Hjemmesideløsning

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmesideløsning her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Hjemmesideløsning

Står i og skal have en ny hjemmeside, eller trænger den eksisterende hjemmeside til at blive optimeret? Når man skal have en ny hjemmesideløsning er der mange valg man skal have styr på. Ekspertvalg er eksperter i, at finde den rette leverandør på B2B løsninger og kan derfor hjælpe dig med, at finde den helt rette leverandør af jeres nye hjemmeside. Vores leverandører er professionelle, og vi matcher jer kun med de leverandører der passer til jeres behov.

Benyt formularen i højre side, og bestil op til 4 gratis og uforpligtende tilbud på jeres næste hjemmeside.

Lad hjemmesiden være jeres image udadtil

Forbrugerne benytter i dag internettet i langt højere grad når de skal finde en leverandør eller et sted at handle. En hjemmesideløsning med et moderne og unikt design er således med til, at give din virksomhed et bedre image udadtil, hvilket er med til, at skabe mere omsætning. En moderne hjemmeside kan dermed være med til, at styrke din virksomheds image og øge omsætningen.

Du kan herunder læse om de vigtigste elementer ved en hjemmesideløsning til jeres virksomhed:

Design og funktionalitet

Det som i høj grad er vigtigt ved en ny hjemmeside er designet og funktionaliteten. Årsagen til dette er, at forbrugeren i dag er langt mere sensitiv overfor uprofessionelle hjemmesider der har en dårlig funktionalitet. Forbrugeren er således hurtig til, at tage et valg omkring, hvorledes de kan lide hjemmesiden eller ej. Det er derfor vigtigt, at strukturen på hjemmesiden er god, og at man nemt kan navigerer på siden.

Når man skal have en ny hjemmesideløsning er det derfor yderst vigtigt, at man ikke vælger en udbyder der ikke har styr på design, struktur og tilgængelighed på hjemmesiden. Hvis man vælger dette vil man typisk opleve, at besøgende vil forlade hjemmesiden hurtigt og dermed ikke konverterer til et salg.

Alt afhængigt af det CMS, som man vælger at benytte til hjemmesiden er der nogle begrænsninger rent designmæssigt. Hvis man eksempelvis vælger et Open Source system, som WordPress, kan man være begrænset i forhold til design. Dette skyldes, at mange elementer i sådanne systemer er prædefineret og dermed ikke unikke.

Hvilken hjemmesideløsning er der tale om?

Når man skal have ny hjemmesideløsning, så skal man overveje hvilken type hjemmeside man er på udkig efter. Er man på udkig efter en simpel blog-hjemmeside, så er der der ikke de store krav, men er man derimod på udkig efter en hjemmeside med webshop, så er der en del krav, som skal opfyldes.

Hvis man som sagt kun har brug for en simpel hjemmeside, hvor man deler information, så er en Open Source løsning, som WordPress, et godt valg. Dette skyldes, at denne type hjemmeside er nem at bruge og opbygge. Skal man derimod have en hjemmeside med tilknyttet webshop eller lignende, er der andre løsninger der er bedre end et Open Source system.

Overblik over besøgende

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke benytter din hjemmeside til at få overblik over dine besøgende, så er en ny hjemmesideløsning en god start. Med en hjemmeside er det nemlig muligt, at få det fulde overblik over de besøgende på siden, deres adfærd og sidens performance. Dette kan bruges til, at optimerer hjemmesiden yderligere, hvilket skaber mere omsætning og overskud i virksomheden.

Der er flere forskellige programmer, der giver overblik over en hjemmesides besøgende, men det bedste redskab er Google Analytics. Her kan man hente rapporter og meget mere, der giver overblik over virksomhedens besøgende på hjemmesiden. Udover Analytics er der også Google AdWords, som er det program der styrer annoncering på Google, hvilket arbejder sammen med Analytics.

Det er altså muligt at få overblik over annoncering, besøgende og optimering af hjemmesiden ved brugen af Google’s to services Analytics og AdWords, som kan implementeres på alle hjemmesider.

Forskellen på Open Source og kommercielle CMS systemer

Der er stor forskel på et Open Source system og et kommercielt system. Den åbenlyse forskel er, at et Open Source system er gratis og dermed begrænset i nogen omfang sammenlignet med et kommercielt system. Derudover kan der rent sikkerhedsmæssigt være nogle fordele ved kommercielle systemer, hvilket er brugbart, hvis man har en webshop.

Men det egentlige spørgsmål man skal stille sig selv, når man skal vælge CMS er hvor man vil gå på kompromis. Hvis man vil have et billigt system, hvilket betyder en billig hjemmeside, så skal man bruge et Open Source system. Foretrækker man derimod en mere unik hjemmeside, der kan laves præcist som man ønsker, så bør man som virksomhed vælge et kommercielt CMS. Dette er selvsagt mere omkostningsfuldt, men kan i mange tilfælde være nødvendigt for virksomheden.

Boost din hjemmeside ved brugen af SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, hvilket på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. Har man en hjemmeside der er søgemaskineoptimeret, vil man få mulighed for at ligge øverst på vigtige søgninger på Google – uden at det koster noget pr. klik.

Der er en række tekniske og praktiske foranstaltninger, der skal være i orden, før man kan kalde en hjemmeside for søgemaskineoptimeret. Hos Ekspertvalg samarbejder vi med webbureauer der har mulighed for, at levere en søgemaskineoptimeret hjemmeside, som kan være med til at øge salget på hjemmesiden.

Service, opdatering og opfølgning af hjemmesiden

Når man få en ny hjemmesideløsning, så skal man tage stilling til graden af service, opdatering og opfølgning. Årsagen til dette er, at der altid løbende vil være behov for opfølgning, service m.m. på hjemmesiden. Det kan være, at der er brug for nye indholdssider, rettelser i nuværende indhold osv.

Når det kommer til service, opdatering og opfølgning er der dog forskellige muligheder. Nogle webbureauer leverer standard hjemmesider, hvor service og opdatering er inkluderet i x-antal år. Andre webbureauer leverer hjemmesiden og derefter er opdatering osv. noget man tilkøber, hvis det ønskes.

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Hvis man ikke selv er i stand til, at foretage service og opdatering, så kan en standardpakke være den bedste, men tilkøb kan også være værdifuldt for folk der selv kan varetage denne opgave.

Få op til fire tilbud på en hjemmesideløsning

Ved at udfylde vores formular i højre side, sørger vi for at finde op til fire potentielle leverandører, som vil kontakter dig til en uforpligtende snak omkring udviklingen af en ny hjemmesideløsning. Vi samarbejder udelukkende med leverandører, der lever op til de kvalitetskrav, vi mener, der er nødvendige, når man skal bygge en god hjemmeside.