Hjemmeside med webshop

Få op til 4 konkurrencedygtige tilbud på en hjemmeside med webshop

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

 

På denne side, er det muligt at finde informationer omkring en hjemmeside med en webshop. Hvis du leder efter informationer angående en hjemmesideløsning med dertilhørende webshop eller bare en webshop-løsning til en hjemmeside, kan du udfylde kontaktformularen ude til højre og få op til 4 unikke tilbud på netop dette gennem vores samarbejdspartnere.

Hjemmeside

En hjemmeside kræver en lang række ting for at kunne fungere. Når hjemmesiden fungerer, skal der yderligere gøres meget for at den fungerer optimalt. En hjemmeside, gør det muligt at lægge indhold op på internettet som er tilgængeligt for alle som har adgang til internettet via PC, mobil, tablet etc.

I forhold til indholdet på en hjemmeside, kan dette varierer til mange forskellige ting, herunder en webshop på hjemmesiden, hvor der kan købes de produkter som hjemmesiden udbyder.

Til at lægge indhold op på en hjemmeside, benyttes et såkaldt Content Management System (CMS) Software. Dette gør det lettere at lægge indhold op og samtidig holde et fornuftigt overblik over alt indholdet.

Der findes meget forskelligt CMS software. Dette er noget man som virksomhed, skal være meget opmærksom på, da man hurtigt kan købe en løsning eller bruge meget tid på en løsning, som ikke er optimal til ens brug. Derfor er det godt at vide, hvad man har brug for inden man vælger et CMS.

Webshop

En moderne webshop, er måske lige løsningen for dig. Den er med til at klare det praktiske arbejde, således du har tid til at skabe yderligere værdi for webshoppen. Det kan være en stor fordel at få en webshop, som fungerer optimalt fra starten.

Vha. formularen til højre, er det muligt at bestille 4 gratis og uforpligtende tilbud fra vores partnere på din næste hjemmeside-/webshop-løsning.

Du kan herunder læse om nogle af de ting som en hjemmeside med en webshop kan administrerer:

Lagerstyring

En moderne webshop, har et indbygget lagerstyringssystem. Dette er med til at spare tid på området, da der ikke skal opdateres tal konstant. Det eneste, som er nødvendigt er, at nye varer indtastes, så klarer systemet selv resten når der bliver bestilt og afsendt vare fra lageret.

Kunden bliver også informeret om varen som denne er interesseret i, er på lager. Det er op til virksomheden selv at bestemme om kunden skal kunne se lagerstatus med mere.

Automatiske Mailudsendelser

En moderne webshop har også mulighed for at afsende mails automatisk, alt efter hvilken type mail det er. Det kan eksempelvis være følgende:

  • Faktura

  • Ordrebekræftelse

  • Information om pakkesporing (Track & Trace)

  • Anmodning om kundeanmeldelse

Tastning På Baerbar Tastatur

Integrer Webshop og Regnskab

Med et moderne webshops-system, er det muligt at få webshoppen og dit præfererede regnskabsprogram til at snakke sammen på et langt højere plan i forhold til et gammelt webshop-system. På den måde, slipper du for at spilde tid på at sætte tal ind i regnskabsprogrammet.

Det fungerer på den måde, at du meget simpelt kan ekstrahere data fra webshoppen, ned i det format eller system du ønsker. Naturligvis baseret på en række udvalgte formater eller systemer. Dog understøttes de fleste og mest gængse programmer og formater.

Kundeservice Optimering

I forhold til at yde en bedre service, er en moderne webshop-løsning også vejen frem. En moderne webshop-løsning, gør det muligt at yde en langt højere kundeservice. Gennem et integreret kundeservice-modul, bliver det langt lettere at yde god kundeservice.

Dette kundeservice-modul sørger for at kundemails, bliver sorteret på en overskuelig måde, hvilket gør dem langt lettere at besvare. Kundeservice-modulet håndteres endvidere fra webshoppens administration, hvilket gør mails langt lettere at besvare.

Hjemmeside med webshop og SEO

Search Engine Optimization (SEO) er det vi på dansk også kalder søgemaskineoptimering, hvilket er særdeles vigtigt når man driver en hjemmeside med en webshop. Hvis webshoppen er søgemaskineoptimeret godt, er der mulighed for at ligge øverst på Google når der søges efter produkter eller andet som har relevans i forhold til webshoppen.

Før en hjemmeside med en webshop, kan søgemaskineoptimeres, er der en række praktiske og tekniske forudsætninger for dette. Løsninger, hvor dette indgår, har Ekspertvalgs partnere naturligvis. Dette sikrer det bedste udgangspunkt for at drive en sund online forretning.

Ønsker din virksomhed et tilbud på en hjemmeside med webshop, så udfyld kontaktformularen i højre side. Herefter bliver du sat i forbindelse med vores samarbejdspartnere og du vil modtage op til fire tilbud.

Såfremt du har nogle spørgsmål eller andet så kontakt os endelig på telefon +45 3841 0300 eller pr. mail info@ekspertvalg.dk