Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 14. maj 2019

Dette kan du forvente af en industrikaffemaskine

Kaffe er en essentiel del af hverdagen for mange danskere i dag. De fleste arbejdspladser har en kaffemaskine stående til både medarbejdere og kunder, og enhver virksomhed bør overveje at anskaffe sig en kaffemaskine som dækker behovet for kaffe af høj kvalitet.

Ordet industrikaffemaskine dækker i sin simpelhed bare over en kaffemaskine, som er i stand til at dække behovet af kaffe til virksomheder. Det vil sige at det både dækker over kaffemaskiner til medarbejdere, på for eksempel kontor, og til kunder eller gæster, som for eksempel til konferencer eller til salg i caféer og lignende.

Rækken af kaffemaskiner til erhverv er lang, og funktionerne lige så mange. Dette gælder både kaffevarianter og kapacitet, men også udseende og ekstra funktioner. Vi gennemgår derfor nedenfor en række funktioner som man kan forvente i industrikaffemaskiner og i hvilke miljøer de passer ind.

LÆS OGSÅ: Find en kaffeautomat som passer til din virksomhed

Kaffemaskine til kontor eller butik

Den største forskel ved valg af kaffemaskine til virksomheden, er at kigge på hvor kaffemaskinen skal stå. Er arbejdspladsen et større kontormiljø kan kapacitet typisk være i fokus. Men her vælger de fleste kontorer at få en kaffemaskine som er i stand til at servere de mange kaffe specialiteter som cappuccino og lignende, men også kakao, te og eventuelt tilhørende mælkeskummer. Fællesnævneren her er typisk funktionalitet og kapacitet.

Skal kaffemaskinen stå et sted hvor kunder og klienter også ser den, så er det selvfølgelig en god idé at overveje om designet passer ind i virksomheden. Blandt andet så er Wittenborg kendt for deres design, men mange andre mærker hos Ekspertvalg har et lækkert design i forskellige stile.

Skal kaffemaskinen stå et sted hvor tanken er salg, så kan mange kaffeautomater fås møntindkast, enten som en indbygget del af designet, men også som tilkøb til nogle modeller. Dette betyder at kaffemaskinen kan placeres enten i fællesområder eller i kiosker og lignende med tanke på salg. Her er der yderligere funktioner udover design og kapacitet der er vigtige. Blandt andet er mindre funktioner som kopholdere og spildbakker en god idé at inkludere. Men her er det også vigtigt at fokusere på brugervenlighed og muligheden for automatisk rengøring af kaffemaskinen.

Vores råd

Som man nok kan forstå ud fra ovenstående tekst, så er industrikaffemaskiner i dag et vidt begreb, da de har en lang række funktioner. Det vigtigste er derfor at være opmærksom på i hvilken situation man ønsker at benytte kaffemaskinen. Skal det være designet som er i fokus, som det for eksempel ses i hoteller? Skal det være fokus på kvalitet og funktionalitet, som for eksempel at få både mælkeskummer, kakao og te, som ses på blandt andet caféer?

Vil man derimod fokusere på at sælge kaffe, så gælder de samme principper om kvalitet og kapacitet, men typisk er det samtidig vigtigt at kaffemaskinen passer ind i miljøet. Derudover er brugervenligheden og simpliciteten endnu mere vigtig, hvis man er afhængig af at kunderne kan benytte selvbetjeningen. Og så er bryggehastigheden ligeledes et parameter man nemt kan måle og vurdere om dette passer til den situation man ønsker en kaffemaskine til.

En kaffemaskine, om enten det måtte være til videresalg eller til fri afbenyttelse af personale eller kunder, skal altså passe ind på alle ovenstående parametre, hvilket er meget at tage stilling til. Men hvis man vælger at benytte Ekspertvalgs kontaktformular, så skal man blot tage stilling til den ønskede kapacitet og ellers vil vores partnere være i stand til at komme med gode forslag til kaffemaskiner, baseret på alle de andre behov og ønsker. 

LÆS OGSÅ: Kaffeautomat