Indhent tilbud på flådestyring
Modtag op til 4 tilbud på flådestyring
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type køretøjer skal styres?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 01. februar 2018

Opnå besparelse med flådestyring

Hvad er flådestyring?

Flådestyring bygger på GPS-tracking af dine køretøjer. Det bliver således lettere at holde styr på din flåde og skære ned på udgifter til administration, brændstof og på CO2 udslippet. En GPS-baseret flådestyringsløsning kan bruges til at effektivisere enhver bilpark. Med flådetracking, installeret i dine køretøjer, er det muligt at se, hvor og hvornår en bil har kørt, og om kørslen er hensigtsmæssig. Du kan også vælge at slå en hastighedsalarm til, som informerer dig, hvis din bil overtræder de lokale hastighedsbegrænsninger. Et flådestyringssystem vil skære ned på din virksomheds udgifter og sænke dit CO2 udslip.

Effektivisering gennem flådestyring og ruteoptimering

Et flådestyringssystem er en investering, som vil være tjent hjem allerede i løbet af det første år. Med et flådestyringssystem ved du altid, hvor dine chauffører er, og dermed også hvem der er tættest på kunden. Sporing af dine køretøjer sker gennem real-time placeringer af dine køretøjer på et interaktivt kort, som du kan følge med i. Du kan på ethvert tidspunkt fastslå, hvor dine chauffører er, og hvor dine varer befinder sig. Ifølge Dansk Byggeri og 3F er GPS-flådestyring et redskab, der på kort sigt kan forbedre bundlinjen med op til 35 procent gennem optimering af ressourcer og intet misbrug af firmaets biler.

Optimering af førerens adfærd

Med flådestyring kan du også analysere dine chaufførers adfærd og dermed effektivisere din virksomhed. Et avanceret flådestyringssystem kan bl.a. informere dig om, hvor et givent køretøj er på et givent tidspunkt. Du kan derudover se, om chaufføren overholder de givne hastighedsbegrænsninger, og om bilens brændstofforbrug er hensigtsmæssig. Det er med andre ord muligt at analysere en medarbejders kørevaner i fakta og tal. Med et ruteoptimeringssystem kan du arbejde målrettet på at optimere dine køretøjers ruter, og dermed skabe den hurtigste og mest økonomiske model. Selvfølgelig kan ruteoptimering også foretages manuelt, men jo større din virksomhed er, jo større er risikoen også for, at der sker fejl i processen - fejl der fører til forsinkelser, et nedsat serviceniveau. Med et ruteoptimeringssystem opnår du den optimale effektivisering af dine leveringer.

Flådestyring faciliterer udvidelsen og vedligeholdelsen af din flåde

Med flådestyring bliver anskaffelsen og vedligeholdelsen af din flåde mere overskuelig, og du kan bruge din energi på det, der er vigtigt. De færreste chauffører tjekker for eksempel, om en bil skal til servicetjek. De bruger den jo bare nogle timer ad gangen. Med flådestyring kan du let holde overblikket over, hvilke biler der trænger til et serviceeftersyn. Ved samtidigt at kunne fremvise dokumentation på chaufførers kørevaner og gennemsnitligt slid på dine køretøjer, står du således i en fordelagtig position, når du skal til at forhandle en fremtidig leasingkontrakt.

Spar tid og penge, opret et online-bookingsystem

Ønsker du at gå hele vejen med effektiviseringen af din flåde, kan du oprette et online-bookingsystem. Med et online-bookingsystem er det hurtigt og nemt for dine kunder at bestille en ydelse. Bestillingerne går direkte ind i dit it-system. Arbejdstiden og omkostningerne forbundet med gammeldags arkivering af bestillinger minimeres således.

Er du stadig i tvivl?

Flådestyring faciliterer anskaffelsen og vedligeholdelsen af din flåde. Du vil hurtigt kunne skære ned på udgifter til administration, brændstof og derudover gøre din profil grønnere. Ved interaktivt at kunne følge med i dine chaufførers ruter vil du kunne effektivisere den enkelte medarbejders kørsel, og dermed virksomheden som helhed. Resultatet vil være tydeligt at se på bundlinjen gennem en besparelse på op til 35 procent efter det første år!

Tilbud på flådestyring til din virksomhed?

Hos Ekspertvalg kan du gratis og uforpligtende bestille tilbud på flådestyringssystemer. Du vil modtage op til fire tilbud fra forskellige leverandører og kan selv vælge det bedste. Bestil tilbud her på siden.