Blog hjemmeside

Få flere gratis og uforpligtende tilbud på en Blog hjemmeside her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Læs mere om en blog hjemmeside

Hvis du er interesseret i at få etableret en blog, som du skal bruge til rejeberetninger for venner og familie, som madblog eller måske du har interesse i at bruge en blog til linkbuilding, så er det ganske let at komme i gang. Der findes mange platforme på markedet, som du kan oprette din blog i. 

Når der skal laves en blog, så bliver der typisk anvendt det som kaldes et CMS system. Det er et system der kan bruges til at bygge hjemmesider og blogs med, typisk ganske enkelt. Når der er tale om en at der skal laves en blog, så anvender de fleste et Open Source system som er gratis at anvende. Her er Wordpress en meget populær mulighed. Du kan læse mere om det her.

Wordpress

Wordpress er en meget populær platform til udvikling af både små og simple hjemmesider, men også til lidt større professionelle hjemmesider. Det er derfor også et meget populært værktøj når der skal laves en blog hjemmeside. Det skyldes at det er enkelt at bruge, du kan skabe dit eget domænenavn ved brugen af det og du kan være klar i løbet af meget kort tid. Dertil er der mange muligheder når det kommer til selve designet af hjemmesiden, som gør at den kan tilpasses efter de ønsker som du har. Som et plus, så tilbydes der til Wordpress support døgnet rundt, hvilket normalt ikke gør sig gældende for Open Source systemer. Derfor kan du være sikker på at få løst de problemer der nu måtte opstå i brugen af systemet. 

Hvis det er i ens interesse at bruge sin blog i forhold til SEO, så er Wordpress et særdeles godt værktøj at anvende. Det er tilpasset SEO, og du kan dermed bedre sikre dig at få din blog placeret bedre, når der søges på diverse søgemaskiner. Dog er det vigtigt at dit indhold på bloggen bl.a. er godt struktureret og er af relevans for Google før at du kan opnå bedre søgeresultater. Ved SEO er der mange faktorer som spiller ind, og derfor skal Wordpress blot ses som et godt værktøj der kan anvendes til at forbedre din trafik.

Bestil et tilbud på en blog hjemmeside

Selvom det kan være let at arbejde med Wordpress, så kan der stadigvæk være en grund til at få hjælp. Har du eks. nogle bestemte ønsker til blog hjemmesiden, som du ikke selv kan finde ud af at lave, så kan du få et webbureau til at hjælpe dig. Her på Ekspervalg.dk vil vi gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med den helt rigtige leverandør for dig. Alt du derfor skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular i højre side. Vi vil herefter sørge for at give dig 4 særdeles konkurrencedygtige priser som du kan sammenligne og vurdere. Det er helt gratis og uforpligtende at tage imod være hjælp her på Ekspertvalg.dk.

Vi arbejder udelukkende sammen med professionelle leverandører, som lever op til de krav vi mener, der bør være, for en god hjemmeside eller blog.