikker til adgang indlagres data, dels om brugeren, dels med en kode til indgangsdøren. Fordelen ved at bruge disse nøglekort eller brikkker til adgang er, at din virksomhed bliver nøglefri, ligesom du har mulighed for hurtigt at få nye nøglekort/brikker til adgang eller slette disse efter behov. Det kan være særlig praktisk, når dine medarbejdere enten til- eller fratræder deres stilling i din virksomhed.

Adgangsbrikkerne/nøglekortene er også praktiske, hvis uheldet skulle være ude, og du taber dit nøglekort eller adgangsbrik. I stedet for at du skal til at tilkalde en låsesmed, kan du nøjes med at slette din brugerprofil, så kortet ikke virker, hvis andre skulle finde det.

Hvis du har brug for et særlig højt sikkerhedsniveau i din virksomhed, kan identifikationen også ske med fx en finger eller en hånd. Derudover kan du også supplere dit adgangskontrolsystem med såkaldte adgangskontrol-sluser eller videoovervågning ved dine døråbninger - alt afhængigt af dit behov for sikkerhed.

Fordele ved et adgangskontrolsystem

For at undgå, at din virksomhed blandt andet bliver en svingdør for uvedkommende, kan du med fordel installere et adgangskontrolsystem. Det giver din virksomhed mulighed for at holde styr på hvornår og hvem der kommer og går i din virksomhed.

Her nævnes nogle af fordelene ved et adgangskontrolsystem:Adgangsnoelge til doere og porte

  • Du kan til enhver tid se, hvem der har været hvor og hvornår
  • Du kan tilføje eller slette brugere alt efter behov - fx når medarbejdere til- eller fratræder deres stilling eller ved tab af nøglekort/brikker til adgang
  • Du får en nøglefri virksomhed
  • Du har en hændelseslog og kan kontrollere brugernes adgangsperioder
  • Du definerer brugernes rettigheder - dvs. du bestemmer, hvem der må komme ind hvor og hvornår i din virksomhed

Hvad koster adgangskontrol?

Prisen på et adgangskontrolsystem vil først og fremmest afhænge af dine individuelle behov. Det er derfor svært at komme med en endelig pris, da den i høj grad vil afhænge af, om du vil starte med et lille adgangskontrolsystem, og så udvide det efterhånden som dine behov for sikkerhed ændrer sig.

Det kan også være, at du gerne vil koble fx elevatorstyring, videoovervågning eller indbrudsalarmer til dit adgangskontrolsystem. I så fald er det en mere komplicerede løsning, som igen vil have indflydelse på prisen. Desuden vil faktorer såsom adgangskontrolsystemets type, kvalitet og funktioner også have indflydelse på prisen.

Bestil tilbud på adgangskontrol

Hvis du har behov for et adgangskontrolsystem, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, og så hjælper vi dig med at indhente 100 % uforpligtende tilbud fra op til fire leverandører på adgangskontrolsystemer. Du vælger det tilbud, der passer dig bedst.