Her får du gode tilbud på kasseapparater
Få op til 4 tilbud at vælge imellem på kasseapparater
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kasseapparat - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 04. marts 2015

Hvilken kasseapparat pris kan jeg forvente?

Når du står og skal anskaffe et nyt kasseapparat til din virksomhed, er der mange forskellige faktorer du skal tænke på. Du skal overveje hvilke behov du har til et kasseapparat, hvor meget det må fylde, hvor meget det kan indeholde, og hvilke ekstra funktioner du gerne vil have. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at overveje hvor meget du vil betale for et kassesystem, og hvordan du bedst får dine behov dækket for den bedste kasseapparat pris.

Selvom det nemmeste parameter at sammenligne kasseapparater på, er ved hjælp af priserne, fraråder vi denne strategi på det kraftigste. Priser kan gemme på rigtig mange forskellige ting, og ofte får man lige præcis det, som man betaler for - Hvis man ikke betaler noget, får man heller ikke noget. Derfor vil du altid skulle gå efter de lidt dyrere alternativer, hvis du gerne vil have funktioner som lagerstyring, touch skærm og en håndholdt dankortterminal. Prisen på dit kasseapparat afhænger derfor meget af hvad du ønsker af lige præcis dit kasseapparat!

Kasseapparat.png Du betaler ikke for kasseapparatet...                                                                                  - du betaler for dets funktioner!

Husk, at når du finder et billigt kasseapparat, er det ikke selve kasseapparatet du betaler for - Det er de funktioner der medfølger eller ikke medfølger. Derfor vil man ofte kunne sige: Jo flere funktioner, jo dyrere kasseapparat!

Du bør derfor aldrig sammenligne kasseapparater på prisen alene, men huske at medregne alle de funktioner du ønsker dig af et kasseapparat. Nedenfor gennemgår vi tre af de vigtigste faktorer, som du skal have med i dine overvejelser, når du skal anskaffe et nyt kasseapparat.

Læs mere: Find den perfekte kasseløsning til din virksomhed.

N1Ønsker du et kasseapparat med lagerstyring?

En rigtig vigtig ting i forbindelse med et kasseapparat, er hvorvidt det også tilbyder lagerstyring. Et kasseapparat med lagerstyring koster altid mere end et kasseapparat uden, fordi det er en vigtig og stor funktion, som både koster meget at udvikle, installere og vedligeholde. Med lagerstyring får du mere eller mindre et tænkende kasseapparat, der er lige så værdifuldt og intelligent som en menneskelig medarbejder.

Lagerstyring er en relativt avanceret funktion, hvor kasseapparatet, uafhængigt af andre funktioner og manuelle handlinger, sørger for at tælle dit lager op i realtid. Hvis dit kasseapparat har lagerstyring, vil din lageroptælling blive opdateret hver eneste gang du sælger og scanner et produkt, da apparatet samtidig noterer, at netop denne enhed er fjernet fra virksomhedens samlede lager. Dette er især praktisk, hvis du har en butik, og du ikke har tid til selv at sørge for, at du har nok af hver ting hjemme - Med lagerstyring husker dit kasseapparat dig på at købe nye produkter, når du løber tør. Kasseapparatet kan også sørge for at holde styr på og samkøre dit lager, hvis du både har butik og webshop, hvilken er en stor fordel for den travle butiksejer!

Lagerstyring er også rigtig praktisk hvis du har en restaurant, fordi tjenerne hele tiden kan holde øje med, hvilke retter køkkenet stadig har ingredienser til at lave, og hvilke retter der er udsolgt. På denne måde risikerer man ikke at sælge noget, som man egentlig ikke længere har.

Læs mere: Få overblik over kasseapparater, kasseterminaler og kassesystemer.

N2Ønsker du et kasseapparat med dankortterminal?

En anden meget prisafgørende ting ved et kasseapparat er, hvorvidt du ønsker en dankortterminal eller ej. Hvis du blot ønsker et gammeldags kasseapparat med pengeskuffe, som kun kan arbejde med kontanter, vil dit kasseapparet ikke koste så meget, da det ikke er så avanceret. Hvis du derimod gerne vil kunne tage imod betalingskort, kræver det, at dit kasseapparat er en smule mere kompliceret end som så.

Hvis du vælger et kasseapparat med dankortterminal, skal du også vælge hvorvidt dankortterminalen skal være håndholdt, eller om den skal sidde stationært på kasseapparatet. Hvis du har en mindre butik eller en kiosk, kan du formodentlig klare dig med en stationær dankortterminal, mens du i restauranter, caféer og større butikker vil kunne drage fordel af håndholdte dankortterminaler. Især hvor kunderne ikke betaler ved en fysisk kasse, kan det være svært at undvære håndholdte dankortterminaler, og det er derfor en vigtig udgift, som du skal huske at medregne, når du søger din kasseapparat pris.

Læs mere: Skal du købe eller leje dankortterminal?

N3Ønsker du et kasseapparat med stor kapacitet?

Kapacitet kan betyde mange forskellige ting, også i forhold til kasseapparater. Det kan både handle om kasseapparatets fysiske kapacitet, som hvor meget kasseapparatet kan rumme af mønter, sedler og bonruller, samt hvor meget det rent faktisk fylder. Udover den fysiske kapacitet er der også en mere digital kapacitet, som omhandler hvor meget hukommelse dit kasseapparat har, og hvor mange funktioner det kan køre med. Et kasseapparat med stor kapacitet kan altså både være et kasseapparat med en stor pengeskuffe, men det kan også være et kasseapparat med rigtig mange funktioner - Hvilken type kapacitet sætter du højt, og hvor højt sætter du det?

Der er selvfølgelig mange andre ting at tænke på, når man skal anskaffe et nyt kasseapparat, end bare de tre ovennævnte faktorer. Husk dog blot, at det ikke er nok at kigge på kasseapparatets pris, når du skal investere i et nyt kasseapparat!