Her får du gode tilbud på kasseapparater
Få op til 4 tilbud at vælge imellem på kasseapparater
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kasseapparat - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. februar 2018

Kasseapparat med lagerstyring

Mangler du et simpelt, nyt kasseapparat eller et avanceret system, der også kan varetage administrative og kommunikative opgaver? Moderne kasseapparater er kraftfulde maskiner, der kan håndtere en bred vifte af opgaver. Læs mere om bl.a. moderne kasseapparaters mulighed for lagerstyring og få inspiration til at administrere dit lager.

Oversigt over kasseapparat med lagerstyring:

Om kasseapparater

Et kasseapparat skal efterhånden kunne meget andet end blot at lægge to og to sammen. I dag er kasseapparater intelligente, avancerede maskiner, der har et hav af funktioner integreret, herunder lagerstyring.

Ved anskaffelsen af et nyt kasseapparat er der således mange forskellige spørgsmål, der skal tages stilling til. Hvilken branche arbejder du indenfor? Hvor stort er dit varesortiment? Har du en webshop, som skal samarbejde med dit kasseapparat?

De ovennævnte spørgsmål er blot nogle af de faktorer der gør sig gældende, når du overvejer, hvilken løsning der er den optimale til netop dine behov. Den rigtige kombination af software og hardware er afhængig af, hvilken branche du bevæger dig indenfor, og hvor omfangsrigt dit sortiment af ydelser er.

Kasseapparat Med Lagerstyring

Start med at finde ud af, hvad dine behov er

Det første punkt i dine overvejelser omkring anskaffelsen af et nyt kasseapparat bør omhandle, hvilke behov du har. Et andet fokuspunkt er, hvordan virksomhedens fremtid ser ud.

Hvis I står foran store forandringer i nærmeste fremtid, er det vigtigt at overveje, hvordan fremtidens behov vil se ud. Det kan være at butikken udvides, og at der kommer flere butikker til. Dette kan have en betydning for jeres kasseapparat.

Ved at involvere eksperter på området sikrer du, at dine midler bliver investeret på bedste vis. På den måde vil du få maksimalt udbytte af din investering, og du kan facilitere driften af din virksomhed fremadrettet.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

Overvej at samarbejde med eksperter

Med de moderne maskiners mange muligheder kan det være nødvendigt at involvere eksperter i flere led af processen og således få rådgivning til køb, opsætning og sidst, men ikke mindst, hjælp med betjeningen.

I løbet af etableringsprocessen vil der sikkert dukke en del spørgsmål op omkring den nye teknik. Moderne kasseapparater med lagerstyring vil facilitere salget af dine varer, men der vil være en indkørselsperiode. Det kan være, at din virksomhed selv har eksperter på området. Alternativt er der mulighed for at involvere eksperter, der kan rådgive dig hele vejen gennem etableringen af dit nye kasseapparat.

For eksempel er det vigtigt, hvordan dit kasseapparat placeres for at facilitere dine kunders indkøb og give dem den bedst mulige brugeroplevelse. To mulige scenarier for anvendelsen af kasseapparater til at administrere dit lager er detailhandlen og restaurationsbranchen.

Kasseapparat til detailhandel og restauration

Kasseapparat til restauration

Med et moderne kasseapparat ved du altid hvilke varer du har på lager og er på forkant med at holde dit lager opdateret. Moderne kasseapparater kan derudover synkronisere din webshop med din fysiske butik, så det registreres begge steder når en vare sælges. Du kan således spare tid på fysisk vareoptælling og konstant holde dit lager "up-to-date".

kasseapparat til restauration

Med det rigtige kassesystem til din restaurant har du overblik over, hvilke varer du har på lager, og i hvor stort omfang disse er tilgængelige. Med det rigtige kasseapparat kan du derudover administrere bordstyring og håndtere flere valutaer. I restaurationsbranchen er timing umådeligt vigtigt. Med et moderne kasseapparat er det let at holde overblikket over dit lager og optimere timingen af dine serveringer.

Få et skræddersyet tilbud

Ekspertvalg samarbejder med en række virksomheder, der har indgående erfaring indenfor området og kan således garantere kompetent vejledning, der tilgodeser dine behov. Ved at kontakte Ekspertvalg.dk vil du få tilbud fra op til fire leverandører.