CMS administration

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på CMS administration

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Læs mere om CMS administration

I dag laves de fleste hjemmesider ud fra det som kaldes Content Management System (CMS). Det er en type software som hjælpe med at organisere og samtidig gøre arbejdsopgaver med tekstbehandling, billedbehandling osv. lettere. Kort sagt kan der dermed siges at CMS står for indhold- og administrationssystem, og det gør at du kan ændre indhold samt administrere og vedligeholde din hjemmeside. Der er dog forskel på hvilke administrationsmuligheder som du har alt afhængig af hvilken CMS platform som du vælger. Læs mere om det her. 

Forskellige platforme

Der findes to forskellige platforme, når der snakkes om CMS. Der findes en Open Source og en Closed Source platform. Forskellen ligger i, at Open Source platforme ligger til fri afbenyttelse, hvorimod Closed Source er noget du skal betale dig fra for at få lov til at benytte det. Open Source er derfor gratis og koden hertil er frit tilgængelig, så der er mulighed for at foretage de ændringer som ønskes. Open Source giver altså som oftest mere frie hænder til at bestemme hvordan hjemmesiden skal se ud. Det betyder derfor, at du selv besidder muligheden for at administrere indhold på hjemmesiden.

Der er dog de ulemper ved det, at det kan være omstændigt at bruge en Open Source platform, og selvom det er gratis, så vil det oftest koste penge at udvide da de ekstra udvidelsesmoduler som findes typisk vil koste penge. Derfor kan det hurtigt løbe op i sidste ende. Med Closed Source får du ikke ligeså store administrationsmuligheder, men du får et system som du er sikker på er pålideligt og som du altid kan få support hos, hvis der opstår problemer. 

Valg af CMS

Hvilken CMS platform, som du skal vælge vil i sidste ende afhænge af hvilken strategi du har for din hjemmeside. Det er især vigtigt, at du er klar over hvilket formål hjemmesiden bliver skabt under, og have styr på hvor mange penge du er villig til ligge for at udviklet hjemmesiden. Derudover kan du overveje hvad du forlanger at hjemmesiden skal kunne. Skal der eks. være webshop på? Disse overvejelser kan du foretage inden du foretager dit valg. Hvis du eks. ikke ønsker en standardløsning, så skal du forvente at prisen bliver højere. 

Få 4 gratis og uforpligtende tilbud

Hvilken pris du kan forvente at skulle betale for en hjemmeside vil afhænge af hvilken leverandør du vælger og hvilke krav som du stiller til hjemmesiden. Her på Ekspertvalg.dk vil vi gerne hjælpe dig med, at finde den rigtige løsning som passer bedst til dig og dine behov. Det vi derfor gør, er at give dig et overblik over en række leverandører du kan vælge i mellem, da det kan være svært at finde ud af hvor det bedst kan svare sig, at søge om hjælp henne, da der er så mange leverandører på markedet.

Vi vil derfor gerne hjælpe dig med, at finde den helt rigtige leverandør. Alt du skal gøre er derfor blot at udfylde vores kontaktformular i højre side med dine ønsker, og vi vil herefter sørge for at du får 4 konkurrencedygtige tilbud, som du kan sammenligne med hinanden. Skulle et tilbud passe dig, er det blot at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende den hjælp som du finder her på Ekspertvalg.dk. Ved at anvendes vores hjælp kan der i sidste ende være penge at spare, og samtidig sparer du en masse tid på at skulle undersøge markedet for forskellige leverandører. 

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på en hjemmeside, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk.