Alternative Betalingsløsninger til Webshops

Læs om alternative betalingsløsninger til din webshop her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

En webshop-løsning, er en platform, hvorpå virksomheder udbyder og sælger deres produkter online på internettet via en hjemmeside-løsning. På de fleste webshops, er det i dag muligt at betale med betalingskort.

Det er muligt at betale med betalingskort, fordi det er en meget gængs betalingsløsning i Danmark og mange andre lande i verden. Dette taler naturligvis for at anvende en professionel webshop-løsning i forhold til at kunne modtage betaling på den måde.

I forhold til betalingsløsninger, er der som sagt rigtig mange at vælge imellem. Dette fordi der er så mange forskellige betalingskort. Udbydere af betalingsløsninger, har hver især deres varierende rettigheder til de enkelte betalingskort.

Disse rettigheder varierer rigtig meget blandt alle disse forskellige udbydere. Derfor er det en god idé at vælge en løsning, som er blevet undersøgt grundigt. Dermed fås den løsning som passer bedst og som har de rigtige betalingsmuligheder.

Du kan med fordel læse mere omkring betalingsløsninger til webshops, hvis du ønsker at vide mere omkring fordelene.

Danske Bank MobilePay

I disse nye højteknologiske tider, kan der fås mange alternative betalingsløsninger til webshops. Danske Banks MobilePay, er blandt andet en stor konkurrent til de førnævnte mere eller mindre traditionelle betalingsløsninger.

Med MobilePay, betaler du via en app på din smartphone, hvilket er praktisk i disse dage, hvor stort set alle har en smartphone. Det er endvidere smart, eftersom de fleste altid har deres smartphone på sig og derfor altid har mulighed for at betale.

MobilePay vinder ikke kun terræn i forhold til onlinebetalinger, men også betalinger, hvor man er fysisk tilstedeværende. Dette skyldes, at også flere og flere supermarkeder tager MobilePay.

Du kan få MobilePay på både Android Phone, iPhone og Windows Phone. Dermed har alle de store smartphone-systemer målt på antal brugere mulighed for at få MobilePay-applikationen.

Hvad der også er særdeles fantastisk ved at bruge MobilePay, er at MobilePay er ret så nemt at integrere på sin webshop. Danske Bank er meget interesserede i at få udbredt betalingsmuligheden, hvilket er derfor de har lanceret en guide på deres officielle hjemmeside omkring integration af MobilePay.

Nordea Swipp

Swipp er et andet mobilbetalingssystem, som også er rigtig smart, dog ikke ligeså udbredt endnu, men potentialet er der i høj grad. Swipp er en smartphone-applikation, som benyttes til betaling de steder, som modtager Swipp.

Selvom Swipp ikke er så udbredt, har applikationen været i stor vækst på det seneste, da Nordea og alle de mindre banker har taget løsningen til sig. Ligeledes, er der den fordel, at det ikke kører over det samme system, som et betalingskort. Dermed er der ikke risiko for fremtidige gebyrer i særlig stort omfang.

Swipp kan fås både til Android Phone, iPhone og Windows Phone, hvilket betyder, at alle de store smartphoneproducenter er repræsenteret. Dermed er der altså stort potentiale for succes i fremtiden for Swipp.