Magento webshop

Kom i gang med din webshop på en nem og hurtig måde. Bestil tilbud nu!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Læs mere om en Magento webshop

Med en effektiv webshop kan du spare din virksomhed en stor sum penge samtidig med, at du på sigt kan være med til at sikre dig et større og mere lønsomt salg. Det kan være, at du skal til at starte en ny webshop eller måske trænger din nuværende løsning til en modernisering.

Der er imidlertid flere typer af webshops på markedet, som der kan vælges imellem. En af disse, er en Magento webshop, som er en open source webshop løsning, der er en simpel og effektiv løsning.

Forskellige platforme:

En hjemmeside i dag bliver typisk opbygget efter et CMS system, som er en type software der anvendes med det formål at kunne organisere og gøre arbejdet lettere med tekstbehandling, billedbehandling og meget mere.

Inden for CMS systemer, er der mulighed for at vælge mellem enten et Open Source eller et Closed Source CMS. Med et Open Source system har du mulighed for selv at ændre i koden og kernefunktioner af systemet, hvorimod et Closed CMS system ikke giver ejeren mulighed for at se eller ændre koden. De åbne systemer (Open source) er endvidere gratis, men kræver til gengæld lidt mere arbejde for at få det tilpasset de behov en virksomhed har. Med et Open Source system koster det dog ikke noget at benytte systemet, og det eneste du derfor betaler for, er at implementere og tilpasse systemet til virksomhedens ønsker og behov. Magento er et Open Source system.

Hvad er en Magento Webshop?

Magento er en fortrukken e-handelsplatform og anvendes af mere end 5 millioner webshops verden over. Det inkluderer bl.a. store virksomheder såsom Nike, Samsung, Ford, Nestlé og Lenovo. Derudover findes der til Magento mere end 5.000 udvidelser, så du altid kan sikre dig, at du får præcist den funktionalitet som du ønsker af webshoppen. Det er det som gør Magento til en unik løsning, da det både kan håndtere simple og avancerede løsninger.

Som sagt er Magento et Open Source system og derfor får du fuld kontrol over din egen forretning. Du er selv ejer af webshoppen og er ikke forpligtet til at skulle betale faste månedlige ydelser for at have webshoppen. Det betyder at du som ejer af en Magento webshop har en større fleksibilitet, som adskiller sig fra betalte løsninger, hvor du er låst hos en udbyder der sætter prisen.

Det er eBay som er ejere af Magento, og derfor er det helt naturligt optimere til mersalg. Derfor er det let at tilknytte relaterede produkter og opslagsprodukter, og sørge for at lede kunden til de rette produkter.

Muligheder

Med en Magento webshop kan du eks. få følgende muligheder:

  • En fleksibel e-handel: Magentos brugervenlighed gør at du kan tilpasse din webshop til netop dine behov.
  • Multishops: Du kan oprette flere forretninger under det samme domæne.
  • Let at integrere: Du kan let integrere Magento med de mest kendte ERP-systemer, betalingsformer og fragtmetoder.
  • Moduler: Magento kan opdrages med diverse moduler som kan eks. kan være salgsfremmende moduler.
  • Internationalisering: Magento er en god løsning, hvis du skal bruge flere forskellige sprog og valuta på din webshop.
  • Avanceret filtrering: Giv dine kunder mulighed for at anvende en avanceret filtrering i deres søgning, så de netop kan finde de produkter de leder efter.

Hvad Magento webshoppen skal tilbyde vil i sidste ende afhænge af de behov og krav du stiller. Magento webshoppen kan tilpasses, og derfor er der mange muligheder.

Tilbud på en Magento webshop

En Magento wenshop løsning vil variere meget i pris og hvad der kan tilbydes af muligheder, som vil afhænge af den leverandør som vælges. Derfor kan det være svært at få afklaret hvor det bedst kan svare sig, at købe en Magento webshop løsning henne, da der er flere leverandører på markedet som kan hjælpe.

Er du derfor interesseret i en Magento webshop løsning, så vil vi her på ekspertvalg.dk gerne hjælpe dig på vej til at finde den helt rigtige leverandør til dig. Alt du skal gøre er blot, at udfylde vores kontaktformular i højre side, og vi vil herefter sørge for at du får 4 særdeles konkurrencedygtige tilbud som du kan sammenligne med hinanden. Er der et tilbud som passer dig, så er det blot at takke ja tak. Det er helt gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud til sammenligning. Ved at gøre dette, er der mulighed for at du kan spare nogle penge, og du sparer en masse tid på at skulle undersøge markedet for muligheder.

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på en Magento webshop, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk.