GPS tracking system

Sammenlign pris og kvalitet på GPS tracking system - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Flådestyring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type køretøj skal styres?

Det tager under et minut!

Info om GPS tracking systemer

Hvis du har en eller anden form for erhvervsflåde, er det næsten en livsnødvendighed for dig at få et GPS tracking system. Med et GPS tracking system kan du overvåge dine fartøjers kommen og gåen, spore hvor de er på et givent tidspunkt og hele tiden holde øje med hvordan køretøjerne bruges. Når først du ved hvordan din erhvervsflåde i realiteten bruges, kan du nemmere slå ned på de punkter, der højner dine udgifter unødvendigt. Med et GPS tracking system kan du altså mindske dit spild af ressourcer, og du kan dermed øge virksomhedens indtjening. Et GPS tracking system er altså altid en god forretning.

Hvad koster et GPS tracking system?

Et GPS tracking system er selvfølgelig ikke helt billigt, da det indbefatter både flådestyring og udstyring af samtlige fartøjer med GPS trackere. Et GPS tracking system kræver altså en relativt stor engangsudgift, idet du først skal købe hardwaren og softwaren til jeres GPS sporing. Men når først denne udgift er lagt, er det meget begrænset hvad jeres GPS tracking system kommer til at koste jer.

Visse steder kan man købe softwaren til et GPS tracking system mod en engangsbetaling, mens man andre steder betaler et abonemmentsbeløb hver måned. Afhængig af udbyderen, har I altså ikke nødvendigvis løbende udgifter forbundet med jeres GPS tracking system, medmindre det går i stykker og kræver reparation.

Når først I har betalt for jeres GPS tracking system, begynder systemet faktisk at tjene sig selv ind. Du begynder med det samme at indsamle data omkring din flådes effektivitet, og du vil nemt og hurtigt kunne finde ud af, hvordan du i fremtiden kan effektivisere flåden yderligere. Når unødvendige køreture og tomgangskørende motorer er blevet elimineret, er et GPS tracking system en rigtig god investering, som hurtigt begynder at betale for sig selv.

Location

Fordele med et GPS tracking system

Når du investerer i et GPS tracking system eller flådestyringssystem, får du rigtig mange forskellige fordele med i købet. Disse indbefatter blandt andet følgende:

PointAftaletjek

Med et GPS tracking system kan du tjekke om dine køretøjer ankommer til deres forskellige aftaler til tiden, og om de overhovedet dukker op. På denne måde kan du nemt og hurtigt besvare eventuelle kunders spørgsmål, hvis din medarbejder ikke er dukket op til en aftale. Hvis vedkommende er kommet ud for en ulykke eller er blevet syg, kan du få en anden medarbejder sendt derud i stedet, og samtidig sørge for, at den nødstedte medarbejder øjeblikkeligt får hjælp.

Point1 Lokalitetstjek

Ved hjælp af et GPS tracking system har du altid styr på, præcis hvor dine fartøjer befinder sig. Om de så holder stille i garagen eller kører med 130 km/t på motorvejen. Du kan også tjekke hvorvidt de befinder sig på den adresse, som de bør være på, eller om de er et helt forkert sted. Fordi et GPS tracking system er så detaljeret og omfangsrigt som det er, kan du også altid spore, hvilket fartøj der er tættest på en given adresse. Dette er især en fordel for taxaselskaber og hospitaler, der ofte har brug for at lokalisere de nærmeste fartøjer i forhold til deres kunder og patienters givne placering.

Point Hastighedstjek

Med et GPS tracking system kan du nemt og hurtigt finde ud af, præcis hvor hurtigt dine biler i flåden kører. På denne måde kan du sikre dig, at dine førere ikke kører for hurtigt, og at de kører benzinøkonomisk. Der er nemlig mange penge at spare på bøder, ved at få dine medarbejdere til at køre efter hastighedsbegrænsningerne, og du kan spare mange penge på brændstof ved at effektivisere kørslen.

Point1 Tidstjek

Ved hjælp af et GPS tracking system kan du holde øje med, om dine førere ankommer og tager afsted til tiden, når de besøger kunder. Dette kan også hjælpe dig med udfyldelsen af regningen senere hen, fordi du kan dokumentere det præcise antal timer, føreren har tilbragt hos kunden. Det er især et problem hos håndværkervirksomheder, hvor kunderne kan finde på at klage over antallet af timer på regningen. Dette kan helt afhjælpes ved at dokumentere timerne med et GPS tracking system.

Flådestyring2.jpg

Point Individuelle indstillinger

Med et GPS tracking system kan hvert enkelt fartøj programmeres individuelt efter ønske og behov. Dette er især en fordel, hvis du har flere fartøjer der bruges i forskellige sammenhænge, og som har forskellige førere. Lastbiler og biler har ikke nødvendigvis brug for de samme indstillinger, og det har to forskellige mennesker heller ikke.

Point1 Medarbejdertjek

Ved hjælp af et GPS tracking system kan du finde ud af, om medarbejderne kører i dine biler eller andre fartøjer uden for arbejdstiden, eller om de tager smutture til købmanden, når de i stedet skulle arbejde. Dette er i høj grad et af de punkter, der kan hjælpe virksomheden med at spare en masse penge på længere sigt, hvis de elimineres. Medarbejdernes brug af virksomhedens ejendom til private formål er en af de ting, der i høj grad koster virksomheden penge.

Point Historiktjek

Med et GPS tracking system har du altid adgang til din erhvervsflådes komplette historik, hvori det er dokumenteret hvor bilen har været, hvor længe den har været der og hvor hurtigt den har kørt ved hjælp af GPS tracking. Du har i det hele taget adgang til alle former for informationer og data omkring bilens brug, som du kan bruge til at optimere kørslen, udnyttelsen af fartøjet eller lignende. Du kan også bruge dit GPS tracking system til at holde øje med dine medarbejdere, og sikre dig, at de er, hvor de bør være.

Der følger rigtig mange fordele med, når du vælger at investere i et GPS tracking system, og det er især en god investering, hvis du har mange forskellige fartøjer og forskellige førere i din flåde.

Hvilke virksomheder har brug for et GPS tracking system?

Det er faktisk alle former for virksomheder, der har mere end et fartøj på farten, som kan drage nytte af et GPS tracking system. Især taxaselskaber, hospitaler, transportvirksomheder, håndværkere og kørende konsulenter kan drage stor nytte af et GPS tracking system. Jo flere fartøjer du skal holde øje med, jo større brug har du for et GPS tracking system, og jo hurtigere tjener GPS tracking systemet sig ind igen.

Kom i kontakt med leverandører af GPS tracking systemer

Hvis du kunne tænke dig at komme i kontakt med forskellige leverandører af GPS tracking systemer, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Du kan komme i kontakt med os på telefon, mail info@ekspertvalg.dk eller via kontaktformularen oppe til højre. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt, og umiddelbart efter vil du modtage op til fire forskellige tilbud fra forskellige leverandører. Herefter er det op til dig, hvorvidt du ønsker at tage imod et af tilbuddene på et GPS tracking system.