Få et godt tilbud på en ny kopimaskine
Modtag op til 4 tilbud på en kopimaskine
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 21. december 2018

Guide til køb af kopimaskine

Kopimaskiner er langt mere komplicerede end de var, da de først blev udviklet for ca. 50 år siden, og derfor kan det være svært at vælge den rigtige, når man skal købe en ny kopimaskine. De fleste kopimaskiner i dag er multifunktionelle - det vil sige, at de kan kopiere, scanne, printe, faxe og meget mere. Når man skal købe en ny kopimaskine, skal der selvfølgelig være en balance mellem dit budget og dine behov. Det er sikkert også en god ide, at overveje hvor meget plads du har til installation af en ny kopimaskine, samt de operationelle omkostninger og teknisk support.

Hvad skal man overveje ved køb af kopimaskine?

Det er vigtigt, at du er klar over dine behov og krav til en ny kopimaskine, før du går i gang med at undersøge markedet og købe nye varer. Ellers kunne det godt være at du ender med at bruge mange penge på en kopimaskine, der ikke kan håndtere dine behov. Heldigvis er Ekspertvalg.dk her for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning og finde en god kopimaskine, der passer dine behov og ønsker.

 • Forbrugsniveau: Vi anbefaler, at du grundigt tænker over hvad kopimaskinens kapacitet skal være. Det er en god ide, at få et overblik over hvor mange kopier maskinen skal kunne lave hver måned, for at være sikker på at din nye kopimaskine, kan leve op til dine krav. Hvis du allerede har en kopimaskine, kan du normalt nemt finde ud af forbrugstallene ved at kigge under glaspladen og se på tælleren.

 • Funktioner: Du bør også tænke over hvilken funktioner kopimaskine skal kunne, da der er mange forskellige muligheder og det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke køber en maskine, som har for mange eller for lidt funktioner. Du kunne overveje de følgende spørgsmål:

  • Har du brug for en multifunktionskopimaskine, der bl.a. kan printe, scanne, kopiere og faxe?

  • Skal kopimaskinen kunne lave hæftninger? (Det er en brugbar funktion, især hvis du skal lave brochurer eller hæfter)

  • Skal kopimaskinen være knyttet til virksomhedens netværk?

  • Skal kopimaskine lave kopiere i sort/hvid, farve eller begge dele?

 • Antal brugere: Hvis der er flere, der skal bruge kopimaskine, er det måske en god ide at vælge en kopimaskine, der er koblet til dit netværk - det gør det nemmere for alle medarbejdere (eller brugere) at bruge maskinen.

Hvad koster det at købe en kopimaskine?

Kopimaskiner kommer i alle mulige størrelser med forskellige funktioner - og derfor kan prisen variere fra ca. 10.000 kr. op til over 100.000 kr., afhængig af maskinens størrelse og dine krav. Det kan også være en god ide at tjekke prisen på toner og andet nødvendigt tilbehør og omkostninger, når du køber en kopimaskine. Selvom du køber en lavpris farvekopimaskine, betyder det ikke nødvendigvis at nye toner også vil være billige. Hvis du ikke vil købe en kopimaskine, findes der et par andre muligheder:

 • Leje: Denne mulighed er oplagt til dig, hvis du kun skal bruge en kopimaskine i en kort periode. Det er ofte dyrere at leje en kopimaskine end at lease eller købe, da man kun skal bruge det i under 12 måneder.

 • Leasing: Der findes mange forskellige varianter af leasing. Leasing er en aftale, hvor du (som leasingtager) skal betale en række ydelser til leasinggiver (firmaet, der har kopimaskiner), og leasingtageren opnår brugsretten over kopimaskinen i den aftale periode.

Serviceaftale

Det er en rigtig god ide at overveje en serviceaftale til din kopimaskine. Hvis du vælger en kopimaskine med en serviceaftale, skal du ikke selv tænke på de tekniske aspekter, eller vedligeholdelse af kopimaskinen. Hvis der opstår problemer med kopimaskinen, kan du ringe efter en tekniker, der kan løse problemet - det vil sige, at der altid vil være styr på teknikken. Husk nu at læse kontrakten grundigt igennem for at være helt klar over hvad serviceaftalen dækker.

Bestil tilbud

Hos Ekspertvalg.dk kan du bestille op til fire tilbud fra forskellige leverandører af kopimaskiner. Det er nemt, gratis og uforpligtende, og du kan selv vælge det bedste tilbud. Bestil tilbud her på siden og find din nye kopimaskine allerede i dag!