Bestil tilbud på erhvervsrengøring her
Sammenlign pris og kvalitet på erhvervsrengøring
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Erhvervsrengøring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal rengøringen foretages?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 21. december 2018

10 tips til billig “gør-det-selv” kontorrengøring

Hvis jeres første prioritet er, at jeres kontorrengøring skal være billig, så følger her 10 smarte tricks til, hvordan du og dine kolleger holder kontoret rent - eller i hvert fald nogenlunde rent.

1. Brug en fnugrulle som støvekludssubsitut Fnugrulle.jpg

Vil I gerne have kontorrengøringen hurtigt overstået, og helst uden at skulle bruge for mange penge på forskellige remedier? Så er fnugrullen din bedste ven! Fnugrullen kan nemlig både agere støveklud og støvsuger, når du skal rengøre hylder, tæpper, vindueskarme, lampeskærme og lignende. (Vi garanterer dog ikke, at rengøringen er hygiejnisk).

http://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/lazy-girl-cleaning-hacks#.aymyPJVoO

Tape.jpg2. Brug tape som fnugrulle 

Hvis I har opbrugt jeres fnugrulle, da I gjorde jeres vindueskarme og hylder rene, og I har behov for at fjerne yderligere støv og løst hår fra jeres møbler eller tøj, kan fnugrullen erstattes med et stykke tape. Du skal bare rive et stykke tape af rullen, og vikle det om din hånd, med den klæbende side udaf - og så klapper du bare dig selv på kroppen, sofaen, eller lignende, og lader tapen gøre arbejdet!

Du kan også bruge tapen som støvkludssubstitut i stedet for fnugrullen, og så bruge fnugrullen som fnugrulle, hvis du hellere vil det.

http://www.buzzfeed.com/alisoncaporimo/lazy-girl-cleaning-hacks#.aymyPJVoO

3. Brug husholdningsfilm til rengøring af køleskabetKøleskab.jpg

Vi har nok alle oplevet et offentligt medarbejderkøleskab, hvor madvarerne ikke altid smides ud i tide, og hvor der ligger rester fra kollegernes aftenmåltider i krogene. En proaktiv måde du kan rengøre køleskabets hylder på, er ved at hive et stort stykke husholdningsfilm af rullen, og dække de enkelte hylder med det, så de er helt dækket. Når folk så spilder inde i køleskabet, fjerner I blot filmen med de dertilhørende madrester, og erstatter det med et nyt stykke.

http://www.mommysavers.com/cleaning-shortcuts-time-saving-tips-kitchen/

Læs mere: Erhvervsrengøring: Også for små virksomheder

Mikroovn.png4. Rengør mikroovnen ved hjælp af eddike

Hvis ikke det var slemt nok, at skulle gøre medarbejderkøleskabet rent, så trænger kontorets mikroovn også ofte til en ordentlig omgang. De samme aftenmåltidsrester som sviner inde i køleskabet, ender nemlig også ofte med at svine herinde.

En nem måde at elimere rester af spaghetti, suppe og lignende, er ved at fylde en mikroovnskompatibel skål med to dl vand og én spiseske eddike, og lade det køre i mikroovnen i fem minutter. Herefter kan man nemt rense mikroovnens indre med en svamp eller noget køkkenrulle.

http://www.practicallyfunctional.com/how-to-clean-your-microwave-in-2/

5. Rengør gulvet med fødderneStøvekludssutsko.jpg

Hvis I virkelig er dovne på arbejdspladsen, eller bare har for travlt til at gøre kontoret ordentlig rent i hverdagen, kan I hver især iføre jer disse smarte støvekludsgalocher. Med disse på, kan I gøre gulvet (relativt) rent, mens I går rundt og udfører jeres arbejde som normalt.

Vi anbefaler dog ikke denne metode, hvis I får besøg af kunder på kontoret.

http://www.amazon.com/Multi-Function-Chenille-Fibre-Washable-Slippers/dp/B00CCDHZUG/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1407352229&sr=8-6&keywords=slipper+genie

Toilet.jpg 6. Rengør toilettet ved hjælp af eddike

Hvis I gerne vil have et rent toilet, men ikke gider investere i for mange forskellige rengøringsremedier, kan I låne opvaskemidlet ude fra køkkenet og gribe eddiken endnu engang. I blander bare én del opvaskemiddel med 1-2 dele eddike, hælder det ned langs kummens indre kanter, og skrubber godt med toiletbørsten.

I kan også bruge en blanding af lige dele vand og eddike, og skrubbe selve toiletbrættet med det. Så slipper I også for den klistrede fornemmelse af sæbe, næste gang I sætter jer.

http://www.sistersshoppingonashoestring.com/cleaning-dream-team-vinegar-and-dawn

Læs mere: Pas på med billig erhvervsrengøring

7. Rengør toiletkummen med gaffatapeGaffatape.jpg

Vi kender alle den grimme plet, som ofte findes bagerst i kummen, under kanten hvor skyllevandet kommer fra. Denne plet er svær at komme til livs, også ved hjælp af det ovenstående tip. Hvis knofedtet, eddikeblandingen og toiletbørsten ikke slår til, må I ty til skrappere midler - i denne forbindelse er midlerne gaffatape og ren eddike!

Tøm kummen for vand, ved at skubbe det nedad med toiletbørsten, og dæk vanddyserne med gaffatapen. Hæld derefter 3-5 liter eddike i kummen, skyl ud, og lad det stå natten over, og gerne længere. Eddiken løber automatisk op bag dyserne, og eftersom eddikens videre færd
forhindres af gaffatapen, kommer dyserne “i blød” i eddiken.

http://blog.homespothq.com/2012/11/toilet-maintenance-and-inspection/

Persienner.jpg8. Rengør persiennerne med gamle sokker

Persienner er noget af det mest besværlige at rengøre, og enten glemmer eller udskyder man det. Det kan dog klares relativt nemt, ved at lave en blanding af lige dele eddike og varmt vand. Herefter trækker du en gammel (og helst ren) sok nedover din hånd, dupper hånden i skålen, og renser de enkelte persienner én ad gangen. Når sokken bliver beskidt, skyller du den i rent vand, hvorefter I kan fortsætte med rengøringen.

http://keephomesimple.blogspot.dk/2010/07/simple-tip-tuesday-part-7.html

9. Opfrisk lædersofaerne med skopudsemiddelSofa.jpg

Hvis I har en ridset gammel sofa stående i receptionen eller i
mødelokalet, har I sikkert selv bemærket, at den ikke ligefrem pynter på omgivelserne. Det er dog overraskende nemt, at give de gamle hynder nyt liv! Det eneste I har brug for, er skosværte og en klud eller svamp. Derefter smører I skosværten på de slidte steder, og husk endelig at lade det tørre, før I sætter jer ned efterfølgende!

http://www.buzzfeed.com/peggy/how-to-clean-almost-anything-and-everything#.jkyzAZGOM

Læs mere: Få et bedre image med restaurant erhvervsrengøring

Gulv.jpg10. Udvisk slidmærkerne på linoluemet

Hvis jeres virksomhed har linoleumsgulv, hvilket mange kontorer, lagerhaller og lignende har, kender I sikkert også til de trælse slidmærker, som ens gummisåler kan afsætte på gulvet. Slidmærkerne kan i høj grad få en virksomhed til at se uprofessionel ud, men det er heldigvis nemt at fjerne! Det kræver blot, at I lægger jer på knæ på gulvet, og visker mærkerne væk med et godt, gammeldags viskelæder!

(Helst på et tidspunkt, hvor I ikke risikerer at få kunder eller andre mennesker på besøg.)

http://www.wikihow.com/Remove-Scuff-Marks-from-Floors

Er denne form for kontorrengøring noget for jer?

I har sikkert lagt mærke til, at eddike er det helt store vidundermiddel, når det kommer til billig og miljøvenlig kontorrengøring. I kan som sagt bruge eddike til at rengøre mikroovnen, toilettet og persiennerne, men I kan også bruge det til rengøring af køkkenskabe, lyskontakter, skabs - og dørhåndtag, og en masse andre ting.

Hvis I hellere vil betale professionelle for at udføre jeres erhvervsrengøring, og dermed undgå den evige lugt af eddike, kan I med fordel udfylde kontaktformularen her på siden. Så sørger vi for, at du modtager op til fire tilbud på prisfornuftig kontorrengøring af høj kvalitet!