CMS Hjemmeside

Bestil op til fire tilbud på en CMS Hjemmeside til din virksomhed her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Hvad er et Content Management System?

Et Content Management System (CMS) er en type software, som anvendes med formålet om at organisere og lette arbejdet i forbindelse med styring af indholdet af en given hjemmeside - herunder tekst og billeder. 

Kort sagt kan man sige, at CMS altså står for indhold- og administrationssystem. Et CMS gør, at du kan ændre indholdet, samt administrere og vedligeholde din hjemmeside, præcis som du ønsker, hvad enten om man selv ønsker at gøre dette, eller betale dig fra det og dermed få et webbureau til at håndtere oprettelsen eller redigeringen af hjemmesiden.

I dag er en hjemmeside af stor betydning, da denne afspejler virksomhedens image udadtil, og samtidig er en af de primære salgskanaler. Ved at benytte kontaktformularen til højre kan du modtage op til fire tilbud på en CMS hjemmeside. Ekspertvalg matcher dig kun med professionelle og kompetente leverandører af hjemmesider.

Læs også: Hjemmesideløsning

Ved at benytte sig af et Open Source System har man oftest mere frie hænder til at bestemme, hvordan ens hjemmeside skal fremtræde. Hvis man derimod vælger at benytte sig af kommercielt CMS, vil et webbureau ofte blande sig, hvilket både kan ses som en fordel, men også en ulempe for virksomheden.

Ved at benytte sig af et webbureau vil flere have muligheden for at komme med ideer til at tilpasse den givne hjemmeside, men samtidig vil det også betyde, at flere skal blive enige om hjemmesidens layout.

Kvinde Computer Cms

Hvilke overvejelser skal man gøre sig i forbindelse med valget af CMS-system?

Hvad enten du skal have en ny hjemmeside eller ændre i en nuværende, er der en række overvejelser, man skal gøre sig, inden man begiver sig ud i dette. Noget af det vigtigste at være opmærksom på, er om det valgte CMS lever op til de forventninger, man har til sin hjemmeside. Forventninger kan bl.a. inkludere krav til en webshop eller et unikt webdesign

Du kan herunder se nogle af de væsentligste elementer, man bør overveje i forbindelse med et CMS-system.

Valg af CMS

Når det kommer til valget af CMS, er der en del overvejelser som skal foretages først. Et CMS inkluderer forskellige egenskaber, og man skal derfor først og fremmest afveje hvilken strategi man ønsker for sin hjemmeside.

Det er især vigtigt, at man er klar over til hvilket formål hjemmesiden bliver skabt, og samtidig fokusere på den sum penge man ønsker at anvende på at lave hjemmesiden. Diverse ekstra ydelser kan øge din nye hjemmeside pris, hvis man forud for oprettelsen ikke har gjort det klart, hvilke elementer man ønsker at inkludere.

Det er derfor vigtigt, at man først og fremmest udfører en strategiplan hvori formål med hjemmesiden konkretiseres, således det bedste system kan vælges.

Design og Layout

I forbindelse med Open Source CMS er det muligt at udvælge gratis temaer til at designe hjemmesider. Der kan dog være visse tilfælde hvor det er en nødvendighed ofre penge på disse temaer for at adskille sig fra ens konkurrenter, da udbuddet af gratis temaer ikke er så alsidigt.

Hvis man derimod får et webbureau til at lave hjemmesiden for en, kan man få tilpasset sit design, præcis som man ønsker det.

Det er af stor betydning, at man forud har gjort det klart, hvordan man ønsker ens hjemmeside skal fremstå, hvis man ikke er i besiddelse af de mest kreative egenskaber, kan det være en fordel at anvende et webbureau, således man i fællesskab kan finde frem til det rette design og layout.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

Muligheder for webshop

Der ses i dag en tendens til at webhandel bliver mere og mere populært, og det er derfor værd at overveje, om en webshop skal tilføjes til ens hjemmeside. Ved brugen af Open Source CMS skal en webshop løsning i de fleste tilfælde tilkøbes, hvorimod webbureauer oftest har inkluderet webshops i deres tilbud.

Med udgangspunkt i webshops er det ligeledes vigtigt, at gøre sig klart hvilke præferencer man har, da mulighederne for webshops er mange, og de forskellige udbydere tilbyder forskellige løsninger i forbindelse med valget af CMS.

Når en webshop skal tilføjes, er det blandt andet muligt at vælge imellem online betaling, hvordan webshoppen skal administreres og meget mere. De fleste udbydere har derfor valgt at tilbyde forskellige “pakker”, som hver inkluderer elementer alt efter virksomhedens behov. Hvis e-handel er nyt for jer, anbefaler Ekspertvalg.dk at I følger Erhvervsstyrelsens guide på området

Online markedsføring

Selvom en hjemmeside kan være en bekostelig affære, vil det i de fleste tilfælde kunne betale sig i sidste ende. Hjemmesider er en fantastisk mulighed for at tiltrække nye kunder.

Hvis man sørger for, at ens hjemmeside er optimeret i god kvalitet, vil dette kunne ses på Google og diverse søgemaskiner, som vil placere hjemmesiden i en højere position sammenlignet med hjemmesider, der ikke er optimeret korrekt.

Ved at opnå en god position på Google vil flere potentielle kunder finde din hjemmeside. Hvis hjemmesiden er af god kvalitet, vil det formodentlig kunne konvertere besøgende til kunder.

Ved at have en hjemmeside er det muligt at tilgå et stort publikum. Med internet-markedsføring er det muligt at præcisere sin virksomhed mod en specifik målgruppe uden de store omkostninger. 

CMS hjemmeside på mobil

Funktionalitet

Når man vil oprette en hjemmeside, tænker de fleste udelukkende på at skabe, slette og redigere siderne, og formoder at disse egenskaber er tilgængelige, når man taler om CMS.

Når valget af CMS skal foretages, er det vigtigt forud at have orienteret sig omkring hvad de forskellige systemer tillader. Her tænkes blandt andet på at nogle systemer er mere funktionelle med webshops end andre. Ligeledes tilbyder visse systemer flere designmuligheder end andre.

Forud for valget af CMS er det derfor vigtigt at overveje hvilke funktioner man ønsker inkluderet, da ikke alle systemer tillader samme funktionalitet som andre.

Rapportering

I forbindelse med vedligeholdelsen af en hjemmeside kan det ofte være en fordel at benytte sig af et system, der inkluderer rapportering.

Med rapportering er det muligt at følge med i hvordan hjemmesiden præsterer og indsamle informationer omkring besøgende og andet brugbart materiale, som kan anvendes med formålet om at præstere bedre, og samtidig tilpasse sin hjemmeside til de potentielle kunder.

Det er ikke alle Content Management Systemer, som tilbyder denne funktion. Det er derfor af betydning, at virksomheder overvejer om denne funktion er en nødvendighed inden valget af CMS.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

CMS og søgeordsoptimering

Som virksomhed ønsker man som udgangspunkt at skabe mest mulig trafik, og dermed opmærksomhed mod ens hjemmeside. Jo flere besøgende, jo større er chancen for at konvertere besøgende til kunder.

For at opnå bedre søgeresultater er det vigtigt at fokusere på følgende faktorer:

Brugervenlige og brugerdefinerede URL’er: Her er der flere parameter, man skal tage hensyn til. Relevant og læsevenlig tekst, billeder og hurtig loading time.
Godt struktureret indhold: Indholdet skal være letlæseligt og tilgængeligt for brugerne. Det skal ligeledes være nemt for brugerne at kunne navigere rundt på ens hjemmeside.
Stærk profil på sociale medier: Det er altid en god idé at promovere sig på de sociale medier. Det er både effektivt og omkostningsfrit at benytte sig af disse markedsføringskanaler.
Tilbagevisende links fra andre domæner: Her handler det om at få links fra andre relevante domæner. Et stærk linkprofil på ens hjemmeside vil give bedre placering på Google og dermed flere besøgende.
Interne links: Det er altid en god idé at tilføje interne links til ens hjemmeside. Disse links skal skabe større trafik på forskellige URL’er og ligeledes gøre det nemmere for brugeren at navigere på hjemmesiden.
Mobilvenlig hjemmeside: Stort set alle mennesker benytter sig af smartphones i deres dagligdag. Derfor er det nødvendigt at have en mobilvenlig hjemmeside.

 

Hjemmesider med relevant indhold vil af Google modtage en højere placering. Samtidig vil virksomheder, som benytter sig af sociale medier, også have en højere placering sammenlignet med virksomheder, der ikke har en profil på sociale medier. Ud fra et statistisk synspunkt er tilbagevisende links med til at sikre en bedre placering.

Content Management System faldgruber og misforståelser

En af de største misforståelser omkring Content Management Systemer er, at sådanne systemer bevirker, at virksomheder uden tvivl vil opnå succes. CMS vil ikke udelukkende hjælpe virksomheder med at opnå succes, men derimod fungerer det som et værktøj, der gør det lettere at opdatere hjemmesiden med nyt indhold m.v.

Mange har den opfattelse, at de fleste Content Management Systemer kan anvendes til alle formål. Dette er ikke realiteten, og som nævnt ovenfor, er der en del overvejelser, som skal foretages forud for valget af CMS.

Derudover ses endnu en misforståelse omkring CMS igennem ideen om, at jo større systemet er, jo bedre er det. Dette er ikke korrekt i alle tilfælde, da de dyre Content Management Systemer, som tilbyder uendelige muligheder, oftest kan være komplekse at anvende, og virksomheder kan derfor være nødsaget til at anvende et bureau, som kan assistere med implementeringen af systemet. 

Mand skriver på Computer CMS

Fordele ved brugen af CMS

Efter alle ovenstående overvejelser skal det nævnes, at der ved brugen af CMS findes mange fordele. CMS er ofte let at anvende, og mulighederne er mange. Afslutningsvis vil Content Management Systemerne løbende blive opdateret, således flere funktioner bliver præsenteret for brugerne. De forskellige webløsninger vil afgøre hvor dine største fodele vil findes.

Bestil op til fire tilbud på et CMS-system

Ønsker du en ny hjemmeside med et CMS, der er perfekt for din hjemmeside, udfyld da kontaktformularen i højre side og Ekspertvalg matcher dig med op til fire leverandører.

Vi har hos Ekspertvalg megen erfaring med kontaktformidling, og matcher dig kun med partnere, der kan møde dine behov. Alle vores partnere er derudover professionelle med konkurrencedygtige priser på implementering af CMS-systemer. 

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut