E-Commerce CMS

Her finder du prisen på et E-Commerce CMS!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

 

Et e-commerce CMS, er en hjemmeside-baseret shop, hvorpå der kan sælges varer af den ejende virksomhed. Dermed minder det meget om et almindeligt webshop-system. Dog er der inkluderet et content management system (CMS) i en samlet e-commerce CMS-løsning.

Der findes i særdeleshed rigtig mange e-commerce CMS-systemer derude. Disse varierer meget i pris og kvalitet. I de følgende afsnit, er det muligt at læse nærmere om de forskellige aspekter, som er gode at være opmærksom på i forhold til at anskaffe et e-commerce CMS.

Det er omfattende at drive en webshop. Derfor er der også alle disse løsninger, som er klar til at blive afbenyttet hos de forskellige udbydere. Dermed er alt kode-arbejdet foretaget, og du kan komme i gang med at drive din forretning.

Hvis du søger en e-commerce CMS-løsning, er du kommet til det rette sted. Du kan med fordel udfylde kontaktformularen øverst i højre side, og få op til 4 uforpligtende og konkurrencedygtige tilbud fra forskellige partnere.

Content Management Systemet (CMS)

Et CMS består af en masse kode, som lægges op på en hjemmeside, og dermed giver et visuelt billede af et indholds-håndteringssystem. Dette bruges til at håndtere hjemmesidens digitale indhold.

Hjemmesidens digitale indhold kan i høj grad variere. Det er op til den enkelte, hvad dette består af. Det kan bl.a. bestå af tekster, billeder, videoer, lydfiler etc.. Alt dette kan kategoriseres i CMS’et på en overskuelig måde.

Hvis du søger et e-commerce CMS, kan du med stor fordel udfylde kontaktformularen oppe i højre hjørne på denne side. Vi vil efterfølgende ringe dig op i ca. 1 minut med et par opfølgende spørgsmål. Herefter stilles du videre til vores partnere og modtager et særdeles konkurrencedygtigt tilbud på baggrund af dine info/ønsker.

E-commerce systemet

I dette afsnit, blotlægges de væsentligste aspekter i forhold til det professionelle e-commerce CMS. Dermed er det lettere for dig at vide, hvad du ønsker i forhold til dette system, hvis du ønsker at investere i dette.

E-commerce systemer, varierer meget, og der er absolut nogle som er bedre end andre, alt efter hvilket formål løsningen skal benyttes til. Derfor er det en nøglefaktor at vide noget omkring de forskellige systemer.

Et professionelt e-commerce system, har bla. følgende tidsbesparende og omsætnings-maksimerende elementer: Automatisk lagersystem, automatisk mail-system, kundeservice-system og et regnskabssystem.

Disse forskellige systemer, er med til at spare tid for medarbejderne, således der enten ikke behøves så mange, eller de kan bruge tid på andre opgaver i forretningen.

Online Markedsføring

Der er mange måder at markedsføre sin webshop på. En af disse måder er grenen, som kaldes online markedsføring, hvor det primært er digitale midler, som anvendes. Dette er noget som de fleste hyrer eksterne bureauer til.

Search Engine Optimization (SEO), er det som får din hjemmeside eller webshop højere på Google og andre søgemaskiner. Denne ydelse, er værd at overveje i forbindelse med sin webshop eller hjemmeside.

I forhold til den profit, som kan skabes, er disse ydelser oftest særdeles billige. Dette er også noget som vi her på Ekspertvalg kan hjælpe med.

Hvis du eller din virksomhed ønsker op til 4 konkurrencedygtige tilbud på en e-commerce CMS-løsning, kan du med fordel udfylde kontaktformularen øverst til højre på denne side.

Såfremt du har eventuelle spørgsmål i forbindelse med et tilbud på et e-commerce CMS, kan du med fordel ringe på telefon +45 3841 0300 eller sende en e-mail på info@ekspertvalg.dk.