Firma hjemmeside

Hvad skal en firma hjemmeside indeholde? Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Læs mere om en firma hjemmeside

Er du interesseret i at få lavet en firma hjemmeside hvorfra du kan informere kunder om din virksomhed, og måske endda sælge produkter fra? Så er det ganske let at komme i gang. Der findes forskellige platforme på markedet, som du kan anvende til at oprette din firma hjemmeside i. Her taler man om det, som kaldes et CMS system som i dag bruges af langt de fleste, når der skal bygges hjemmesider. Det er et system der typisk er let og enkelt at arbejde i. Der findes imidlertid flere forskellige CMS systemer, og du kan læse lidt mere om det her. 

Forskellige CMS systemer

Som sagt, så snakkes der typisk om CMS systemer når man snakker om hjemmeside opbygning. Det er en software, hvis formål er at kunne organisere dit arbejde og gøre dit arbejde nemmere med tekstbehandling, billedbehandling osv. Inden for CMS systemer, er der mulighed for at vælge enten et Open Source eller et Closed Source system. Open Source giver dig de fleste muligheder for udvidelser, da koden er frit tilgænglige og derfor kan du frit ændre i koden så meget du vil og derfor også på udseendet af din firma hjemmeside.

Et Closed Source system giver dig derimod ikke mulighed for at ændre i koden, da det er udviklet af en bestemt virksomhed, som derfor kræver betaling for at du benytter systemet, hvorimod Open Source er gratis - til en vis grænse. Closed Source har dog de fordele, at det kan være lettere at arbejde i og du ved altid hvem du skal henvende dig til, hvis du har behov for support.

Hvilket system som passer bedst til din firma hjemmeside vil afhænge af hvilken strategi du har for hjemmesiden. Hvad vil du gerne opnå med firma hjemmesiden? Skal der være webshop og hvilke funktioner forlanger du af hjemmesiden? Skal der være et lækkert design? Og måske vigtigst, hvor meget er du villig til at betale for din firma hjemmeside. De forskellige CMS systemer har sine fordele og ulemper, og hvad der er bedst for dig, vil altså afhænge af hvor mange krav som du sætter. 

Få 4 gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du får et webbureau til at hjælpe dig med, at udvikle din firma hjemmeside, så vil den forventede pris afhænge af hvilket webbureau som vælge og hvor mange krav som du stiller til hjemmesiden. Her på Ekspertvalg.dk vil vi gerne hjælpe dig med, at finde den løsning som passer bedst til dig og dine behov. Det vi gør, er at give dig et overblik over forskellige webbureauer som du vælge i mellem, da det kan være svært at finde ud af, hvor det bedste kan svare sig at søge om hjælp henne. Dermed får du er bedre overblik over hvilke muligheder du har.

For at få vores hjælp skal du blot udfylde vores kontaktformular i højre side med dine ønsker, og vi vil herefter sørge for at du får 4 konkurrencedygtige tilbud fra forskellige leverandører. Skulle et tilbud passe dig, er det blot at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende den hjælp, som du finder her på Ekspertvalg.dk.  Ved at anvende vores hjælp kan der i sidste ende være penge at spare, og samtidig sparer du en masse tid på at skulle undersøge markedet for forskellige leverandører. 

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på en hjemmeside, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk.