Tilbud på hjemmeside

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmeside

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Når man ønsker at tilknytte en hjemmeside til sin virksomhed er det relevant at benytte sig af en hjemmesideløsning som udbydes af diverse webbureauer. Her er det muligt at få et tilbud på en hjemmeside således, at det er bureauerne, der tager sig af formaliteterne i denne proces.

Det kan ofte være svært at danne sig et overblik over, hvad et hjemmeside tilbud inkluderer. Her på siden forklares de aspekter, som oftest vil være inkluderet i webbureauernes tilbud.

Brugervenlighed og funktionelt design

Som virksomhed er det af stor betydning, at hjemmesiden er produceret i et brugervenligt design, således potentielle kunder i løbet af kort tid kan danne sig et overblik over, de ydelser virksomheden tilbyder.

Kundens associationer omkring virksomhedens image skabes ved førstehåndsindtrykket af hjemmesiden og er derfor af stor betydning. I et tilbud på  en hjemmesider er forskellige designmuligheder repræsenteret alt afhængigt af hvad formålet med virksomheden er.

Responsive design

Responsive webdesign (RWD) tilbydes af de fleste webbureauer, denne tilgang muliggør mobilvisning af hjemmesiden. Flere folk tilgår i dag hjemmesider på mobiltelefonen, og det er derfor af betydning, at denne er kompatibel til dette.

Udover at denne designtilgang giver mulighed for mobilvisning, sikrer den ligeledes tidsbesparelser. Ved anvendelse af RWD samles hjemmesiden og mobilsidens URL adresser således at virksomhederne kun skal fokusere på søgeordsoptimering ét sted.

Responsive webdesign er anbefalet af Google som et redskab til design af hjemmesider. Google favoriserer derudover også mobilvenlige hjemmesider på søgninger fra mobilenheder. Dette taler i høj grad for at vælge en RWD hjemmeside.

Effektivt design

I et hjemmeside tilbud tilbydes der effektive designløsninger, som gør det muligt for virksomheder at lancere en hjemmeside i løbet af kort tid.

Virksomheder der i forvejen har en hjemmeside, men som ønsker at udbygge denne, kan ligeledes modtage et tilbud. De fleste webbureauer tilbyder designløsninger baseret på det eksisterende design, og det er ligeledes også muligt at få opdateret sin hjemmeside med nyere materiale.

Content Management System

De fleste hjemmeside tilbud vil inkluderer enten et gratis eller kommercielt CMS. Typisk er disse systemer brugervenlige og kræver ikke megen erfaring at håndtere. Systemerne sikrer derudover at virksomhedens hjemmeside lettere bliver fundet via de forskellige søgemaskiner.

CMS giver derfor virksomhederne adgang til redigering af indholdet på hjemmesiden uden indblanding fra professionelle webdesignere.

Research og strategi

I et hjemmeside tilbud er der ofte inkluderet en planlægningsfase, hvor bureauerne planlægger en strategi for hjemmesiden, og undersøger hvilke elementer der vil være fordelagtig at medtage.

Som virksomhed er informationer omkring de besøgende på hjemmesidens adfærdsmønstre essentielle at indsamle data omkring. Disse data kan anvendes med formålet om at studere, og derved opnå indsigt i, potentielle kunders præferencer.

SEO - søgeordsoptimering

Som en del af hjemmeside tilbuddet inkluderes der i de fleste tilfælde søgeordsoptimering, som sikrer hjemmesidens placering som en af de øverste resultater, når der søges på Google.

SEO hjælper ligeledes med, at informere om hvilke ting på hjemmesiden som skal optimeres, for at opnå bedst mulig placering, og dermed øge mulighederne for salg.

Tilkøbsmuligheder

Udover de elementer som oftest er inkluderet i et tilbud på en standard hjemmesidepakke, er det muligt at tilkøbe ekstra ydelser således flere muligheder præsenterer sig når kunden tilgår hjemmesiden.

I et standardtilbud er der oftest inkluderet et bestemt antal billeder, hvis virksomheden ønsker flere end de omfattede billeder, vil det være muligt at tilkøbe dette. Derudover er det ikke alle tilbud som omfatter en placering af virksomhedens logo på hjemmesiden.

Virksomheder har mulighed for at vælge, hvilket sprog de ønsker hjemmesiden skal være på, hvis andre sprog ønskes, er dette, også noget som skal tilkøbes. Derudover er det også muligt at tilkøbe e-mail kontoer og få tilkoblet et nyhedsbrev.

Vedligeholdelse og support

I de fleste tilbud som laves, er vedligeholdelse og support inkluderet i et bestemt antal år, således virksomhederne kan få foretaget ændringer og søge rådgivning omkring hjemmesiden.

Der skal tages stilling til, om der er behov for ekstra vedligeholdelse og support, udover det som måtte være inkluderet i tilbuddet fra webbureauet. Det er ligeledes muligt at fravælge denne ydelse, og i stedet tilkøbe den på et senere tidspunkt hvis behovet opstår.

Priser på en hjemmeside

De forskellige webbureauer tilbud på hjemmesideløsninger er varierende. Typisk tilbydes en standardpakke hvori ovenstående aspekter er inkluderet, på nær tilkøbsmuligheder, disse udbydes til en pris som bureauerne fastsætter.

Som oftest vil virksomheder betale et månedligt beløb for de ydelser de modtager, alt afhængigt af hvor meget dette er, vil prisen variere.

Udfyld kontaktformularen til højre hvis du ønsker at modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmeside. Ekspertvalg samarbejder kun med de bedste udbydere af hjemmesider og du vil altid få et konkurrencedygtigt tilbud.