GPS sporing bil

Sammenlign pris og kvalitet på GPS Sporing. Bestil flere tilbud.

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type køretøj skal styres?

Det tager under et minut!

GPS sporing af bil kan hjælpe virksomheden til, at holde styr på køretøjerne og til at optimere forskellige processer i virksomheden. Yderligere kan GPS sporingen fører til store besparelser for virksomheden. 

Du kan nemt indhente gode tilbud på GPS sporing af bil, hvis du udfylder formularen. Så vil vi matche din henvendelse med nogle af vores relevante samarbejdspartnere, som efterfølgende vil udarbejde tilbud til dig.

Hvordan fungerer GPS sporing af bil?

Når virksomheden vælger, at implementere et flådestyringssystem, så bliver der installeret en GPS tracker i alle virksomhedens biler. GPS trackeren i bilerne sender data via GPS-satellitter, så virksomheden altid kan holde styr på bilernes positioner, hastighed og lignende uanset tid og sted.

De detaljerede sporingsdata fra GPS trackeren vises online på en hjemmeside eller via en applikation til en smartphone, således at der hele tiden er adgang til informationer om virksomhedens køretøjer.

Fordele ved GPS sporing

Der er en del fordele ved, at benytte GPS trackere til sporing af virksomhedens biler. GPS trackeren holder øje med bilernes hastighed, så hvis chaufførerne kører for stærkt, så får du besked om dette. Du kan så tage en samtale med chaufføren, således at dette ikke sker igen. En ting er det dårlige signal, som det sender at køre for stærkt i en firmabil og en anden ting er, at fartbøder er spild af virksomhedens penge.

GPS trackeren kan også bruges til at holde styr på, hvorvidt medarbejderne overholder aftaler med kunder. Du kan bruge data fra GPS trackeren om ankomst- og sluttid, når der skal beregnes antal brugte arbejdstimer.

Du kan også se, hvilken af virksomhedens biler, der befinder sig i nærområdet af en bestemt adresse, når en kunde ringer ind, således at du hurtigt kan sende en bil derover.  Dette mindsker ventetiden væsentligt, hvilket vil øge kundetilfredsheden.

Du kan altid se den samlede historik for bilen, hvilket betyder at du kan se, hvorvidt medarbejderne bruger firmabilerne til kørsel i fritiden eller kører private ærinder i arbejdstiden.

Dette samlede overblik, som en GPS tracker giver kan bruges til, at optimere processer, mindske unødig kørsel, mindske brugen af brændstof, give besparelser samt øge kundetilfredsheden.

Prisen på GPS sporing af bil

Hvad det vil koste, at implementere GPS trackere i virksomhedens biler kommer an på flere faktorer. Prisen er blandt andet afhængig af, hvor mange køretøjer virksomheden har samt hvor avancerede funktioner, der er behov for at systemet har.

Selvom at en investering i et flådestyringssystem samt GPS tracking system er langsigtet, så vil din virksomhed alligevel hurtigt mærke noget til de besparelser, der kommer ved brugen af systemet.

Når chaufførerne ikke spilder for meget tid på unødvendig kørsel, så kan de nå mange flere opgaver. Desuden vil der ske besparelser på brændstoffet, hvilket også giver en økonomisk besparelse.

Hvis du er blevet interesseret i GPS sporing til bil, så kan du indhente tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi hjælpe dig med at få den bedste løsning på GPS sporing til virksomhedens biler.