Kundeservice: 38 41 03 00
Mandag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00
Sidst opdateret: 02. marts 2015

Bør jeg have en serviceaftale på min kopimaskine?

Find ud af hvad du kan få ud af at have en serviceaftale

Bør jeg have en Serviceaftale på min kopimaskine?

Hvad består en serviceaftale til en kopimaskine af?

Med en serviceaftale er du altid sikker på at have hjælp lige ved hånden. Dette vil sige at hvis der skulle opstå problemer med din kopimaskine, er der altid en tekniker du kan ringe til. Her vil teknikeren komme ud og reparere kopimaskinen på stedet, hvis det er en mere omfattende reparation, vil du få en anden kopimaskine stillet til rådighed.

Herudover kan du også lave serviceaftaler omkring automatisk levering af blæk og papir. På den måde slipper du for at holde øje med hvornår du løber tør for papir og blæk. Her vil der fx hver måned eller efter aftale blive sendt papir og blæk. På den måde har du det lige ved hånden og klar til opfyldning.

En serviceaftale vil være særlig aktuel for virksomheder, som har en travl hverdag og virksomheder som ofte har brug for at kopiere meget. Derfor vil de med en serviceaftale ikke risikere at stå og mangle papir og blæk i vigtige og pressede situationer.

Læs mere: Sådan finder du den bedste kopimaskine til erhverv

Hvordan får jeg en serviceaftale?

Når du køber en ny kopimaskine, får du ofte tilbud om du vil have en serviceaftale med i prisen. På den måde tilbyder de en samlet pakke, som både indeholder kopimaskine og serviceaftale. Sådan en serviceaftale har ofte en periode på et x antal år. Hvor der er mulighed for at forlænge den.

Hvis du ikke bliver tilbudt en serviceaftale i forbindelse med dit køb eller hvis du allerede har en kopimaskine, findes der også andre muligheder for en serviceaftale. Der er nemlig flere virksomheder som har specialiseret sig i serviceaftaler og som tilbyder dette. De har ofte erfaringer med nogle bestemte mærker.

Det er ikke alle virksomheder som også tilbyder papir og toner opfyldning i deres serviceaftale. Derfor er der også flere eksterne virksomheder som tilbyder dette. De har ofte blæk som passer til stort set alle typer kopimaskiner og mærker. Her tilbyder de også ofte kompatible blækpatroner og toner, som er billigere end de originale.

Hvad koster en serviceaftale på en kopimaskine?

Det er ikke til at sige hvad en serviceaftale koster, da det afhænger af kopimaskinen og udbyderen. Men der er nogle forskellige faktorer som kan have indflydelse på prisen.

Hvor kompleks er din kopimaskine? Hvis du har en avanceret kopimaskine med mange funktioner kan din serviceaftale godt være lidt dyrer. Dette skyldes at det vil kræve mere at reparere den.

Hvem har du som leverandør? Det er din leverandør som bestemmer prisen på din serviceaftale. Det er derfor en god idé at undersøge markedet for leverandører, så du er sikker på du finder den med det bedste tilbud.

Hvor er din virksomhed placeret? Er din virksomhed placeret langt væk fra din leverandør, kan det være at de vil kræve ekstra gebyr, da de skal bruge mere tid og flere penge på at komme ud til Jer. Det kan derfor være en fordel at finde en lokal leverandør.

Prisen kan variere meget og det er derfor vigtigt at du undersøger markedet for serviceaftaler som vil passe til Jeres behov.

Læs mere: Indhent tilbud på printer og kopimaskine