Bestil tilbud på erhvervsrengøring her
Sammenlign pris og kvalitet på erhvervsrengøring
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Erhvervsrengøring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal rengøringen foretages?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 05. april 2016

Erhvervsrengøring: Også for små virksomheder

En del af virksomhedens drift er at holde arbejdspladsen ren og præsentabel for både medarbejdere og kunder. Dette gælder selvfølgelig både kontormiljøer og almen rengøring, men dækker også over rengøring af maskiner og faciliteter, som kræver særlig behandling.

Ligegyldigt størrelsen på virksomheden, er der altid et behov for rengøring. På kontor kan man muligvis selv stå for rengøringen, eller have en ansat til at stå for den lette rengøring. Men hvorfor stå for dette selv, og måske ikke få gjort det hele lige efter bogen, når man kan hyre professionel erhvervsrengøring til at stå for det hele?

LÆS OGSÅ: Pas på med billig erhvervsrengøring

Tænk aldrig på rengøring igen

Hvis du får arrangeret erhvervsrengøring, kan du trygt fokusere på selve arbejdet og gøre det, som både du og dine kolleger er bedst til. Derudover sørger du for, at alle medarbejdere har et rent arbejdsmiljø, hvilket øger tilfredsheden og produktiviteten.

Men en professionel erhvervsrengøring er mere end den daglige rengøring af overflader. Typisk vil rengøringsfirmaet og din virksomhed i fællesskab vurdere hvilke behov I har. Her vil man komme med en vurdering af, hvor ofte der skal gøres grundigere rent, som for eksempel på kaffemaskiner, køkkener og andre genstande, som kræver en grundigere rengøring.

Det samme gør sig gældende, hvis man arbejder i en branche, hvor der er større krav til hygiejne og brug af rengøringsmidler. Hvis du opbevarer fødevarer, som for eksempel i en kiosk, er der yderligere krav fra fødevarestyrelsen, som alle vores partnere selvfølgelig har styr på for dig.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vælge dansk erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring kan betale sig

Selv hvis du har et lille kontor og i princippet selv kunne stå for den almene rengøring, så er der penge at spare ved at betale sig fra opgaven, da du i stedet vil kunne fokusere på at skabe værdi i din virksomhed. Derudover er der som nævnt også opgaver med jævne mellemrum, som måske kræver mere tid og udstyr end du har.

Ved at anskaffe sig erhvervsrengøring vil din virksomhed og rengøringsfirmaet i fællesskab planlægge opgaverne, og de vil altid have det korrekte udstyr til enhver opgave. Du kan derfor trygt stole på, at alle faciliteter i din virksomhed er rengjort korrekt og at din virksomhed derfor er klar til næste dag. På denne måde sparer du penge på anskaffelsen af det udstyr, som er nødvendigt.

Ved at udfylde kontaktformularen vil vi hos Ekspertvalg.dk sørge for, at du får relevante tilbud i dit område til konkurrencedygtige priser.