Kundeservice: 38 41 03 00
Mandag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00
Sidst opdateret: 21. december 2018

20 tegn på at du bør opsige dit arbejde

20 tegn på at du bør opsige dit arbejde

 

Keder du dig på dig på dit arbejde? Er du ikke motiveret, når du står op om morgenen? Føler du ikke, du udvikler dig? Der kan være flere tegn på, det er ved at være tid for dig at søge nye udfordringer andre steder. En medarbejder som eksempelvis ikke er motiveret i dagligdagen, vil hverken være til fordel for arbejdsgiveren eller vedkommende selv.

En udfordrende hverdag er med til at udvikle os som personer, hvorfor det er vigtigt, at vi føler os motiverede på vores arbejdsplads. En ensformet hverdag kan være årsagen til, at vi mister motivationen, begynder at kede os på arbejdet eller ikke føler, at vi udvikler os.

I det følgende præsenterer Ekspertvalg.dk dig for 20 eksempler, som fortæller dig, at du bør søge nye udfordringer, hvis du oplever disse tilfælde.

20_tegn _paa _at _du _boer _opsige _dit _arbejde