Mobilvenlig Hjemmeside

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en Mobilvenlig Hjemmside

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Mobilvenlig hjemmeside

Står i og skal gøre jeres hjemmeside mobilvenlig eller har du brug for en mobilvenlig hjemmeside - så er du havnet det rette sted! Ekspertvalg kan hjælpe dig med relevante information om mobilvenlige hjemmesider og sætte dig sammen med leverandører af mobilvenlige hjemmesider.

Ved blot at udfyld kontaktformularen i højre side, så kan du modtage op til fire tilbud på mobilvenlige hjemmesider. Vi matcher vi dig med forskellige udbydere af mobilvenlige hjemmesider og du kan derfor allerede være gang med at skifte et en mobilvenlig hjemmeside i dag.

Info om mobilvenlige hjemmesider

En mobilvenlig hjemmeside er i dag meget vigtig hvis man som virksomhed lever af online tilstedeværelse.En Mobilvenlig hjemmeside er i alt sin enkelthed en hjemmeside, der automatisk tilpasser hjemmesidens indhold til enheden og dens størrelse. På denne måde er hjemmesidens indhold altid bedst tilgængeligt for den besøgende, uanset hvilken enhed der bruges.

For mange kan en mobilvenlig hjemmeside virke overflødig, men vigtigheden af denne er større end mange tror. Årsagen til dette er, at Google d. 21 April 2015 ændrede deres krav til hjemmesider og tilstedeværelse af disse på deres Google-søgninger. Ændringen betød, at hjemmesider der i dag er mobilvenlige favoriseres over hjemmesider der ikke er mobilvenlige, hvilket kan have store konsekvenser for hjemmeside-afhængige virksomheder.

En mobilvenlig hjemmeside kan typisk implementeres relativt nemt, hvis det CMS der benyttes er optimeret i forhold til dette. Typisk er standard CMS systemer som WordPress, Joomla, Drupal osv. opsat til at være mobilvenlige, hvilket gør dem attraktive for mange. Hvis ikke man benytter sig af et af disse CMS systemer, kan processen være lidt mere besværlig, da det kan være svært selv at varetage ændringen til en mobilvenlig hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Webløsninger

Hvad er et CMS system?

Til dem der ikke ved hvad et CMS system er, så er et CMS system det som styrer alt indholdet på en hjemmeside. Det er altså hjernen bag hjemmesiden. Når man i CMS systemet skriver en tekst, indsætter billeder m.m. så sørger systemet for, at alt indholdet har det rette udseende og funktion i forhold til hjemmesiden. Ligeledes er det CMS systemet der styrer, at hjemmesiden vises mobilvenligt og brugervenligt.

Ny mobilvenlig hjemmeside

Hvis man søger en helt ny hjemmeside, som skal være mobilvenlig, kan det være en fordel, at benytte sig af en af ovenstående CMS systemer. Årsagen til dette er, at alle systemerne umiddelbart automatisk er mobilvenlige. Der skal altså ikke gøres noget aktivt for at få hjemmesiden mobilvenlig.

Fordelen ved, at vælge et standard CMS system som eksempelvis Wordpress er, at dette system arbejder ud fra prædefineret skabeloner og elementer. Denne type hjemmeside er altså billigere end en hjemmeside der skal opbygges fra bunden. Dette skyldes at Wordpress er et Open Source system, hvilket dog også har sine begrænsninger. Det er dog nemmere selv, i et Open Source system, at foretage ændringer i indholdet og dermed selv varetage hjemmesiden i fremtiden.

Skulle der i fremtiden komme andre lignende opdateringer eller krav fra Google, som mobilvenlige hjemmesider, så er standard CMS systemer de nemmeste at arbejde med. Dette skyldes, at man typisk ved en simpel opdatering af systemet kan have en hjemmeside, der igen lever op til de gængse krav fra Google.

Mobil optimering af eksisterende hjemmeside

Hvis man allerede har en hjemmeside, som dog ikke er mobilvenlig, og derfor blot ønsker, at gøre denne til en mobilvenlig hjemmeside, så er der nogle forskellige muligheder. Vi har listet de forskellige muligheder op nedenfor:

Optimering af eksisterende CMS

Hvis man som virksomhed ønsker at optimere det nuværende CMS system til et mobilvenligt system, skal man tænke sig godt om. En opdatering til mobilvenlig hjemmeside kan nemlig være mere kompliceret end først antaget, hvis CMS systemet er gammelt. Der skal derfor en professionel programmør til optimeringen af hjemmesiden, hvilket kan være en dyrt. Det kan derfor anbefales, at man skifter til et CMS, der er opdateret i forhold til mobile enheder eller er af nyrer dato.

Ændring af CMS

Hvis man som virksomhed ikke er bundet af det CMS system, man bruger til hjemmesiden, bør man overveje, at skifte til sit CMS. Årsagen til dette er, at det kan være en nem og billig løsning, på et skift til en mobilvenlig hjemmeside. Typisk vil en professionel skulle gøre dette, men det er væsentligt billigere end en fuldkommen omprogrammering af det nuværende CMS system.

Der er dog visse fordele og ulemper ved, at skifte en hjemmesides CMS system. Hvis man vælger, at skifte til et Open Source system, er man nemlig begrænset af systemets grænser, hvilket man ikke er i et kommercielt CMS system. Herudover er nogle Open Source systemer ikke gode når det kommer til, at håndtere eksempelvis webshops med personfølsomme data m.m.

Opbygning af samme hjemmeside i nyt CMS

Som det sidste alternativ kan man vælge, at opbygge virksomhedens hjemmeside på ny i et CMS system, som er mobilvenligt. På denne måde vil man få et nyt styresystem og en ny hjemmeside. Dette alternativ er godt, hvis man som virksomhed trænger til en opdatering af hjemmesiden. Teknologien i dag gør, at det ikke er så dyrt igen, at lave en ny hjemmeside og samtidig får man et friskt pust i virksomheden.

Prisen på en mobilvenlig hjemmeside

Prisen på en mobilvenlig hjemmeside er umulig at fastsætte, men det er dog muligt, at gisne om omkostningerne. Hvis man som virksomhed benytter sig af en af ovenstående standard CMS systemer, så vil man umiddelbart kunne skifte til en mobilvenlig hjemmeside relativt billigt ved, at opdatere det tema m.m. der benyttes.

Benytter virksomheden sig derimod af et gammelt CMS system, så kan prisen på et skift til en mobilvenlig hjemmeside være relativ høj. Er CMS systemet derimod relativt moderne, kan et skift gøres relativt nemt og billigt, men der skal dog en professionel programmør ind over arbejdet.

Ønsker din virksomhed et tilbud på en mobilvenlig hjemmeside, uanset størrelse eller CMS system, så udfyld kontaktformularen i højre side. Vi vil derefter matche dig med vores samarbejdspartnere og du vil modtage op til fire tilbud på mobilvenlige hjemmesider. I kan allerede være i gang med at skifte til en mobilvenlig hjemmeside i dag eller i morgen.

Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende så kontakt os endelig på telefon +45 3841 0300 eller pr. mail info@ekspertvalg.dk