Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 15. april 2016

Kaffemaskinen som tweeter når kaffen er klar

Man kunne tro, at man havde set det hele, men det havde man ikke. På Alexandra Instituttet i Århus har man formået at skabe en kaffemaskine, som selv tweeter, når kaffen er klar. Instituttet selv kalder maskinen for Al Coffee Machine og har til dato brygget 1869 kander kaffe.

Kaffemaskinen skriver følgende “Hard working day at the office! Another coffee pot ready! Total liters is now: 1869 #coffee #work” og man kan vist roligt sige, at den har en hård dag på jobbet. Maskinen har d. 4 februar formået, at brygge hele 26 kander kaffe.

Alexandra Instituttet har med dette ført begrebet sociale medier op på et helt andet niveau. Man kan selvfølgelig diskutere, hvorvidt en twittende kaffemaskine kommer til at være fremtiden, men om ikke andet så kan den da lette livet lidt for nogle.

LÆS OGSÅ: Ekspertvalg.dk anmelder kaffeautomater

Maskinen bag Al Coffee Machine

Bonamat Mondo den twittende kaffemaskineAl Coffee Machine er af mærket Bravilor Bonamat, som mange af vores partnere benytter. Vi her på Ekspertvalg troede, at vi havde set det hele, men kan nu kun drømme om hvad kaffeautomater til private og industri i fremtiden kommer til at kunne.

I fremtiden er det sikkert muligt at modtage et tweet, når morgenkaffen er klar, eller når maskinen skal renses. Hvis dette er fremtiden, er vi sikre på, at langt flere vil møde morgenfriske på arbejde eller have en lettere hverdag, og hvem har ikke lyst til det.

Med dette sagt mener vi dog, at en god kop kaffe på arbejdet er yderst vigtigt. En god kop kaffe er med til at højne arbejdsmoralen og kvikker en op i perioder, hvor der er brug for det. Ligeledes kan en dårlig kop kaffe også have den omvendte effekt, derfor er det vigtigt, at man har en god kaffeautomat.

På trods af at vi syntes, at ideen er lidt fjollet, mener vi dog stadig, at hvis kaffemaskinen kunne tweete, når kaffen var færdig, så ville dette kun være et plus. Står du eller din virksomhed og mangler en kaffemaskine eller kaffeautomat, kan du her på siden altid læse mere om diverse maskiner og producenter.

Du kan følge Al Coffee Machine via linket: AI Coffee Machine

Another coffee pot ready! Total liters is now: 1874 #coffee #work

— AI Coffee Machine (@CoffeeMachineAI) 5. februar 2015