Få gode tilbud på en ny printer
Indhent op til 4 tilbud på en ny printer
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Printere - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal print pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 15. april 2016

Få det bedste tilbud på en printer

Det kan være svært at navigere rundt på markedet for printere, da der er så mange leverandører, mærker og modeller at vælge imellem.

Hvis du gerne vil modtage de bedste tilbud på en printer, så udfylder du blot vores kontaktformular her på siden.

Hvilken type printer skal du anskaffe?

Inden du indhenter tilbud på en ny printer, skal du gøre dig nogle overvejelser. Du skal tænke over, hvor meget du skal udskrive dagligt, om du skal printe i sort/hvid eller i farve. Hvis printeren skal benyttes af mange medarbejdere, så er det vigtigt, at printeren har en høj udskriftshastighed.

Desuden er det vigtigt, at du tager stilling til, hvorvidt printeren skal tilkobles virksomhedens netværk.

Måske har du behov for en kombineret printer og kopimaskine, altså en såkaldt multifunktionsprinter. Med en multifunktionsprinter kan du printe, kopiere og i nogle tilfælde kan du scanne og faxe på samme maskine.

Hvis du kun printer rene tekstdokumenter, så vil en monokrom (sort/hvid) laser- eller LED printer være en god løsning. Printer du i farver, så skal du vælge en farvelaser- eller LED printer. Har du brug for at printe i farver og høj kvalitet, så skal du vælge en inkjet-printer. Er det vigtigt for dig, at du kan printe hurtigt, så skal du anskaffe en solid-ink printer.

Hvad koster en printer?

Prisen for en printer afhænger blandt andet af, hvor mange funktioner, hvor høj hastighed og hvor meget volumen du har brug for.

Du skal være opmærksom på, hvilke driftsomkostninger, der er forbundet med printeren når du skal indhente tilbud. Der kan også komme udgifter til reparation af printeren, og i nogle tilfælde kan det bedre betale sig at købe en ny.

Sådan indhenter du det bedste tilbud på en printer

Hvis du vil anskaffe en ny printer, så kan vi hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere. Det er uforpligtende og gratis, at modtage tilbud fra vores leverandører. Du skal blot udfylde kontaktformularen, så vil du blive kontaktet af vores medarbejder, som vil spørge ind til dine konkrete behov. Efterfølgende vil nogle af vores samarbejdspartnere udarbejde tilbud, der matcher dine behov. På denne måde får du det bedste tilbud på en printer.

Du kan også indhente tilbud på en multifunktionsprinter. Hvis du udfylder vores kontaktformular, så vil du modtage op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere. Så får du det bedste tilbud på en multifunktionsprinter.