Frankeringsmaskine

Sammenlign pris og kvalitet på frankeringsmaskiner - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Frankeringsmaskine - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Månedligt forbrug af porto?

Det tager under et minut!

Info om frankeringsmaskiner

En frankeringsmaskine er fuldstændig uundværlig for de virksomheder, som sender mange breve om dagen. Med en frankeringsmaskine undgår du selv at sidde og slikke på frimærker, eller klistre dem fast på konvolutternes forsider, da frankeringsmaskinen kan klare din frankering automatisk. En frankeringsmaskine er især praktisk for dig, som har en lille eller mellemstor virksomhed, som ofte har brug for at sende breve og pakker ud.

Hvad er en frankeringsmaskine?

Der er forskellige kendetegn som nemt identificerer og karakteriserer en frankeringsmaskine:

Du slipper for fysiske frimærker

En rigtig vigtig ting ved en frankeringsmaskine er, at du slipper for at have alverdens frimærker liggende klar i skuffen. Du skal ikke tænke på at have forskellige frimærker med forskellig værdi liggende, så du altid kan fremskaffe den præcise porto til en forsendelse - Med en frankeringsmaskine er dette ordnet for dig på forhånd.

Når du bruger frankeringsmaskinen betaler du automatisk den porto som stemples på dine breve, og du kan sågar sætte penge ind på din frankeringsmaskine med systemet "Credit Lock". Med Credit Lock har du altid styr på hvor meget frankering du har tilbage på din frankeringskonto, og hvor meget du allerede har brugt.

Nem og korrekt frankering

Hvis du har en frankeringsmaskine, kan du nemt, hurtigt og enkelt frankere dine breve med korrekt porto hver eneste gang. Når man frankerer breve manuelt, er det meget nemt at komme til at overfrankere, både fordi ens frimærker måske er for meget værd, eller fordi man har svært ved at veje brevet korrekt. Her hjælper frankeringsmaskinen dig med at frankere din post med den nøjagtige porto, uden at du skal have besvær med fysiske frimærker.

Blå frankeringsmaskine

Professionelt udseende breve

Derudover giver frankeringsmaskinen dine breve et professionelt udtryk, samtidig med at frankeringsmaskinen sparer dig for brugen af fysiske frimærker. Med en frankeringsmaskine bliver portoen trykt på konvoluttens forside, samtidig med at frankeringsmaskinen trækker beløbet fra din portokonto, således at du automatisk frankerer og betaler for din frankering i én enkelt bevægelse.

Med professionelt udseende breve sender du et godt signal til dine kunder, som uden tvivl vil finde dig meget troværdig og professionel. Du kan sågar bruge frankeringsmaskinen til at frankere svarkuverter, som du kan vedlægge dit brev, således at dine kunder lige så nemt kan sende et brev tilbage til dig.

Overblik over portoforbrug

Ved hjælp af din frankeringsmaskine vil du også nemt kunne få et fuldstændigt overblik over dit forbrug af porto, da din frankeringsmaskine automatisk holder øje med dette. Med den førnævnte Credit Lock-funktion kan du sætte penge direkte ind på din frankeringsmaskine, men du kan også holde øje med hvor mange penge du allerede har brugt på porto.

Spar penge på porto

Med en frankeringsmaskine kan du spare en masse penge på porto, især hvis du ofte sender breve. Når man selv frankerer breve, er det nemt at overfrankere, og med en frankeringsmaskine kan du komme op og spare så meget som 10 % af portoen om året, fordi frankeringsmaskinen aldrig overfrankerer. Dette er en af de største, økonomiske fordele ved en frankeringsmaskine. Der er altså meget gennemsuelige frankeringsmaskiner priser.

Derudover koster et A-brev med et frimærke 9 kroner at sende, mens et tilsvarende brev med en frankering fra en frankeringsmaskine kun koster 7,60 kroner.

Du kan sætte PP på dine breve

Hvis du af og til sender større mængder af ensartede breve, kan du sætte et PP-mærke på konvolutten, og således spare en del på porto. Visse typer af frankeringsmaskiner kan indstilles til at printe PP-mærker, så du nemt og hurtigt kan spare penge.

Der er fordele for både små og store virksomheder

En frankeringsmaskine er en god idé for alle størrelser af virksomheder. Størrelsen på frankeringsmaskinen afhænger naturligvis af virksomhedens størrelse og behov for at frankere breve, og der er derfor noget for enhver smag. Derudover vil du som en lille virksomhed spare lige så meget som en større virksomhed rent procentmæssigt, da I sparer penge på hver enkelt frankering.

Sort Frankeringsmaskine

Hvilke fordele er der ved en frankeringsmaskine?

Der er flere forskellige fordele ved en frankeringsmaskine, men de mest indlysende er:

  • Nem og enkel frankering af post
  • Altid korrekt porto
  • Professionelt udtryk på breve og pakker
  • Intet behov for fysiske frimærker
  • Du har altid overblik over dit portoforbrug
  • Du får en støjsvag maskine
  • Maskinen er meget brugervenlig
  • Du undgår strafporto
  • Du kan printe logo og slogan på konvolutten

Hvor kan jeg få en frankeringsmaskine?

Du kan købe, leje eller lease en frankeringsmaskine hos en leverandør, eller du kan bruge en forhandler. Hvis du udfylder kontaktformularen her på siden, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde den rette frankeringsmaskine til dig.

Frankeringsmaskine til kontor med vaegt

Hvad er frankeringsmaskine priserne?

Frankeringsmaskine priser varierer rigtig meget, og kommer selvfølgelig an på mange forskellige faktorer. Prisen afhænger for eksempel af, hvorvidt du ønsker at købe, leje eller lease en frankeringsmaskine. Hvis du køber en frankeringsmaskine, skal du naturligvis lægge et større engangsbeløb end hvis du leaser, hvor du med en leasingaftale skal betale et vist beløb i oprettelse og i månedsabonnement.

Derudover afhænger frankeringsmaskiner priserne også meget af hvilke funktioner du ønsker. De mindst avancerede maskiner kan koste så lidt som 7.000-10.000 kroner, og kan klare 25-100 breve om dagen. I den anden ende kan man få frankeringsmaskiner til 40.000-60.000 kroner, som kan klare 120-150 breve i minuttet og hvor man kan oprette op til 300 individuelle konti, som man kan frankere fra. Disse frankeringsmaskiner har også en indbygget portovægt og label dispenser, og så kan de huske flere af dine logoer og portotyper. De dyrere frankeringsmaskiner kan naturligvis også klare breve af en helt anden tykkelse end de billigere kan, og de har i det hele taget flere funktioner.

Hvor kan jeg få en frankeringsmaskine?

Du kan få en frankeringsmaskine ligegyldigt hvor i landet du er lokaliseret, om du så findes i København, Varde, Bornholm eller på Møn. De fleste frankeringsmaskiner kan bestilles over internettet eller telefonen, og bliver derefter leveret til din adresse.

Det eneste problem i forhold til lokalitet er, hvorvidt leverandøren nemt og hurtigt kan komme hjem til dig, hvis din frankeringsmaskine har brug for reparation eller udskiftning. Her kan der være visse forhold, som du gerne skal have undersøgt på forhånd, før du kaster dig ud i et køb af en ny frankeringsmaskine.