Indhent tilbud på kassesystemer
Sammenlign kvalitet og pris på kassesystemer her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 05. februar 2019

Find den perfekte kasseløsning til din virksomhed

Det er ikke altid lige til at finde ud, hvilken type kasseløsning man skal gøre brug af, slet ikke hvis man netop har startet sin virksomhed. En kasseløsning er dog en helt essentiel ting for virksomheder, især for fysiske virksomheder, som kunder skal besøge. Det drejer sig for eksempel om supermarkeder, butikker, tandlæger, restauranter og caféer - Her betaler kunden mens de er hos virksomheden, og som virksomhed skal du derfor være klar til at tage imod deres betaling.

Det er efterhånden længe siden, at en virksomhed har kunnet klare sig uden en kasseløsning, og uden en form for dankortterminal. De færreste danskere har kontanter på sig nu til dags, og slet ikke nok til at betale for større indkøb. Hvis du gerne vil tjene penge på dine kunder, skal du altså sørge, for at du kan tage imod alle betalingsformer.

Hvilke behov har du til en kasseløsning?

De behov du har til en kasseløsning varierer selvfølgelig meget afhængig af hvilken type virksomhed du bestyrer. Hvis du har en restaurant, er det vigtigt at du får en kasseløsning der kan kommunikere med en tilsvarende maskine i køkkenet, så kokkene ved, hvad der bliver bestilt. Du har også brug for flere håndholdte dankortterminaler, så tjenerne kan tage imod betaling ved kundernes borde. Derudover skal du også kunne printe bonner meget hurtigt, så kunderne ikke skal vente på dem.

Hvis du derimod har en butik, er det vigtigt, at du både tager imod kontakter og kort. Du skal have en stor pengeskuffe, bonrulle og en stationær dankortterminal, da kunderne betaler ved kassen. Det er også en fordel at have en touch skærm, men det er ikke afgørende.

Hvis du har din egen praksis, enten som tandlæge, psykolog, fysioterapeut eller lignende, er det også nødvendigt for dig at have en kasseløsning. Den behøver dog ikke være så omfattende, og du kan vælge udelukkende at tage imod betalingskort, så du undgår at skulle håndtere kontanter. Her er det vigtigt at du har en dankortterminal, enten stationær eller håndholdt, og at du kan printe fakturaer og bonner. Dine behov til en kasseløsning afhænger altså meget af hvilken type virksomhed du har.

Har du brug for en kasseløsning med touch skærm?

Der er selvfølgelig ingen virksomheder, der ikke kan klare sig uden en kasseløsning med touch skærm, men der er nogle, der har mere brug for det end andre. I butikker og restauranter er det ret fordelagtigt at have en touch skærm, fordi man har så mange forskellige produkter, og mange varianter af hvert produkt. Her kan det være til stor hjælp for ekspedienten, at denne guides hurtigt og præcist gennem virksomhedens udvalg i betalingsprocessen, uden at skulle kunne en masse genvejskoder i hovedet.

Tandlæger og lignende professioner, derimod, har ikke lige så stor brug for en touch skærm, da de har et relativt begrænset udvalg af services. Her kan man godt nøjes med få taster, der samtidig fungerer som genveje til forskellige priser og services.

Har du brug for en kasseløsning med lagerstyring?

Lagerstyring er en af de rigtigt fordelagtige ting ved en kasseløsning, og for nogen virksomheder er det helt uundværligt. Især butikker kan have stor glæde af lagerstyring, så de slipper for at skulle tælle deres varer og opgøre lageret hele tiden - Med en kasseløsning med lagerstyring klarer dit kassesystem optællingen! Hvis du for eksempel lige har solgt den sidste brødrister, giver din betalingsindscanning denne besked videre til din lagerstyring, som herefter noterer, at denne vare er udsolgt - Så bliver du også mindet om at bestille flere.

Lagerstyring er også en rigtig stor fordel, hvis du både har en fysisk butik og en webbutik. Hvis du sælger noget i din fysiske butik, får både din webbutik og dit lager det at vide, og hvis du sælger noget i webbutikken, giver den besked til de to andre dele af din forretning. Hvis din webbutik får solgt den sidste udgave af en vare, for eksempel den førnævnte brødrister, kan din lagerstyring sørge for at fjerne pågældende brødrister fra hjemmesiden, så du ikke kommer til at sælge noget, som du ikke har på lager. Lagerstyring er altså den travle virksomhedsdrivers bedste ven og medhjælper.

Har du brug for en kasseløsning?

Som nævnt er der rigtig mange ting at tænke på, når man skal have en ny kasseløsning. Dette blogindlæg præsenterer kun nogle af de overvejelser du skal gøre dig, og det vigtigste er selvfølgelig, at du har en solid research i ryggen, før du tager det endelige valg. Sørg for at vide hvad dine behov og ønsker til en kasseløsning er, og hvad du godt kunne tænke dig oveni, hvis det er muligt. Derefter er det bedste at kontakte mere end én leverandør, så du indhenter forskellige tilbud og priser, hvorefter du kan vælge det tilbud, der passer dig bedst. Hvis du gerne vil undgå denne relativt omstændige proces, er du mere end velkommen til at kontakte os, enten på telefonnummeret 38 41 03 00, på e-mail: info@ekspertvalg.dk eller via vores kontaktformular.