Professionel hjemmeside

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en professionel hjemmeside

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Valget af udbyder til at skabe professionelle hjemmesider er af stor betydning, når virksomheder vælger at oprette, eller blot opdatere en allerede eksisterende hjemmeside. En hjemmeside afspejler nemlig virksomhedens ansigt udadtil.

Det er derfor af stor betydning, at man vælger den rigtige løsning, når man skal lave en professionel hjemmeside.

Ønsker du en professionel hjemmeside-løsning, har du muligheden for at udfylde kontaktformularen i højre side. Herefter modtager du op til 4 konkurrencedygtige tilbud. Ekspertvalg samarbejder kun med kvalificerede partnere, så du er sikret kvalificerede tilbud.

Hvorfor vælge en professionel hjemmeside?

Som nævnt afspejler en hjemmeside virksomhedens image udadtil, og det er derfor af betydning, at hjemmesiden skiller sig ud fra konkurrenternes, da potentielle kunder skal kunne kende forskel.

Forud for valg af hjemmeside udbyder er det af betydning, at gøre sig klart til hvilket formål hjemmesiden skabes. Det er muligt at benytte sig af et Open Source CMS, der som udgangspunkt ligger frit tilgængelig, eller benytte sig af et kommercielt CMS.

Der kan være fordele og ulemper ved de to metoder. Først og fremmest giver Open Source CMS mulighed for at benytte en frit tilgængelig kode, og man har derved mulighed for at designe hjemmesiden efter egne præferencer. Kommercielt CMS er hjemmesideløsninger man betaler for, og oftest vil et webbureau oprette hjemmesiden for en.

Forberedelse

Som udgangspunkt kan man nemt og hurtigt få lavet en hjemmeside, det eneste det kræver er, at man forinden har gjort sig overvejelser om hvordan man ønsker ens hjemmeside skal fremtræde.

Jo mere forberedelse man har foretaget inden samarbejdet, med enten et webbureau, eller hvis man derimod vælger at benytte et Open Source CMS, reducere tiden det tager at lave hjemmesiden væsentligt.

Jo mere tid der spares, jo færre penge vil det i sidste ende komme til at koste for at få lavet hjemmesiden.

Hvad er inkluderet i en professionel hjemmeside?

Alt afhængig af hvilken hjemmeside udbyder som vælges til at lave en professionel hjemmeside tilbydes der forskellige “pakkeløsninger” som hver inkluderer forskellige funktioner.

Det er af betydning at man først og fremmest gør det klart til hvilket formål hjemmesiden skabes for derefter at vælge udbyder af hjemmesideløsning. Som oftest er følgende elementer inkluderet:

  • Unikt og personligt design
  • Brugervenligt CMS
  • Søgeordsoptimering (Bedre placering når der søges efter hjemmesiden)
  • Billedbehandling
  • Valgfrie e-mails

Ovenstående elementer er inkluderet i de fleste “basic pakker”, hvis der er et yderligt behov for flere elementer, er det muligt at tilkøbe disse.

Værd at overveje

Hvis du ønsker at benytte dig af en udbyder der tilbyder en professionel hjemmeside-løsning, er der en del aspekter, som skal overvejes forud for valget. Det er blandt andet af relevans at overveje følgende:

  • Tilbydes der muligheden for responsiv hjemmeside?
  • Er det muligt at tilkoble en webshop til hjemmesiden?
  • Hvor mange sider er det muligt at tilknytte hjemmesiden?
  • Hvor mange forskellige design tilbydes der?
  • Er det muligt at indsamle data omkring hjemmesiden?

Ovenstående er blot få ud af adskillige elementer, som skal overvejes inden valget af hjemmeside-udbyder. Det er af stor betydning, at man forud for valget er opmærksom på, hvilke forventninger der måtte være til ens professionelle hjemmeside.

Professionelle hjemmesider er af stor betydning og den helt rette løsning vil kunne påvirke virksomhedernes image, og samtidig vil den muligvis kunne skabe et større kendskab blandt potentielle kunder.

Uddybende

De ovenfor nævnte aspekter er af væsentlig karakter hvis man ønsker at skabe en professionel hjemmeside. Flere og flere anvender i dag deres mobile enheder til at tilgå internettet, og derfor er det af stor betydning, at man benytter sig af hjemmesider der er responsive.

For at opnå størst succes er det endvidere af stor betydning, at hjemmesiderne adskiller sig fra hinanden, og er designet således potentielle kunder husker hjemmesiden, og eventuelt vender tilbage.

Ikke alle udbydere tilbyder rapportering, hvilket kan være af stor betydning, hvis man ønsker størst mulig succes med sin professionelle hjemmeside. Ved at indsamle data omkring hjemmesiden er det muligt at tilpasse hjemmesiden, så man derigennem ikke mister penge, og samtidig får indsigt i brugernes online adfærd.

Computer Telefon Professionel Hjemmeside

Priser

Det kan være svært præcist at angive hvad en professionel hjemmeside vil koste. Som nævnt ovenfor vil forberedelser sikre at tiden som skal anvendes på at skabe hjemmesiden reduceres og derfor vil man automatisk spare penge.

Derudover er prisen afhængig af hvilke behov man har for ens hjemmeside. Hvis man ønsker en hjemmeside til at viderebringe informationer, kan disse laves relativt billigt. Hvis man derimod ønsker en professionel hjemmeside med mange udvidelser, kan dette blive relativt omkostningsfuldt.

Modtag op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en professionel hjemmeside

Ønsker du en professionel hjemmeside-løsning, har du muligheden for at udfylde kontaktformularen øverst i højre side. Herefter vil du modtage op til 4 konkurrencedygtige tilbud ud fra vores samarbejdspartnere.

Såfremt du har nogle spørgsmål omkring en hjemmeside-løsninger eller andet, er du velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller sende en mail til info@ekspertvalg.dk