Få et godt tilbud på en ny kopimaskine
Modtag op til 4 tilbud på en kopimaskine
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 21. december 2018

Printer og kopimaskine i ét

Info om printer og kopimaskine i ét

En printer og kopimaskine i ét er, som navnet antyder, en multifunktionsprinter også kaldet all-in-one printer, der giver dig mulighed for både at printe og kopiere fra samme maskine. Når du køber en printer og kopimaskine i ét, får du således en printer, der kombinerer flere funktioner med hinanden. Det gør, at du udover at kunne printe og kopiere også kan scanne og i nogle tilfælde faxe med en printer og kopimaskine i ét. Det giver dig mindre udgifter, idet du slipper for at investere i en separat printer og kopimaskine. En printer og kopimaskine i ét er derfor et oplagt valg som printer til erhverv. Desuden kan du også spare plads med en printer og kopimaskine i ét, ligesom at den kan medvirke til, at der vil være en større effektivitet, da brugerne ikke skal gå frem og tilbage mellem en stationær printer og kopimaskine, men kan klare det hele på en maskine.

Hvad koster en printer og kopimaskine i ét?

Der er et stort marked for printere med multifunktioner, så du får ingen problemer med at finde en printer og kopimaskine i ét. Som med så meget andet vil du også kunne forvente at finde forskellige typer af printere og kopimaskiner i ét, der også vil variere i både størrelse og kvalitet. Det er derfor svært at forudsige, hvad en printer og kopimaskine i ét vil koste dig, når du fx skal investere i en ny kontorprinter. Som tommelfingerregel skal du dog regne med, at der oftest vil være en tæt sammenhæng mellem kvalitet og pris. Du bør derfor investere i en lidt dyrere model, hvis du vil være sikker på at få en fornuftig kvalitet. Desuden kan du også opleve, at der kan være tilfælde, hvor jo mindre en printer og kopimaskine i ét koster, desto dyrere er blækpatroner og lasertoner. Når du skal vælge en printer og kopimaskine i ét, bør du derfor også undersøge, hvad prisen for de tilhørende blækpatroner og lasertoner er. På den måde undgår du uforventede store udgifter til dette område.

Inden du anskaffer en printer og kopimaskine i ét, bør du desuden også overveje, hvad dine reelle behov er, for der er ingen grund til at investere i en printer og kopimaskine i ét, der har langt flere funktioner og større printvolumen end det, som du egentlig har behov for. Dels vil det være en dyr investering for dig, dels vil det være spild af ressourcer. Så tænk dig godt om, inden du anskaffer en printer og kopimaskine i ét. Der er ingen grund til at påføre dig selv en unødig stor udgift.

Du bør i stedet forvente, at hvis du har en stor eller større virksomhed, skal den printer og kopimaskine i ét som du vælger have en større printhastighed og større papirkapacitet end, hvis du har en mindre virksomhed, hvor du måske kun har behov for at lave et par print om dagen.

Inden du anskaffer en printer og kopimaskine i ét

Som tidligere nævnt vil prisen på en printer og kopimaskine i ét typisk afhænge af type og kvalitet. Vigtigst af alt er, at den printer og kopimaskine i ét som du vil anskaffe kan klare alle de arbejdsopgaver, som du forventer en printer og kopimaskine i ét skal kunne klare.

Du bør derfor blandt andet overveje følgende, inden du anskaffer en printer og kopimaskine i ét:

  • Hvor mange print regner du med, at din printer og kopimaskine i ét skal kunne klare?: Hvis du har en stor virksomhed, har du måske behov for, at den printer og kopimaskine i ét, som du vælger skal have en større papirkapacitet og printhastighed, end hvis du har en mindre virksomhed, hvor I kun foretager få print om dagen. Denne faktor har også stor betydning for, hvor længe der kan gå, inden du skal udskifte blækpatroner og lasertoner. Så husk også at tjekke, hvad prisen er for blækpatroner og lasertoner til din printer og kopimaskine i ét.
  • Hvor mange brugere vil anvende din printer og kopimaskine i ét?: Dette spørgsmål er relevant i forhold til tilkobling, hvis din printer og kopimaskine i ét fx skal fungere som industri printer. Hvis du har en mindre virksomhed er det ikke et krav, at din printer og kopimaskine i ét kan tilkobles din virksomheds netværk, men det vil det til gengæld være, hvis du har en større virksomhed, hvor du har mange medarbejdere, der skal deles om din printer og kopimaskine i ét. Er sidstnævnte tilfældet for dig, bør du sikre dig, at din printer og kopimaskine i ét kan tilkobles din virksomheds netværk, når du taler med leverandører om levering og køb af en printer og kopimaskine i ét.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du en kontorprinter

Fordele ved at anskaffe en printer og kopimaskine i ét

Hvis du vælger at anskaffe en printer og kopimaskine i ét, kan du forvente følgende fordele:

  • Med printer og kopimaskine i ét kan du fx tage fotokopier og oprette elektroniske billeder af kopierede tekster, som du kan gemme eller videresende via mail.
  • En printer og kopimaskine i ét kan give lavere driftsomkostninger.
  • Du får mere plads på dit kontor med en printer og kopimaskine i ét.
  • Du har en kun en investering, når du køber en printer og kopimaskine i ét, da du kun skal investere i en maskine frem for en separat printer og kopimaskine.
  • En printer og kopimaskine i ét kan til en vis grad effektivisere arbejdsgangen på dit kontor, da brugere slipper for at rende frem og tilbage mellem en printer og en kopimaskine.

Leasing eller leje af en printer og kopimaskine i ét

Hvis du ikke synes, at du har råd til at investere i en printer og kopimaskine i ét, kan du også vælge at lease eller leje en printer og kopimaskine i ét. Når du vælger at leje eller lease en printer og kopimaskine i ét slipper du for at betale et stor engangsbeløb, men i stedet kan du sprede dine udgifter til en printer og kopimaskine i ét ud over flere måneder. Du skal bare være opmærksom på, at du som leasingtager ikke ejer din printer og kopimaskine i ét, men derimod kun har brugsretten over maskinen. Det er leasinggiver, der ejer printer og kopimaskinen og derfor vil leasinggiver også have ansvaret for at udbedre de fejl og mangler, som kan opstå på din printer og kopimaskine i ét i leasingperioden.

Fordelen ved at lease eller leje en printer og kopimaskine i ét er også, at du ikke er bundet af et køb i tilfælde af, at dine behov for print og kopi ændrer sig. På den måde sikrer du, at du ikke sidder tilbage med en printer og kopimaskine i ét, som du ikke kan bruge til noget.

Ved leasing skal du desuden være opmærksom på, at leasinggiver kan komme og afhente din printer og kopimaskine i ét, hvis du ikke overholder de månedlige betingelser som angivet i din leasingkontrakt.

Bestil tilbud

Hvis du er interesseret i en printer og kopimaskine i ét, du kan gratis og uforpligtende modtage tilbud på en printer og kopimaskine i ét fra op til fire forskellige leverandører hos Ekspertvalg.dk. Du vælger selv det tilbud på en printer og kopimaskine i ét, som du finder bedst. Udfyld kontaktformularen her på siden.