Få en hjemmeside til den bedste pris
Sammenlign gratis op til 4 gode tilbud
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 24. juni 2019

Mobilvenlig hjemmeside er et krav i 2019: Invester i dine kunder

Mobilvenlig responsiv hjemmeside

En mobilvenlig hjemmeside - eller en responsiv hjemmeside - er i alt sin enkelthed en hjemmeside, der automatisk tilpasser hjemmesidens indhold til enheden og dens størrelse. På denne måde er hjemmesidens indhold altid bedst tilgængeligt for den besøgende, uanset hvilken enhed der bruges.

For mange kan en mobilvenlig hjemmeside virke overflødig, men vigtigheden af denne er større end mange tror. Årsagen til dette er, at Google d. 21 April 2015 ændrede deres krav til hjemmesider og tilstedeværelse af disse på deres Google-søgninger. Ændringen betød, at mobilvenlige hjemmesider favoriseres over hjemmesider, der ikke er mobilvenlige, hvilket kan have store konsekvenser for hjemmeside-afhængige virksomheder.

En mobilvenlig hjemmeside kan typisk implementeres relativt nemt, hvis det CMS der benyttes, er optimeret i forhold til dette. Typisk er standard CMS systemer som WordPress, Joomla, Drupal osv. opsat til at være mobilvenlige, hvilket gør dem attraktive for mange. Hvis ikke du benytter et af disse CMS systemer, kan processen være lidt mere besværlig, da det kan være svært selv at varetage ændringen til en mobilvenlig hjemmeside.