Få et godt tilbud på en ny kopimaskine
Modtag op til 4 tilbud på en kopimaskine
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. september 2016

Kopimaskiner til erhverv

Når teknikken svigter

Er dit liv for kort til teknik, der svigter? Er din virksomhed afhængig af, at dine kunder får en sublim service og en hele vejen igennem positiv oplevelse? Overvejer du at skifte den gamle, brummende "blæksprutte" ud med en moderne kopimaskineløsning, der er skræddersyet efter dine ønsker og din virksomheds behov? Så læs videre.

Moderne kopimaskiner

En moderne kopimaskine er hurtig, driftsikker og kan håndtere store mængder kopier, og det er der brug for i moderne virksomheders travle og konkurrenceprægede hverdag. Ingen har tid til at stå og vente på en upålidelig kopimaskine, når der er travlt. Der findes både kopi og multifunktionsmaskiner, som kan printe, scanne og faxe. Der findes såvel A4 som A3 maskiner. A3-maskiner kan også lave A4-kopier, men A4-maskiner kan omvendt ikke lave A3-kopier. Jo, det er sund fornuft, men kopimaskinemarkedet kan være kompliceret at gennemskue. Det er derfor en god ide at få professionel hjælp til at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed, så du hverken ender med at betale for mere, end du har brug for, eller ikke får de funktioner, du har brug for.

Tænk kopimaskinen som en del af din virksomheds grønne profil

Det er uhensigtsmæssigt med en gammel kopimaskine, der står og brummer, bruger strøm og spytter blæk - både for din strømregning og for miljøet. Det er oppe i tiden for virksomheder at tænke bæredygtighed ind i deres profil, og hvorfor ikke også tænke grøn tankegang ind i dine overvejelser mht. at investere i en ny kopimaskine til firmaet? Moderne kopimaskiner er hurtigere, kan håndtere større mængder kopier, og er mere hensigtsmæssige ift. strømforbrug og forbrug af blækpatroner, end deres forgængere.

Købe, lease eller leje?

Måske står din virksomhed og skal til at flytte, eller også skal I udvide med en ny afdeling, og har ikke lige råd til at gøre den langsigtede investering, som moderniseringen af jeres kopimaskine indebærer. Det er muligt at lease eller leje kopimaskiner i en kortere eller længere periode, og dermed afprøve en moderne kopimaskineløsning uden umiddelbart at skulle gøre den langsigtede investering. Leje af en kopimaskine inkluderer i mange tilfælde også kopimaskineservice. Valget af den rigtige kopimaskineløsning til din virksomhed afhænger af dine specifikke behov, og der er således god grund til at indhente konkrete tilbud. Skulle du på et tidspunkt beslutte dig for at gøre den langsigtede investering, er der selvfølgelig mulighed for at opgradere.

Kopimaskineservice

Der findes intet mere frustrerende end at knokle derudaf, have styr på organisationen, og arbejde hårdt for at give sine kunder en sublim oplevelse, men blive bremset af svigtende teknik. Teknikken skal der være styr på! Det kan derfor være en god ide at investere i kopimaskineservice. Hvis du således skulle stå med en kopimaskine, der ikke virker, er det bare at ringe efter en tekniker, som hurtigt vil kunne lokalisere og løse problemet. Ved at inkludere kopimaskineservice ved køb, leje eller leasing af din kopimaskine, sikrer du, at der er styr på teknikken.

Find det rigtige tilbud til din virksomhed

Med en skræddersyet kopimaskineløsning til din virksomhed sparer du både tid og driftsomkostninger, og bidrager til din virksomheds grønne profil. Er din virksomhed afhængig af, at dine kunder får sublim service og en hele vejen igennem positiv oplevelse? Så er livet for kort til en upålidelig kopimaskine.

Hos Ekspertvalg kan du gratis og uforpligtende bestille tilbud på den rigtige kopimaskineløsning til din virksomhed. Du vil modtage op til fire tilbud fra forskellige leverandører, og kan selv vælge det bedste. Bestil dit tilbud her på siden.