Webdesign

Få et nyt webdesign og se dit salg stige. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Læs mere om webdesign

Hvordan din hjemmeside fremstår har stor betydning for hvordan dine besøgende vil opfatte dig. Hænger det ikke sammen risikerer du at skræmme dem væk før de overhovedet har tjekket hvad din hjemmeside går ud på. Det er derfor det er særdeles vigtigt, at din hjemmesiden er godt strikket sammen. Det er her du har mulighed for at promovere din virksomhed og videregive den information som du gerne vil have dine kunder skal have. Du kan vise din profil, du kan skabe engagement og du kan sørge for at sælge dine produkter.

En hjemmeside som fremstår professionel og brugervenlig, har derfor meget stor betydning. Du skal sørge for at din hjemmeside har noget at byde på, så du sikrer at dine kunder ikke forlader hjemmesiden hurtigt igen. Hvad du ellers skal fokusere på, kan du blive lidt klogere på her. 

Få dit webdesign til at fremstå bedre 

Hvis du får webdesign til at fremstå bedre, så kan du bedre sikrer dig at dine besøgende bruger længere tid på din hjemmeside. Vi vil her gerne dig nogle tips som du kan følge, og bedre sikrer dig at dine besøgende ikke forlader siden med det samme. 

 1. Undgå distraherende grafik
  Det er dårlig idé, at anvende alt for meget grafik på hjemmesiden såsom flash eller andre elementer. Det vil oftest kommer til at virke mere forvirrende end at det gavner hjemmesiden. En god idé er derfor at holde det så simpelt som muligt, som også er næste punkt.
 2. Lav webdesignet så enkelt som muligt
  Det er som oftest det enkle webdesign som virker. Det er dog samtidig også det sværeste at få lavet. Men prøv så vidt muligt at få luft i dit design og undgå alt for meget tekst og grafik på siden, og du er godt på vej. Derudover skal du sørge for, at der en rød tråd igennem hele hjemmesiden. Det hele skal hænge sammen. En flot forside er derfor ikke nok. Resten skal følge med. 
 3. Få dit budskab frem og tydeliggør hvad hjemmesiden går ud på
  Besøgende på din hjemmeside vil oftest beslutte sig inden for få sekunder, om de er interesseret i din hjemmeside eller ej. Derfor er det vigtigt, at dit budskab med hjemmesiden skinner igennem. Det skal fremgå interessant og tydeligt. De fleste vil starte med at kigge øverst til venstre på den side som besøges. Du må derfor sørge for at budskabet stråler igennem her, og samtidig sørge for at der ikke fremgår for mange budskaber på en gang. Det blive blot få siden til at fremstå for forvirrende og rodet. Dermed er det vigtigt, at dine besøgende hurtigt finder ud af hvad din hjemmeside går ud på, og hvem der står bag den. Det er derfor en god idé at kende sin målgruppe, så du bedre ved hvad der forventes af din hjemmeside. 
 4. Sociale medier
  Skulle din virksomhed være til stede på de sociale medier, såsom Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest osv., så kan det være en god idé at fremstille virksomhedens tilstedeværelse på disse via webdesignet. Dermed er der større muligheder for at få en større følgeskare, og du kan dermed påvirke flere i målgruppen. 
 5. Letlæselig typografi
  At teksten på din hjemmeside er letlæselig, er ligeledes et meget vigtigt punkt. Teksten skal gerne fremstå letlæseligt i dit webdesign for at de besøgende ikke hurtigt forlader siden igen, eller bliver trætte i øjnene af at læse på siden. 
 6. Brugervenligt design
  Brugervenlighed er selvfølgelig heller ikke noget du kan komme udenom. Det skal være nemt at kunne navigere rundt og det skal være let at finde den information som søges efter. Der må som udgangspunkt ikke være mere end 3 klik før, at den besøgende finder frem til den ønskede information, hvilket også gælder for webshops. Sørg endvidere for at dine knapper på siden er tydelige og lad ikke den besøgende være i tvivl om, at der er link videre på siden. En anden ting du kan kigge på, er et responsivt design. Det vil med andre ord sige, at du skaber en hjemmeside, som kan fungere optimalt på måde smartphones, tablets og på computere. Dette ved at skærmstørrelsen tilpasser sig den anvendte enhed. 
 7. Kontaktoplysninger skal fremgå
  Lad ikke dine besøgende være i tvivl om hvordan de skal komme i kontakt med dig, hvis de har nogle spørgsmål. Derfor er det vigtigt, at dine kontaktoplysninger fremgår tydeligt. Det er ligeledes noget som kan skabe en form for tryghed hos den besøgende, at de kan se hvem der står bag hjemmesiden, og hvordan de kontaktes. Brug også gerne en undersige til at forklare virksomhedens historie, så de besøgende får en bedre forståelse af de folk som står bag. 
 8. Opdater hjemmesiden løbende
  Dette sidste tip er ikke som sådan baseret på selve webdesignet af hjemmesiden, men ikke desto mindre er det et meget væsentligt punkt at tage fat på. Sørger du ikke for at holde din hjemmeside opdateret, så vil den komme til at fremstå utroværdig og det evt. skræmme potentielle kunder væk. Samtidig er det noget, som Googles algoritmer ser ned på, og dermed kan du risikere at blive placeret dårligere i Googles søgeresultater. 

LÆS OGSÅ: Hjemmesideløsninger

Få tilbud på et webdesign

Hvis du gerne vil have hjælp til et webdesign, så vil vi her på Ekspertvalg.dk gerne hjælpe dig med at finde et ganske konkurrencedygtigt tilbud. Der findes mange forskellige leverandører på markedet og priserne vil derfor også variere meget. Det vi gør, er at skabe dig et overblik over nogle muligheder du har. Du kan herefter sammenligne og vurdere om du vil tage imod et tilbud. Det er din hjælp til at spare penge, og en masse tid på at skulle undersøge markedet. Det du derfor blot skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular i venstre side. Vi vil herefter sørge for at sætte dig i kontakt med op til 4 af vores samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere lever alle op til de krav, som vi mener der bør være for en god hjemmeside. Du får i sidste ende 4 tilbud som du kan sammenligne og vurdere med hinanden. Skulle et tilbud passe dig, er det derfor blot at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende vores hjælp her på Ekspertvalg.dk. 

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på et webdesign, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk.