Søger du en ny hjemmeside til en god pris?
Få op til 4 gode tilbud på hjemmesider her
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 26. juni 2019

Pris på hjemmeside i 2019: Find den rigtige leverandør (Guide)

Find den bedste hjemmeside pris hos Ekspertvalg.dk

Hvilken pris du kan forvente på en hjemmeside vil afhænge af en række forskellige faktorer. Først og fremmest vil det afhænge af, hvilke krav som du sætter til din kommende hjemmeside pris. Skal der f.eks. være bestemte funktioner på hjemmesiden, såsom en webshop, eller har du bestemte krav til hvordan designet skal være?

Derudover vil prisen afhænge af, hvilken leverandør du vælger. Er prisen en afgørende faktor, kan du vælge en leverandør som arbejder med standardiseret CMS software. Dette vil oftest være billigere, men du bør være klar over, at det kan have sine mangler, hvis du ønsker mere avancerede funktioner. Ønsker du en komplet løsning til en god hjemmeside pris, kan du gennem Ekspertvalg.dk indhente tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med danske, konkurrencedygtige webbureauer, hvilket er din garanti for, at du altid får den bedste pris og service.

Hvis du er interesseret i at modtage tilbud på en hjemmeside pris, kan du udfylde vores kontaktformular øverst og få op til 4 unikke, konkurrencedygtige tilbud. Vi samarbejder udelukkende med samarbejdspartnere som lever op til de krav, som vi mener der bør være for en professionel hjemmeside.

Læs mere om hjemmesider her:

Sammenhæng mellem pris og kvalitet

Der vil være en sammenhæng mellem den pris du er villig til at give og det resultat, du kan få. Der findes mange forskellige funktioner, som kan tilføjes på en firma hjemmeside, og jo flere du forlanger, desto dyrere vil prisen dermed også oftest blive. Er du derfor interesseret i en mere standardiseret løsning, bør du gå efter en leverandør, som kan levere dette. Så sikrer du dig bedre, at du ikke betaler for noget, du ikke kommer til at bruge.

Priser på hjemmesider
Type hjemmeside Brug af hjemmeside Virksomhedens størrelse Hjemmeside pris
Simpel hjemmeside Dette er løsningen, hvis du hurtigt skal i gang med din start-up og hjemmesiden ikke skal have en masse funktioner. Det er derfor en løsning der egner síg til fx blogs og lign. 0-9 ansatte 5.000 kr.
Professionel hjemmeside Her løsning får du en løsning med flere funktioner og større mulighed for et unikt design. Prisen er dog stadig lav. 0-50 ansatte 5.000-10.000 kr.
Hjemmeside med webshop Har du brug for en webshop er prisen lidt dyrere. Her får du de basale redskaber, der skal til for at have en succesfuld onlinebutik. 0-50 ansatte Fra 10.000 kr.
Skræddersyet hjemmeside med webshop For større virksomheder er der ingen vej uden om. En ordentlig hjemmeside med alle funktioner og features er et must, hvis platformen skal være en vedvarende succes. 50-250 ansatte Fra 25.000 kr.

Tallene herover er vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre priser end de ovennævnte.

Ekspertvalg.dk formidler kontakten til webbureauer uanset din branche. Vi har mere end 5 års erfaring med B2B-kontakt, så du er i trygge hænder, når du bestiller hos os.

Vores samarbejdspartnere kan bl.a. levere hjemmesider til følgende områder m.fl.:

  • Service
  • Webshops
  • Almindelig firmahjemmeside

Hvis du er i tvivl om, hvilken pris du kommer til at betale for dine ønsker, så kan du altid prøve at kontakte et webbureau til en snak om pris, eller anvende vores formular øverst på siden og få et godt tilbud.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu! Det tager under 1 minut

Overvejelser før ny hjemmeside

”hjemmeside

Inden du vælger at få udviklet en hjemmeside, er der en række overvejelser, du bør gøre dig. Herunder kan du se de vigtigste, så du er klar til at finde den bedste hjemmeside pris til dig og din virksomhed.

Find ud af, hvad der er vigtigt for dig

Før du springer ud i at vælge hvilket webbureau, der skal hjælpe dig med at udvikle en hjemmeside, er det en god idé, at du får klarlagt med dig selv, hvad det er, du søger. Opsæt derfor konkrete mål for, hvad den nye hjemmeside skal kunne. Det kan eks. være at designet er meget vigtigt for dig, eller at siden skal kunne optimeres i forhold til SEO, dvs. søgemaskineoptimering. Måske skal siden indeholde en webshop, eller den skal måske udvikles på en helt bestemt måde.

Klarlæg dine behov, så du bedre kan finde den helt rette leverandør af hjemmesider der kan opfylde netop dine behov fyldestgørende. Fra leverandørens side, er det samtidig vigtigt at dine behov bliver klarlagt fra starten af, så der ikke pludselig skal laves ændringer undervejs.

Hvilket system vil du have?

Der findes mange forskellige systemer på markedet, som der kan udvikles hjemmesider i. Typisk vil en hjemmeside blive udviklet i et CMS-system, som er et system, du tilgår via internettet, og som gør dit arbejde med at opbygge og designe hjemmesiden langt nemmere end at skulle kode det hele selv.

Der findes som sagt mange forskellige systemer, og nogle vil koste mere at anvende end andre, fordi der skal købes en licens til at bruge systemet, f.eks. en månedlig pris. Der skelnes her mellem Open Source og Closed Source.

  • Open Source systemer vil typisk ikke koste noget at anvende, og der findes mange udvidelsesmuligheder til dette system. Det kan dog godt vise sig at være sværere at arbejde i, hvis der ønskes en lidt mere avanceret hjemmeside.
  • Closed Source systemer er derimod systemer, som er udviklet af en virksomhed, og derfor kræves der betaling for at benytte systemet. Til gengæld kan du også vide dig sikker på, at du altid kan få support, og det er typisk let at anvende.

Skal du have udviklet en simpel hjemmeside, så betyder det som oftest ikke det store hvilket system du vælger. Men kræver du lidt mere af hjemmesiden, er det vigtigt, at systemet kan leve op til det.

Få tilbud på en hjemmeside pris

Ønsker du eller din virksomhed et tilbud på en hjemmeside til en god pris, kan du udfylde kontaktformularen øverst på siden. Du vil herefter blive sat i forbindelse med op til 4 af vores samarbejdspartnere og vil modtage en række konkurrencedygtige priser.

Køb hjemmeside pris - i sidste ende vil du spare penge. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at modtage tilbud.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 3841 0300 eller pr. mail: info@ekspertvalg.dk.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu! Det tager under 1 minut