Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 13. juni 2019

Find en kaffeautomat som passer til din virksomhed

Som virksomhed kan det være vanskeligt at vælge den kaffemaskine eller kaffeautomat, som passer til kontoret og ofte vil virksomheder have forskellige præferencer og behov i forhold til kapacitet og kvalitet. Derudover kan design og ekstra funktioner have en indflydelse på valg af kaffemaskine.

Hos større virksomheder vil fokus ofte være på kapaciteten, men der findes heldigvis et væld af kaffemaskineproducenter som udbyder kaffemaskiner med både høj kapacitet og kvalitet. Vi vil her gennemgå nogle af de kaffemaskineproducenter som vores partnere benytter, og hvilke kaffemaskiner der passer til din virksomhed.

LÆS OGSÅ: Kaffemaskiner til virksomhed

Her finder du kaffeautomater indelt efter virksomhedens størrelse og behov

Disse kaffeautomater passer til din virksomhed Hvis du har en stor virksomhed, som kræver at kaffeautomaterne har stor kapacitet, vil følgende kaffeautomatproducenter være gode for din virksomhed: Bonamat, Bianchi og Wittenborg. Disse kaffeautomater har nemlig en kapacitet på over 300 kopper og mange valgmuligheder, i forhold til udvalg og tilpasninger efter virksomhedens behov.

Hvis din virksomhed er en lille til mellemstor, hvor kvalitet, men også kvantitet, kan være afgørende, vil alle producenter kunne levere en funktionsdygtig kaffeautomat. Dette skyldes, at nogle af mærkernes kaffeautomater og kaffemaskiner giver mulighed for at lave en mere unik kop kaffe, og derudover har kapacitet på op til 200-300 kopper.

Har du en virksomhed som udelukkende går op i kvalitet, og som kan have brug for stor kapacitet, er disse kaffeautomater passende til din virksomhed: Franke, Jura og Schaerer. Årsagen til dette er, at disse kaffeautomater sikrer en unik kaffeoplevelse og at de fås fra lille til stor kapacitet.

Kaffemaskine til kontor

LÆS OGSÅ: Kaffeautomat

Selve kaffen og teknologien er afgørende for smagen

En stor fejl, som mange virksomheder begår i forbindelse med køb af ny kaffeautomat eller kaffemaskine er, at de investerer en masse penge og ressourcer i maskinen, men ikke på kaffebønnerne. Grunden til dette er, at en god kaffeautomat ikke nødvendigvis betyder, at den kaffen som den leverer er god og smager godt.

Når man som virksomhed vælger at købe eller leje en ny kaffeautomat, er det altså essentielt, at virksomheden også ser på det kaffeabonnement eller den kaffe, virksomheden benytter. På denne måde undgår man nemlig at investere en masse penge i en industri kaffemaskine, som alligevel leverer middelmådig kaffe.

Når dette er sagt, betyder det selvfølgelig ikke, at kaffebønnerne ubetinget sikrer, at kaffen smager godt. Selve automaten er den som kværner og brygger kaffen, hvorfor en industri kaffemaskine i ordentlig kvalitet er lige så afgørende som kaffen den bruger. Dette har selvfølgelig en effekt på kaffeautomatpriserne eller lejen af kaffeautomaterne.

Læs mere: Ekspertvalg.dk anmelder kaffeautomater