Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 12. juni 2019

Hvad er fordelen ved en kaffemaskine og elkedel i én?

Valg af maskine

Når man er på udkig efter en ny kaffemaskine, er der mange beslutninger der skal træffes. Hvorvidt man ønsker en kaffemaskine, der bare brygger almindelig filterkaffe, eller en kaffemaskine, der tilbyder forskellige slags kaffe afhænger helt af, hvilke behov man har. Det er dog de færreste virksomheder, der udelukkende består af kaffedrikkere. Flere vælger ikke at drikke kaffe, enten på grund af smagen, på grund af koffeinindholdet eller lignende. Derfor kan det være en stor fordel, at vælge en kaffemaskine og elkedel i én løsning. På denne måde sikrer man sig, at alle medarbejdere har mulighed for varme drikke, hvilket især kan være en fordel på kolde vinterdage. Ved at vælge en samlet løsning, opnår man ikke bare større tilfredsstillelse blandt medarbejderne, man sparer også på pladsen, både på bordet og i stikdåsen, da I slipper for at have flere maskiner stående.

Læs også: Hvilken kaffeautomat skal jeg vælge til virksomheden?

Én løsning

Hvis kaffe og te kommer fra samme maskine, har man mulighed for at opfylde flere menneskers behov, uden at skulle bruge unødig plads på dette. Samtidig spares der også på elforbruget og besværet, da man ellers skal bruge flere stikdåser eller hele tiden huske at skifte stikket mellem kaffemaskine og elkedel. Man gør altså flere medarbejdere tilfredse, mens man også mindsker besværlighederne. Derudover er det en fordel, at man kan hente større mængder kogende vand, og for eksempel hælde det i en termokande og tage denne med, når man skal holde møder eller lignende. Dermed slipper man for at skulle gå frem og tilbage flere gange med enkelte kopper.

Smag og behag

I mange år har kaffe været førsteprioritet hos de fleste danskere. Især på de kolde, mørke vinterdage, hjælper den varme drik folk igennem dagen, da de med koffeinen fra kaffen får ny energi. De fleste varianter af te indeholder dog også koffein, og virker dermed opkvikkende, samtidig med at te også har mange andre sunde virkninger. Nyere forskning viser blandt andet, at sort te beskytter mod kræft.

Læs også: Derfor bør du få et kaffeabonnement til kontoret