Søger du en professionel Webløsning?
Få op til 4 gode tilbud på webløsninger her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!

Grafisk design: Gør dit online udtryk professionelt (Guide for 2019)

Find nyt grafisk design hos Ekspertvalg.dk

Grafisk design er en bærende del af din hjemmesides visuelle udtryk. Ser siden ikke professionel ud, og virker din hjemmeside ikke brugervenlig, så risikerer du at skræmme dine besøgende og potentielle kunder væk - hvilket naturligvis ikke er ønsket. En hjemmeside bør kunne skabe konverteringer og afsætte produkter samt services, hvilket et godt grafisk design kan hjælpe med.

Hjemmesiden er dit værktøj til at promovere, hvad din virksomhed står for, og videregive den information, som du ønsker dine besøgende skal have. Det er her, du har mulighed for at skabe din profil og sælge dine produkter. Det er vigtigt, at få hjemmesiden til at fremstå som professionel og en side, der har noget at byde på i forhold til de besøgende.

Det behøver ikke være en svær opgave, at få lavet en hjemmeside med grafisk design. I dag findes der mange forskellige CMS systemer, som kan benyttes til netop denne type opgave. CMS systemer gør arbejdet med hjemmesider lettere og mere overskueligt.

Ved du allerede nu, at du ønsker at optimere din hjemmeside med et grafisk design, kan Ekspertvalg.dk formidle kontakten med et webbureu. Udfyld formularen øverst, og modtag op til 4 tilbud på grafisk design.

Læs mere om grafisk design her:

Hvad skal hjemmesiden bruges til?

Det er god idé at overveje, hvad du gerne vil bruge hjemmesiden til, især hvis du ønsker hjælp til at få udvikle et visuelt indbydende grafisk design. Jo mere forberedelse, desto mere tid kan du spare på at få udviklet designet. Samtidig sikrer du dig, at du får lige præcis det grafiske design, du forventer.

Når du vælger et webbureau til at hjælpe dig, vil du få en samlet pakkeløsning. Derfor er det en god idé at have gjort sig overvejelser på forhånd, så de kan skræddersy dit design på hjemmesiden. Jo mere du forbereder dig, jo hurtigere kan webbureauet udarbejder dit design - og jo færre penge vil det i sidste ende også komme til at koste dig.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu! Det tager under 1 minut

Hvad er et godt grafisk design?

Der er forslag, som du kan følge for bedre at sikre dig, at hjemmesiden fremstår professionel og brugervenlig. Det vil sørge for, at dine besøgende bliver på din side, at din bounce-rate nedsættes samt øge dine konverteringer - og derved også øge dit salg.

Få dit budskab frem med grafisk design

Skal du overbevise nye besøgende på din side om, at de er kommet det rette sted, har du typisk kun ganske få sekunder til at overbevise dem. Derfor er det essentielt, at du får ét klart budskab frem på siden og ikke en masse budskaber på én gang. Det vil komme til at virke alt for forvirrende og rodet.

En bruger vil typisk starte med at kigge øverst til venstre på den side, som besøges. Dit budskab skal være en del af den øverste del af hjemmesiden. Så undgår du, at de besøgende skal scrolle ned få at finde dit hovedbudskab - elers risikerer du blot, at de forlader siden med det samme.

Prøv derfor at forstå din målgruppe, så du bedre kan få lavet en side, som passer til deres behov. Lad samtidig være med at eksperimentere med en masse grafik, flash eller andet medmindre det er absolut nødvendigt og gennemtænkt. At gøre det simpelt er altid godt - selvom det kan være svært.

Simpelt grafisk design er godt

Skab luft i designet og undgå at plastre det hele til med grafik og tekst. Har du mere luft i designet, har du også bedre muligheder for at disponere din side, og dit budskab kan bedre skinne igennem. Det er samtidig vigtigt at det grafiske design følger en rød tråd, så du ikke blot har en flot forside, men at alle de andre sider også følger trop. Den besøgende må ikke blive i tvivl om, hvilken hjemmeside som besøges.

Teksten bør derudover fremstå tydelig og letlæselig.

Brugervenlighed

Det skal være let at finde ud af, hvordan der navigeres rundt på hjemmesiden. Gå som udgangspunkt efter, at den besøgende ikke må bruge mere end 3 klik for at finde den ønskede information. Vil du gerne opfordre til konvertering, så prøv at undgå for mange valgmuligheder. Det er ligeledes en god idé at have tydelige knapper, hvis du vil have de besøgende til at klikke på noget specifikt.

Du kan i den forbindelse kigge på et responsivt hjemmeside design eller mobilvenlig hjemmeside. Det vil sige, at hjemmesiden automatisk ændrer skærmstørrelse i forhold til, om der anvendes en tablet, mobil enhed eller computer til at besøge hjemmesiden med.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu! Det tager under 1 minut

Grafisk Design

Få dit webdesign til at fremstå bedre

Vi giver dig her 8 tips, som du kan følge for at sikre dig, at dine besøgende ikke forlader siden med det samme, når du skal vælge grafisk design.

 1. Undgå distraherende grafik
  Det er dårlig idé at anvende for meget grafik på hjemmesiden såsom flash eller andre elementer. Det vil oftest virke mere forvirrende end gavnende. Det er derfor god idé at holde designet så simpelt som muligt.
 2. Lav webdesignet så enkelt som muligt
  Det er ofte det enkle webdesign, som virker. Prøv så vidt muligt at få luft i dit design og undgå alt for meget tekst og grafik på siden. Derudover skal du sørge for, at der en rød tråd - det hele skal hænge sammen. En flot forside er ikke nok; resten skal følge med.
 3. Få dit budskab frem og tydeliggør hvad hjemmesiden går ud på
  Besøgende vil oftest beslutte sig inden for få sekunder, om de er interesserede eller ej. Derfor er det vigtigt, at dit budskab er tydeligt. Det er vigtigt, at dine besøgende hurtigt finder ud af, hvad din hjemmeside går ud på, og hvem der står bag den. Det er derfor en god idé at kende din målgruppe, så du bedre ved, hvad der forventes af din hjemmeside.
 4. Sociale medier
  Er din virksomhed til stede på de sociale medier, såsom Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest osv., så er det en god idé at styrke virksomhedens tilstedeværelse via webdesignet. Der er mulighed for at få en stor følgeskare, og du kan påvirke flere i målgruppen.
 5. Letlæselig typografi
  Teksten skal gerne fremstå letlæselig i dit webdesign, for at de besøgende ikke hurtigt forlader siden igen eller bliver trætte i øjnene af at læse på siden.
 6. Brugervenligt design
  Der må som udgangspunkt ikke være mere end 3 klik, før den besøgende finder den ønskede information - hvilket også gælder for webshops. Sørg for, at dine knapper på siden er tydelige.
 7. Kontaktoplysninger bør fremgå
  Lad ikke dine besøgende være i tvivl om, hvordan de kan komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål. Dine kontaktoplysninger bør fremgå tydeligt. Det kan skabe tryghed hos de besøgende, at de kan se, hvem der står bag hjemmesiden. Brug en underside til at forklare virksomhedens historie, så de besøgende får en bedre forståelse af de folk, som står bag.
 8. Opdater hjemmesiden løbende
  Holder du ikke din hjemmeside opdateret, kan den fremstå utroværdig, og det måske skræmme potentielle kunder væk. Samtidig er det noget, Googles algoritmer ser ned på, og du kan risikere at blive placeret dårligere i Googles søgeresultater.

Få tilbud på et grafisk design

Hvis du er interesseret i at få hjælp til et grafisk design, så kan vi hos Ekspertvalg.dk finde det helt rigtige tilbud til dig. Der findes flere forskellige leverandører på markedet, og priserne kan derfor også variere.

Alt du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular øverst på siden. Vi sørger for at give dig op til 4 konkurrencedygtige tilbud fra vores samarbejdende webbureauer. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud hos Ekspertvalg.dk.

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på et grafisk design, kan du ringe på telefon +45 3841 0300 eller sende en mail til info@ekspertvalg.dk.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu! Det tager under 1 minut