Kundeservice: 38 41 03 00
Mandag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00
Sidst opdateret: 21. december 2018

Er du på rette spor til succes?

Listen over top 100 talenter er offentliggjort er du på rette vej?

Er du ung og ambitiøs og vil du gerne ligge i overhalingsbanen, når det kommer til erhvervslivets hårde konkurrence om de gode jobs? Så kan det være en god idé at køre ad det rette spor i forhold til område og universitet, når det kommer til uddannelse. Her er Ekspertvalg.dk's svar på den rette vej til succes:

Berlingske Business har netop offentliggjort navnene på de 100 mest succesfulde danske talenter under 35 år og hvilke retninger de er gået for at opnå succes.

Tager man udgangspunkt i den faglige baggrund, som de 100 udvalgte har, tegner der sig et klart mønster. Når det drejer sig om succes i erhvervslivet, ville mange nok forestille sig at de har en uddannelsesmæssig handelsbaggrund, fx fra Copenhagen Business School. Dette er dog ikke tilfældet. 24 procent kommer fra Københavns Universitet, hvoraf kun 19 procent kommer fra CBS.

Hvis man befinder sig i midten af tyverne og stadig ikke har fået succes, skal man ikke fortvivle. Hele 76 procent af de 100 talenter er nemlig over 30 år.

Ifølge de nedenstående grafer er den idéelle succesprofil, en ung mand med en uddannelse inden for ledelse fra Københavns Universitet.

Top _100

Som det fremgår af tallene kommer flest fra Københavns Universitet og CBS, har en baggrund inden for ledelse, rådgivning, finans eller salg og marketing. Herudover er flest mænd hvoraf de er over 30 år.