Hjemmeside program

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en professionel hjemmeside

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Læs mere om hjemmeside programmer

I dag er det langt nemmere at få lavet en hjemmeside. Hvor man tidligere har været vant til at opbygge hjemmesider via html kodning, så findes der i dag et hav af programmer som kan gøre det nemmere for dig at lave en hjemmeside. Der er typisk tale om såkaldt CMS systemer, som enten kan være lukkede eller Open Source. At det er lukket betyder blot, at der ikke kan ændres i koden og der skal typisk betales et vist beløb for at anvende det valgte program. Et Open Source system giver derimod større og bredere muligheder for at udvikle og designe sin hjemmeside, og det er ligeledes gratis at anvende.

CMS står for Content Management System, og er software som du kan bruge til at organisere og gøre det nemmere at arbejde med tekstbehandling, billedbehandling osv. Et af de bedste programmer, som mange anvender på markedet, er Wordpress, som får ros for sin brugervenlighed og så er det samtidig gratis at arbejde med.

Ønsker du at få professionel til udarbejdelse af din hjemmeside, så kan du udfylde vores kontaktformular i højre side. Du vil herefter modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmesideløsning.

Hvilke overvejeler bør du tage dig i forbindelse med et hjemmeside program?

Hvad enten du står over for at skulle lave en ny hjemmeside eller vil have ændret den nuværende, så er der en række overvejelser du bør have i mente. Som sagt anvendes der i dag CMS systemer, og det er vigtigt at finde ud af om det kan leve op til de forventninger som er til hjemmesiden. Her kan du bl.a. overveje det følgende:

  • Hvilket CMS system du vil have
  • Design og layout
  • Om der skal være mulighed for webshop
  • Funktionalitet af hjemmeside programmet
  • Online markedsføring
  • Rapportering
  • Responsiv hjemmeside – dvs. tilpasning af hjemmeside til mobile enheder osv.

Valg af program

Hvad du i sidste ende vælger af hjemmeside program vil afhænge af den strategi du har for din hjemmeside. Der findes forskellige hjemmeside programmer/CMS systemer som inkluderer forskellige egenskaber, og derfor er det vigtigt at du får afklaret hvad dit formål med hjemmeside er. Samtidig bør du have i mente, hvor mange penge du er interesseret i at investere for at få lavet hjemmesiden. Derfor bør du lave en strategiplan over hvilket formål hjemmesiden skal dække, således at det er nemmere at få tilpasset det bedste system til dig.

Layout

Vælger du en af de mange Open Source CMS systemer, så er det muligt at udvælge gratis temaer til at designe hjemmesiden med. Hvis du dog gerne vil skille dig ud fra konkurrenter, så kan det være en idé at få et webbureau til at lave hjemmesiden for dig, og få den tilpasset som du ønsker det. Et webbereau kan med fordel hjælpe dig på vej til en mere unik hjemmeside, hvis du ikke selv er i besiddelse af de mest kreative egenskaber.

Bestil op til fire tilbud på en hjemmeside

Hvis du ønsker en ny hjemmeside med et CMS der passer bedst til dig og dine behov, så kan du udfylde vores kontaktformular i højre side. Vi vil herefter sørge for at matche dig med op til fire leverandører, der kan møde dine behov bedst muligt. Det er samtidig til ganske konkurrencedygtigt priser, og du får muligheden for at sammenligne forskellige tilbud med hinanden.