Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 13. juni 2019

Derfor bør du få et kaffeabonnement til kontoret

Virksomheder kan ikke undvære kaffemaskiner til kontor, da kaffe er en af de ting, som virkelig kan motivere medarbejderne. Mange danskere føler sig ikke engang vågne og klar til dagens dont, før de har fået én eller flere kopper kaffe - Sørg derfor for, at have kaffen parat!

Det er dog ikke nok bare at sørge for kaffe på kontoret. Kaffen skal også være af en ordentlig kvalitet, den skal smage godt, og den skal signalere over for medarbejderne, at virksomheden bryder sig om dem. Kaffe af lav kvalitet signalerer nemlig, at medarbejdernes velvære ikke er opprioriterede i ledelsens øjne.

Udover at have en industri kaffemaskine af høj kvalitet, skal I også sørge for at vedligeholde maskinen og fylde ny kaffe på - Især hvis det er en kaffemaskine til formalet kaffe, hele bønner eller ekspressobønner.

8Hvad indebærer et kaffeabonnement?

Et kaffeabonnement kan indebære forskellige ting, alt efter hvilke behov du har og hvad leverandøren tilbyder. Det mest normale er, at et kaffeabonnement indebærer opfyldning af kaffemaskinen, så den altid er fyldt med enten formalet kaffe eller bønner, og således er klar til brug - Uden at du skal tænke på noget!

En anden mulighed er at betale for rengøring og afkalkning af kaffemaskinen, således at maskinen rengøres og afkalkes jævnligt. Så slipper du for at se på en beskidt og stoppet kaffemaskine! Med denne type kaffeabonnement er din kaffemaskine altid i tip-top-stand, og dens levetid forlænges betydeligt, da I mindsker slidet på maskinen.

Hvis I gerne vil have et kaffeabonnement med alt inklusiv, kan I også få en reparatør standby, som I altid kan ringe til, hvis kaffemaskinen giver jer problemer. På denne måde sikrer I, at jeres kaffemaskine altid virker, og hvis den alligevel er helt ødelagt, sørger jeres kaffeabonnement for, at I får en ny kaffemaskine leveret. Med et omfattende kaffeabonnement behøver I altså aldrig undvære jeres kaffe!

Læs mere: Køb, leje eller leasing af kaffeautomat?

8Hvilken type kaffe får jeg med et kaffeabonnement?

Der er faktisk ikke nogen grænser for, hvilken type kaffe du kan få med et kaffeabonnement. Du kan selv vælge om du ønsker instant kaffe, formalet kaffe, hele kaffe- eller espressobønner eller en kapselkaffemaskine. Det er selvfølgelig bare vigtigt, at du vælger en kaffemaskine med den ønskede slags kaffe og et tilhørende kaffeabonnement.

Én af de ting du skal huske, når du vælger hvilken type kaffe du vil have i dit kaffeabonnement er, at prisen varierer meget alt efter typen af kaffe. Selve maskinens pris varierer ikke nødvendigvis så meget, alt efter hvilken type du vælger, men kaffens pris gør. Instant kaffe og formalet kaffe er for eksempel meget billigere end både bønner og kaffekapsler.

Hvis du gerne vil forkæle dine medarbejdere, er det også en god idé at vælge en kaffemaskine med flere funktioner. Kaffe på arbejdspladsen er vigtigt for mange mennesker, og hvis de kan vælge mellem flere varianter, for eksempel sort kaffe, cappuccino og café au lait, sågar te og varm chokolade, kan du blive en populær kaffeindkøber! Opfyldning af disse varianter kan selvfølgelig også inkluderes i jeres kaffeabonnement!