Bestil tilbud på erhvervsrengøring her
Sammenlign pris og kvalitet på erhvervsrengøring
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Erhvervsrengøring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal rengøringen foretages?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 11. maj 2015

Få et bedre image med restaurant erhvervsrengøring

De fleste mennesker elsker at gå ud at spise, at få maden serveret og få mulighed for at spise noget lækker mad, som de ikke har mulighed for til hverdag. En restauranttur er en luksusoplevelse for de fleste, som man planlægger, når man ønsker at fejre noget. Mange fødselarer, studenter og nyansatte inviteres ud af familie og ægtefæller, fordi det er en god måde at fejre og forkæle nogen på.

Eftersom en tur på restaurant er så vigtig for mange mennesker, bør det også være vigtigt for restauranterne, at fremstå rene, pæne og pålidelige, når gæsterne er på besøg. Det er her vigtigheden af ordenlig erhvervsrengøring i restauranter kommer ind i billedet.

Læs mere: Derfor skal du vælge dansk erhvervsrengøring

Dit gulv siger noget om din mad

Der er nok ikke mange restautører, der umiddelbart linker kvaliteten af deres mad med kvaliteten af deres rengøring. Men det er altså hvad mange gæster gør, og hvis de skal spise i et lokale med nullermænd i hjørnerne, og toilettet ligner en katastrofe, mister de hurtigt appetitten - I hvert fald efter netop jeres mad. Hvis man som gæst ser, at der er beskidt på badeværelserne og i spiselokalet, antager man nødvendigvis, at der er lige så uhygiejnisk i køkkenet, hvor maden tilberedes.

Det er derfor rigtig vigtigt, at I prioriterer erhvervsrengøringen i jeres restaurant rigtig højt, således at I signalerer renlighed og professionalisme. Det vil også forhøje gæsternes generelle tanke om jer, og få dem til at føle sig bedre tilpas. Det er derfor vigtigt at de offentlige dele af jeres restaurant hører under erhvervsrengøringen, men I kan ligeså godt få det hele rengjort. Som udgangspunkt kan I dog få rengjort både jeres køkken, lagerrum, toiletter og selve restauranten, hvis I ønsker hele pakken inden for restaurant erhvervsrengøring.

Læs mere: Hvad koster erhvervsrengøring?

Forkæl dine medarbejdere med lækre omgivelser

Som restaurantejer skal du også huske, at erhvervsrengøringen ikke kun kommer jeres kunder og jeres image til gode. Hvis du vælger at investere i restaurant erhvervsrengøring, signalerer du også over for dine medarbejdere, at deres arbejdsmiljø, ve og vel ligger dig på sinde, og at du prioriterer dem højt. Hvis du har andre til at gøre rent, slipper dine medarbejdere for at gøre det, og de kan i stedet fokusere på at arbejde med deres kernekompetencer. På den måde kan du hurtigt få gladere medarbejdere, der ikke føler at de spilder deres tid, fordi de bliver sat til at feje i stedet for at lave mad.

Hvis du gerne vil forkæle både dine gæster, medarbejdere og image, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så sørger vi for, at du hurtigst muligt får restaurant erhvervsrengøring af højeste kvalitet.