Webløsninger

Bestil op til fire gratis og uforpligtende tilbud på webløsninger

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Webløsning

Står i og skal bruge en moderne og effektiv hjemmeside eller webshop, så er valget af webløsning yderst vigtig. En skræddersyet webløsning der er rettet mod kunden har nemlig stor indflydelse på den enkelte virksomhed. Her på vores side kan du læse om de mange forskellige løsninger og derudover bestille op til fire tilbud på webløsninger. Det er helt gratis og uforpligtende, og i kan derudover sammenligne pris og kvalitet på de forskellige tilbud.

Udfyld kontaktformularen i højre side og du vil blive kontaktet allerede i dag eller inden for den næste hverdag.

Info om webløsninger

En webløsning kan være en totalløsning, hvor hjemmeside, webshop og markedsføring er inkluderet i prisen, men kan også være en løsning, hvor enkelte dele kun er inkluderet i prisen. Det centrale ved en webløsning er dog, at den ydelse der vælges er et færdigt stykke arbejde. I visse tilfælde kan der indgås en aftale om dele af et arbejde, men typisk er en webløsning et færdigt stykke arbejde i form af en hjemmeside, webshop eller lignende.

Når man skal vælge mellem de mange webløsninger, der er på markedet, er det vigtigt, at man vælger den løsning, der er bedst for den enkelte person eller virksomhed. Hvis man som virksomhed skal have en webshop, er der nemlig nogle bestemt CMS systemer der er bedre end andre. Derudover er der nogle systemer, der er nemmere at varetage uden megen erfaring med IT og hjemmesider.

Udvælgelsen af webløsning

Når man skal vælge den rette webløsning, så skal man se på hvilke services den enkelte udbyder tilbyder. Typisk vil de forskellige udbydere bygge hjemmesiden eller webshoppen CMS systemer som Wordpress, Joomla, Dynamicweb eller Drupal. Årsagen til dette er, at disse programmer er nemme at arbejde med og samtidigt er de billigere at bruge. Dette skyldes, at de er standard CMS systemer, som bygges ud fra standard temaer og elementer. Hvis man ikke ønsker programmer som disse, skal man forvente en højerer pris på hjemmesiden eller webshoppen.

Standard CMS hjemmesider

Et eksempel på en standard CMS hjemmeside er en Wordpress hjemmeside eller webshop. Denne bygges, primært, udelukkende ved brugen af standard skabeloner og prædefinerede elementer. Med andre systemer skal man selv udvikle de skabeloner og elementer man ønsker at bruge, hvilket gør denne løsning dyre og mere krævende end standard systemer. Hvis ikke man ønsker et standard system, bør man derfor bruge en professionel webudvikler eller lignende.

Det gode ved standard CMS systemer er ligeledes, at systemerne altid er opdateret i forhold til den nyeste teknologi. Eksempelvis er hjemmesider, som er bygget op i Wordpress, mobilvenlige hjemmesider, hvilket er yderst vigtigt i forhold til Google og SEO.

Service og opfølgning

De forskellige webudbydere tilbyder normalt to til fire års service og opdatering af hjemmesiden eller webshoppen. Det betyder altså, at du i to til fire år, inden for visse gængse grænser, er sikret af fuld service og opdatering af hjemmesiden. Sagt med andre ord, så er du som virksomhed eller privatperson fuldt dækket ind, hvis du vælger den rette webløsning.

Tillægsydelser til de forskellige webløsninger

Det vil typisk være muligt, at kunne tilkøbe tillægsydelser til hjemmesiden eller webshoppen. Disse tillægsydelser kan være SEO, AdWords eller Social Media marketing. Disse tillægsydelser er med til at skabe den nødvendige trafik til siden, og såfremt siden er opbygget korrekt, så skaber dette også omsætning.

Prisen på en webløsning

Det kan være svært at fastsætte en konkret pris på de forskellige webløsninger. Dette skyldes, at der er stor forskel på den ydelse der efterspørges i Danmark. De fleste webudbydere har dog en standardpakke, som dækker de basale behov der er i forbindelse med en hjemmeside eller webshop. Typisk betaler man et fast beløb eller en månedlig ydelse for en webløsning med eller uden webshop.

Hvis i ønsker at modtage op til fire tilbud på en webløsning til jeres virksomhed, så udfyld kontaktformularen i højre side og du vil blive kontaktet allerede i dag eller næste hverdag. Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 3841 0300 eller pr. mail info@ekspertvalg.dk