Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 14. juni 2019

De mest populære Wittenborg kaffeautomater i Danmark

Wittenborg er en dansk virksomhed med ekspertise inden for salgsautomater, som har eksisteret siden 1924. Wittenborgs kaffeautomater er centreret om fire maskiner, hvoraf de tre er specielt populære i Danmark. Dette skyldes både den gode pris, men også funktionen. Maskinerne er unikke på hver deres måde og dækker alle de behov, din virksomhed måtte have, om end det er til kontor eller til potentielle kunder.

Vi vil nedenfor gennemgå de tre forskellige Wittenborg kaffeautomater.

Wittenborg 7100

Wittenborg_7100I Wittenborg 7100-serien findes der tre forskellige udgaver, disse varierer alt efter typen af kaffe der ønskes. Med 7100-serien er det nemlig muligt, at bruge formalet kaffe, espressobønner eller instant kaffe. Wittenborg 7100 er dermed et godt valg til små og mellemstore virksomheder, da kaffeautomaten kan dække de behov, som en sådan virksomhed måtte have.

Med Wittenborg 7100 er kvaliteten af de forskellige drikkei højeste klasse, hvilket er gennemgående for samtlige Wittenborgs maskiner. Den høje kvalitet sikres gennem mange års udvikling og bearbejdning af kaffeautomaterne. Udover en gennemgående høj kvalitet, er det med Wittenborg 7100 muligt at tilpasse sin kaffe efter ønske og behov, i forhold til styrke, sukker og mælk.

Forskellen på de tre versioner, har dog noget at sige i forhold til bryggehastighed og kvaliteten på kaffen. Dette skyldes dog ikke, at kaffeautomaterne varierer i kvalitet, men forårsages derimod at kvaliteten varierer på grund af kaffentypen. Instantmaskiner er nemlig hurtigere, end maskiner som bruger espressobønner, men dertil varierer smagen også en del alt efter typen og mærket. En vigtig del af det at have en kaffeautomat, er derfor det kaffeabonnement man vælger.

Wittenborgs maskiner har et klassisk design, hvilket også gør sig gældende for 7100-serien. Wittenborg 7100 passer derfor ind i de fleste kontormiljøer og kantiner. Kaffeautomaten kommer derudover i tre størrelser, hvor det er kapaciteten, som varierer. De tre modeller er standard, plus og maxi, som har en kapacitet på henholdsvis 120, 200 og 450 kopper.

LÆS OGSÅ: Derfor bør du få et kaffeabonnement til kontoret

Wittenborg 7300

Wittenborg_7300Wittenborg 7300 er en maskine, som er lidt større end 7100-modellen, da den har en kapacitet på op til 300 kommer. Dette gør, at Wittenborg 7300 passer til mellemstore og større virksomheder.

Det er med Wittenborg 7300 muligt, at få de fleste typer kaffe, kakao og varmt vand. Ligesom med 7100-serien er det muligt, at justere på kaffens styrke, sukkerindhold og mælkeindhold, hvilket betyder, at man kan justere drikken efter eget ønske og behov. Eksklusivt for 7300-modellen er, at automaten er i stand til brygge to slags kaffe på samme tid, hvilket betyder, at betjeningen er lynhurtig.

7300-modellen fra Wittenborg har et klassisk skandinavisk design, hvilket er kendetegnet ved alle Wittenborgs automater, og kaffeautomaten passer derfor godt ind i de fleste arbejdsmiljøer. Wittenborgs mange års erfaring gør, at deres automater kun leverer kaffe af høj kvalitet. En kaffeautomat fra Wittenborg er derfor en investering, som er god i mange år.

Wittenborg FB 55

Wittenborg_FB 55Wittenborg FB 55 har et slankt og stilfuldt design, som er udtryk for Wittenborgs karakteristiske skandinaviske design. På trods af automatens kompakte design, kan kaffeautomaten brygge op til ni kopper kaffe af højeste kvalitet i minuttet. Wittenborg FB 55 er derfor en automat, som passer til små og mellemstore virksomheder. Der er med FB 55 mulighed for, at vælge mellem tre forskellige designs i henholdsvis hvid, sølv og sort. Derudover er stellet lavet i lakeret rustfrit stål.

Ligesom med Wittenborgs andre automater, er det muligt at tilpasse drikken i forhold til styrke, sukker og mælk. Det er derudover muligt at brygge en hel kande kaffe med denne model; man fjerner blot kopholderen og gør plads til en kande. FB 55 er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker en kompakt maskine, som kan levere en drik af høj kvalitet.