Ønsker du at købe ny hjemmeside?
Få op til 4 gode tilbud på hjemmesider her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 26. juni 2019

Køb hjemmeside: Få styr på dit online udtryk (Fuld købsguide 2019)

Læs mere om at købe en hjemmeside

Hvis du gerne vil købe en hjemmeside, så kan du hurtigt og enkelt komme i gang. Der er mange forskellige webbureauer på markedet som gerne vil hjælpe dig på vej. Hvilken pris du kan forvente fra et webbureau vil dog afhænge af en række forskellige ting. Prisen vil bl.a. afhænge af hvor mange krav som du sætter til hjemmesiden, om den skal simpel eller indeholde en række mere avancerede funktioner. Det kunne eks. være at du gerne vil have indbygget en webshop, eller at du har bestemte krav til designet af hjemmesiden. Jo mere du skal have lavet ved hjemmesiden, desto højere vil prisen derfor også være. 

Skulle du være interesseret i at købe en hjemmeside, så vil vi her på Ekspervalg.dk gerne hjælpe dig på vej, så du ender med en hjemmeside som du er godt tilfreds med. Du skal blot udfylde vores kontaktformular i højre side, og du får herefter på til 4 unikke og konkurrencedygtige tilbud på en hjemmeside. Vi samarbejder udelukkende med samarbejdspartnere som lever op til de krav, som vi mener der bør være for en hjemmeside.

Overvejelser inden køb af hjemmeside

Inden du springer ud i at købe en hjemmeside, så bør du tage dig nogle overvejelser inden. Først og fremmest er det en god idé at du finder ud af hvad det er som er vigtigt for dig ved hjemmesiden. Gør det derfor klart hvad det er du søger ved at sætte konkrete mål op for hvad det er den nye hjemmeside skal kunne klare. Du kan eks. have krav til designet, eller at hjemmesiden skal være optimeret til SEO, dvs. søgemaskineoptimering. Det kan også være at du vil have nogle bestemte funktioner på hjemmesiden, såsom en webshop eller noget andet.

Der kan være mange behov, og det kan være en god idé at blive bevidst om dem inden du køber en hjemmeside. Dermed sikrer du dig bedre, at den leverandør du vælger kan leve op til dine krav. Samtidig er det fra leverandørens synspunkt en fordel, at du er helt bevidst om hvad du vil have fra starten af, så der ikke pludselig skal ændres noget - noget som let kan komme til at koste dig flere penge end regnet. 

Valg af system

En anden ting du kan tænke på, er hvilken system du gerne vil have. I dag bliver hjemmesiden typisk udviklet i enten et Open Source CMS eller et Closed Source CMS, og der findes mange forskellige af dem. Nogle vil kunne klare mere avancerede opgaver end andre, og nogle kræver at der betales en månedligt gebyr for at få lov at benytte CMS systemet. CMS betyder egentlig bare, at du har et system som gør det lettere for dig at arbejde med hjemmesider. Systemet tilgås via internettet og det gør dit arbejde med tekst og billeder langt nemmere, da du ikke nødvendig behøver at have kendskab til kodning og programmering for at anvende systemet.

Har du et Open Source system, så vil det typisk ikke koste noget at anvende det og der findes mange udviklingsmuligheder til det. Dog kan det vise sig, at være en smule besværligt at arbejde i, hvis der ønskes en mere avanceret hjemmeside. Closed Source er derimod systemer, som er blevet udviklet af en anden virksomhed, og derfor opkræves der betaling for at anvende systemet. Det er til gengæld også ganske driftdygtigt og der er altid support at finde. Begge systemer har sine fordele og ulemper, og hvilket som passer bedst til dig afhænger af hvor avanceret hjemmesiden skal være. 

Køb en hjemmeside

Ønsker du at købe hjemmeside til en god pris, så er det blot at udfylde kontaktformularen i højre side. Du vil herefter blive sat i forbindelse med op til 4 af vores samarbejdspartnere, og vil modtage en række konkurrencedygtige tilbud. Det er vores hjælp til, at du får et tilbud som passer til netop dig, og en måde hvorpå du kan spare en masse tid på at skulle undersøge markedet. I sidste ende vil du samtidig kunne være i stand til at spare nogle penge. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud til sammenligning. 

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 3841 0300 eller pr. mail: info@ekspertvalg.dk.