Hjemmeside opbygning

Her kan du læse om det at bygge en hjemmeside op og modtage flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Opbygning af hjemmeside

Det er ganske let at komme i gang med at få opbygget en hjemmeside. Ejer du selv en form for ekspertise, så kan du gå i gang med at opbygge en hjemmeside i de mange forskellige CMS systemer som stilles til rådighed på markedet. Hvis du i stedet har behov for at få hjælp til at opbygge din hjemmeside, så kan du hyre et webbureau til at hjælpe dig på vej og sørge for at du får en løsning som passer dig bedst muligt.

Her på Ekspertvalg.dk har du muligheden for, at blive sat i kontakt med det rette webbureau, som kan hjælpe dig på vej med at opbygge en hjemmeside. Du skal blot udfylde vores kontaktformular i højre side, og du vil herefter modtage op til 4 relevante tilbud som du vælge i mellem.

Kode En Hjemmeside

Overvejelser inden hjemmeside opbygning 

Når du skal opbygge en hjemmeside, så har du flere muligheder. I dag laves hjemmesider typisk i CMS systemer som enten er baseret på en Open Source eller en Closed Source platform. Med Closed Source menes der, at platformen er udarbejdet af en kommerciel virksomhed og det er derfor dem som ejer koden til platformen. En kode som du ikke har mulighed for at ændre i, hvis du løbende har interessere i at foretage ændring i hjemmesidens udseende. Open Source betyder derimod, at du får stillet en platform til rådighed, som du er frit stillet til at kunne ændre i, i og med at koden er frit tilgængelig. Det kræver dog typisk en vis form for ekspertise, at arbejde i Open Source platformene, men til gengæld er der også en masse udvidelsesmuligheder tilgængelige.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

Ud over, at tænke på valg af CMS, så kan det være værd at overveje det følgende:

  • Design og layout:
    Vælges der en Open Source platform, så er der mulighed for at udvælge gratis temaer til at designe hjemmesiden med. Der findes mange muligheder, men du kan også forvente at skulle ofte penge på forskellige temaer, hvis du vil have noget som adskiller sig fra dine konkurrenter. Udbuddet er gratis temaer er nemlig ikke så alsidigt. Får du derimod et webbureau til at hjælpe dig, kan du tilpasset hjemmesiden lige som du ønsker det. Er du derfor ikke i besiddelse af de store kreative kundskaber, så kan det være en idé med hjælp fra et webbureau, så I i fælleskab kan finde frem til en god løsning. 
  • Skal der være mulighed for webshop?
    Hvis du har behov for en webshop til din hjemmeside, så vil mange Open Source platforme kræve at denne mulighed tilkøbes hvorimod webbureauer ofte har det inkluderet i deres tilbud. Det er ligeledes relevant at gøre sig klart hvilke præferencer der ønskes til en webshop, da mulighederne er mange. 
  • Funktionalitet
    Når du vil opbygge en hjemmeside, så vil de fleste gå ud fra at muligheder for at slette, skabe og redigere er tilgængelig når der tales om CMS. Men du bør på forhånd have tjekket hvad systemet tillader og hvad det ikke tillader, så du er sikker på at du kan lave de ændringer som du ønsker undervejs. Eks. vil nogle systemer være mere funktionelle med webshops end andre vil, samt at nogle systemer kan tilbyde flere muligheder for webdesign. Overvej derfor hvilke funktioner som du ønsker af systemet inden du foretager dit endelig valg. 

Få op til 4 uforpligtende tilbud

Ønsker du hjælp til opbygning af din hjemmeside, så kan du i dag bestille op til 4 uforpligtende tilbud. Du skal blot udfylde vores kontaktformular i højre side, og vi vil herefter sørge for at sætte dig i kontakt med 4 relevante leverandører af webshops. Vi samarbejder udelukkende med leverandører, der lever op til de kvalitetskrav, som vi mener der er, når en god hjemmeside skal opbygges.