Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 25. juni 2019

Ekspertvalg.dk anmelder kaffeautomater

Ekspertvalg har mange samarbejdspartnere, som forhandler kaffeautomater og industri kaffemaskiner til kontor og erhverv. Vores partnere benytter følgende kaffeautomatproducenter: Animo, Bravilor Bonamat, Bianchi, Franke, Jura, Schaerer og Wittenborg.

Det kan være svært at finde den rette kaffeautomat, som passer til din virksomheds behov og budget. Det kan være, at du som virksomhed står og overvejer om du skal købe eller leje en kaffeautomat, men er i tvivl om hvilke faktorer, som skal gøre udslaget.

Vi vil i dette blogindlæg foretage en anmeldelse af sidens kaffeautomater, da der er mange faktorer, der afgør, om en kaffeautomat passer til lige din virksomhed. Dette er altså vores ekspertvurdering af de kaffeautomater og industri kaffemaskiner, som findes her på siden.

LÆS OGSÅ: Kaffeautomat

Anmeldelsen vil bygge på faktorer som design, brugervenlighed, størrelse, kapacitet, bryggetid og udvalg. Vi er selvfølgelig klar over, at der er mange andre faktorer, som spiller ind når man skal vælge den rette kaffeautomat. Vi mener dog, at disse faktorer danner et godt grundlag for en strømlinet anmeldelse af kaffeautomaterne her på siden.

Bord Med Kaffe

Anmeldelse

Animo kaffeautomater har et flot og stilrent design, hvor frontens LED lys kan ændres efter eget ønske. Brugervenligheden er i top, og maskinerne er meget kompakte. Kaffeautomaterne kan benytte enten formalet eller hele kaffebønner, hvilken giver den bedste smag, og har op til 12 forskellige varianter. Kaffeautomaterne har en middel kapacitet og en kort bryggetid.

Bravilor Bonamat kaffeautomater har et flot design i rustfrit stål i størrelser, som passer til borde. Brugervenligheden er i top, og Bonamats mange modeller tilbyder alt fra simpel kaffe til et stort udvalg af kaffe. Der er derudover mulighed for maskiner med hele kaffebønner, og bryggetiden er kort med forskellig kapacitet efter behov.

Bianchi kaffeautomater har et unikt design, og kommer i størrelser fra bord- til gulvstående automater, som alle dækker forskellige behov. Bianchis kaffeautomater giver brugeren mulighed for et udvalg på op til 30 drikke og seks snacks. Derudover har nogle af Bianchis maskiner kapacitet på helt op til 1200 kopper, og kan brygge to kopper ad gangen.

LÆS OGSÅ: Leje af kaffeautomater

Franke kaffeautomater har et rigtigt barista-look, og er utroligt kompakte med deres blot ca. 32 cm brede kaffemodul. Brugervenligheden og udvalget på maskinerne er meget høj. Kapaciteten er også høj, maskinens størrelse taget i betragtning, og bryggetiden er lav.

Jura kaffeautomater har et simpelt, men flot, design og kommer alle i bordstørrelse. Maskinerne har en kapacitet på omkring 100-200 kopper og giver mulighed for at bruge flere forskellige kaffebønner. Jura kaffeautomater er brugervenlige, har en kort bryggetid og maskiner med et udvalg på op til 31 varianter.

Schaerer kaffeautomater er utrolig kompakte med en bredde på omkring 30 cm og med et unikt design. Kapaciteten på de forskellige maskiner varierer fra omkring 50 til 350 kopper med et stort udvalg af varianter og smage. Schaerer maskinerne er brugervenlige med en kort bryggetid på de fleste typer kaffe.

Wittenborg kaffeautomater er udviklet og designet i Danmark. Kaffeautomaterne har et brugervenligt brugerpanel og kommer i størrelser, som passer til borde og op efter. Maskinerne kommer derudover med forskellige kapaciteter efter behov. Wittenborg maskinernes udvalg, er generelt meget bredt, og bryggetiden er lav.

Vurdering

Kaffe brygget på kaffeautomat i virksomhedDet kan være svært at vurdere, hvilket mærke eller kaffeautomat, som er den rette for lige din virksomhed. Mange af kaffeautomaterne fremstår nemlig umiddelbart ens, på trods af at de er meget forskellige.

En anmeldelse i forhold til den rette maskine er altså svær, da vi ikke kender forbrugerens umiddelbare behov. Men vores vurdering er, at alle mærker dækker over de fleste behov, og at der derfor ofte vil være minimale præferencer, som gør udslaget.

Det kan dog siges at mærker som Bianchi og Wittenborg relativt eksklusivt kan henvende sig til salg af kaffe på offentlige steder som lufthavne og togstationer. Derudover kan vi sige, at mærker som Animo og Bravilor Bonamat, også relativt eksklusivt kan henvende sig til virksomheder, som ønsker en kaffemaskine, som kan brygge ren sort kaffe i store mængder.