GPS sporing

Sammenlign pris og kvalitet på GPS sporing - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type køretøj skal styres?

Det tager under et minut!

Hvad er GPS sporing?

GPS sporing består af en enhed der bruger et GPS tracking system, til at bestemme den præcise placering af et køretøj, person eller et andet aktiv, som den er fastgjort til. Der er mange måder, hvorpå man kan anvende GPS sporing, men det er mest udbredt blandt virksomheder der har brug for flådestyring. I sådanne sammenhænge kan GPS sporing blandt andet anvendes til at overvåge ruten for de køretøjer, der indgår i flåden.

I praksis monteres en GPS sporingsenhed i dit køretøj eller maskine, hvorefter den vil begynde at indsamle en række forskellige driftsinformationer på baggrund af kørslen. Driftsinformationerne sendes løbende til en server, hvorefter du kan tilgå informationerne online.

Fordele ved GPS sporing

Med GPS tracking bliver du blandt andet i stand til, at:

 • Udarbejde dokumentation for udført arbejde med adresser og tidspunkter
 • Skabe et samlet overblik over km/timer på hvert enkelt køretøj i flåden
 • Genfinde eventuelt stjålne køretøjer/maskiner
 • Opsætte automatisk indkaldelse til serviceeftersyn
 • Reducere tomgangstid og derigennem CO2-udledningen

Flådestyring1.jpg

Flådestyring med GPS sporing

Stadig flere virksomheder benytter sig af flådestyring med GPS sporing på deres køretøjer, hvilket gør det muligt at bestemme deres position og hastighed ved hjælp af GPS satellitter, som kan bruges døgnet rundt og hvor som helst i verden. Ved at anvende GPS sporing af køretøjer, kan en virksomhed opnå en forbedret kommunikationskanal, der forbinder flåden til kontoret og leverer detaljerede sporingsdata.

Data modtaget fra et GPS sporingssystem præsenteres overskueligt online, så man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over hvor køretøjerne er, administrere arbejdsfordelingen via eksempelvis Bluetooth, og optimere brændstofeffektiviteten ved at analysere chaufførens kørestil.

GPS sporing er efterhånden blevet en central del af mange virksomheder, da stadig flere brancher forsøger at effektivisere deres forretning, både for at klare sig bedre internationalt og for at kunne overleve fremtidige finanskriser mv. Med GPS sporing ved virksomheden hele tiden, hvor hvert enkelt køretøj befinder sig, hvilket betyder, at de kan sende den nærmeste bil til en given opgave, eller reagere hurtigt, hvis en bil skulle komme på afveje.

Især håndværkerbranchen har indset fordelene i GPS sporing. Med GPS sporing i bilerne, kan virksomheden nemlig nedsætte spildtid, og desuden sikre sig, at bilerne ikke misbruges til ekstra arbejde om aftenen og i weekenderne.

GPS sporing kan med fordel anvendes inden for følgende segmenter:

 • Håndværkervirksomheder
 • Biludlejningsfirmaer
 • Transportfirmaer
 • Hjemmepleje
 • Pengetransport
 • Værdihåndtering
 • Taxaselskaber
 • Firmaer med kørende salgskonsulenter
 • Kurervirksomheder

Du kan således anvende GPS sporing til effektivisering af næsten enhver bilpark.

Spar penge med GPS sporing

GPS sporing kan anvendes til meget mere end blot at vise køretøjets geografiske placering. Ved at knytte GPS sporing til et køretøj, kan man aflæse ting som hastighed, antal start og stop, samt benzinforbrug. Dette betyder, at man ved hjælp af GPS trackere kan danne sig et samlet overblik over, hvorledes chaufføren kører, og derigennem vurdere, hvilke chauffører der bør nedsætte deres forbrug og køre pænere, hvilket i sidste ende kan ses på virksomhedens bundlinje.

Gennem GPS sporing får virksomheden endvidere muligheden for at overvåge, hvorvidt chaufførerne kører en omvej, når de er ude på en opgave. Sammenholdt med ovenfor nævnte, giver GPS sporing altså virksomheden en unik mulighed for at kontrollere og regulere deres ansattes færdsel og derigennem minimere spildte kilometer, og dermed spildt brændstof.

Mange virksomheder leaser efterhånden deres biler gennem et leasingselskab, og et GPS sporingssystem kan være en god hjælp, når man skal genforhandle leasingkontrakten. Et godt GPS sporingssystem er nemlig i stand til at forecaste, hvor meget bilerne kommer til at køre i fremtiden, på baggrund af tidligere indsamlet data. GPS sporing gør det således muligt, at forhandle den mest optimale leasingkontrakt, og måske endda skære i budgettet til leasing.

Der er ingen tvivl om, at der er tale om en investering, når man investerer i GPS sporing. Der er dog tale om en investering der relativt hurtigt vil tjene sig hjem i form af store besparelser, når GPS sporingssystemet er implementeret på samtlige køretøjer, og anvendes til at regulere chaufførernes brændstofforbrug. Installering af GPS sporing giver virksomheden mulighed for at fokusere på deres kerneydelser, forbedre kundeservicen, opnå et bedre indblik i hvorledes køretøjerne egentlig bliver brugt, og dermed hvad der bør budgetteres med fremover. Anskaffelsen af GPS sporing vil optimalt set kunne hjælpe med at opnå besparelser på virksomhedens køretøjer, og dermed skabe et bedre resultat på bundlinjen.

Prisen for GPS sporing

Prisen for GPS sporing kan variere meget, alt afhængig af hvor mange køretøjer du ønsker at tilknytte din GPS sporing, og hvor avanceret du ønsker GPS sporingssystemet skal være.

Hvis der er tale om GPS sporing til en mindre virksomhed med relativt få køretøjer, er der ofte brug for færre GPS sporingsenheder, mens der ikke kræves så meget af GPS sporingssystemet. Det modsatte vil ofte gøre sig gældende, hvis større virksomheder er interesserede i at installere et GPS sporingssystem, da der kræves flere GPS sporingsenheder og et mere avanceret system, hvis der skal skabes overblik over de mange køretøjer.

Hvis du mener, at din virksomhed kunne drage nytte af GPS sporing, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil hjælpe dig med at få et fornuftigt tilbud på GPS sporing.