Indhent tilbud på kassesystemer
Sammenlign kvalitet og pris på kassesystemer her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 05. april 2016

Derfor er POS kassesystemer pengene værd

Point-Of-Sale kassesystem, også kaldet POS system, er den moderne løsning til alle slags forretninger hvor der foregår en transaktion med en kunde. POS systemer er dog mere end bare et almindeligt kasseapparat, da et POS system er en lille computer med software installeret til at samle og bearbejde data.

POS kassesystemer har samtidig typisk en grafisk brugerflade som gør det nemt at arbejde med, men samtidig giver det også en grafisk præsentation som kan vises til kunden, for eksempel ved konfigurerbare løsninger.

Læs mere: Spar penge med et kassesystem med integreret dankortterminal

POS kassesystemet som bindeledet i virksomheden

Enhver virksomhed er påkrævet at føre regnskab, en proces som typisk enten er tidskrævende at gøre selv, eller som man har et ERP system til at indsætte tallene i. Derudover har de fleste forretninger en kundedatabase, som for eksempel en liste over mailadresser til nyhedsbreve, eller et CRM system til at holde styr på kunderne.

POS systemer er en computer som kan fungere som bindeled mellem alle disse funktioner, hvilket for eksempel betyder at alle salg bliver registreret direkte i det anvendte regnskabs- og rapporteringsprogram som man anvender.

Dette giver samtidig mulighed for at se de ønskede salgstal hurtigt og nemt fra et kassesystem, samt at få automatisk genererede rapporter, notifikationer om lav lagerbeholdning, data om bedst sælgende produkter og meget mere.

Læs mere: Disse fordele kan et POS system give din virksomhed

Få alle fordelene ved et POS system

En stor fordel i forhold til almindelige kasseapparater er den grafiske brugerflade som øger brugervenligheden for medarbejdere, samt giver et hurtigt grafisk overblik hvis man arbejder i brancher hvor man kun har et kort øjeblik ved kassen.

Særligt til restaurationsbranchen er POS systemer populære, da man kan få software som specielt er egnet til caféer og restauranter, som giver et overblik over hvilke borde som er fyldte, og med en regning tilknyttet til bordet. Derved kan man nemt betjene kunden ved bordet, samt finde pladser til nye kunder.

Men også til butikker kan et POS system være med til at simplificere arbejdet for medarbejderen, samt give en bedre kundeoplevelse. For eksempel kan kunden derved selv følge med i ordren visuelt, hvilket er en fordel ved køb af større beløb. Derudover findes der POS kassesystemer som giver kunden mulighed for selv at indtaste oplysninger, som navn, email og andre nyttige informationer.

Hos Ekspertvalg.dk er vi klar til at få vores partnere til at sende et tilbud på et POS system. Du skal blot udfylde kontaktformularen og du vil helt uforpligtende modtage op til fire tilbud.